Izpit za avto
- čokolinček
- Komunikatorka
Uro pred izpitom sem vozila katastrofalno - s sklopko čez ovinke, matr je letelo
No, potem pa pride glavna... se usede tipo noter, bla-bla, se bomo vozili po mestu... In vozim normalno kot da ni nič kljub smrtni tišini ki je vladala (je nisem vajena namreč), naključje je hotelo da sem bila vedno prva v križiščih in sem se pravilno postavljala, parkirala sem vzvratno 2x - vse v prvo ratalo, potem pa se mi je stemnilo pred očmi, ko mi je rekel; Kar nazaj kjer smo začeli. In sem že mislila, fak kva?? Kva sm narobe nardila... Sem pa vozila komaj dobrih 15minut... In pripeljem, izklopim motor, vsa bleda pogledam inštruktorja... In un zadej; Čestitam.
In ode ven.
Zelo redkobeseden tip, morm rečt. Je v eni besedi vse zajel...

In ode ven.

Zelo redkobeseden tip, morm rečt. Je v eni besedi vse zajel...

Čokolinček,čestitke!!!ful vesela zate 
Jaz sem pa prejšni teden 100% nardila cpp zdaj pa spet furat...in me danes kliče inštruktorica pa pravi da je noseča in da dela samo po 4h na dan...no uapm,da vseeno hitro naredim,počasi bi že lahko imela vsaj društveno vožnjo če ne drugega

Jaz sem pa prejšni teden 100% nardila cpp zdaj pa spet furat...in me danes kliče inštruktorica pa pravi da je noseča in da dela samo po 4h na dan...no uapm,da vseeno hitro naredim,počasi bi že lahko imela vsaj društveno vožnjo če ne drugega

Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
BEJBEEEEEEEEE
KONČNOOOO
DAN D
woohooooooooooooooooooooooo
mam zmenen ze za use izletke, najprej s kolegicam k jasnoviski stanki (lol) potem pade morje in tripkat dalje, palmanoca, šoping
ugl. WOOHOOOOOOO
do zdj sm loh drag race-la sam z inptruktorjem, upam da od ju3 dalje z vsmi k sm jim oblubla in da pokrijm use moje zatirane strasti do voznje oz. ko so me mogl drugi mirit (haha)...in vse scene mel z mano XD ...haha
ugl. mam ob pol 4
mogla bi met v pondelk pa sm mela kolokvij+izpit in sm itak prestavla rajsi 
wishejte mi lakkkk
po en stran pa bo zihr moj instruktor kej bremzu, da me nau spustiu iz AŠ lol da bo pokazu še kj več bioenergije na men..my ass
ga bom missala hehehe itk sva pa rekla da greva pol u portoroz na tortico XD....no on kr nej misl 
ugl. woohoooooooooo ju3 se pije ne glede na vse
se iz zalosti bo ratu taaak veselje da JOJ =))))
vlecm ta vozniski ze od se prejsnga oktobra..pol leta ne furat-zarad morja ..potem 3 mesce orjavlat na CPP in PP..ehh=)
KONČNOOOO
DAN D
woohooooooooooooooooooooooo

mam zmenen ze za use izletke, najprej s kolegicam k jasnoviski stanki (lol) potem pade morje in tripkat dalje, palmanoca, šoping
ugl. WOOHOOOOOOO

ugl. mam ob pol 4

wishejte mi lakkkk

ugl. woohoooooooooo ju3 se pije ne glede na vse

vlecm ta vozniski ze od se prejsnga oktobra..pol leta ne furat-zarad morja ..potem 3 mesce orjavlat na CPP in PP..ehh=)
- čokolinček
- Komunikatorka
Ekola, malo da se oglasim v tej temi. Morm rečt, da mi je tok zakon ko se zdej sama odpeljem kamor hočem - sej ne rečem, prvič ko sem se usedla v avto sama, mi je blo mal čudno in mogoče malo strah, ampak po prvih deset metrih sem bla že čist samozavestna
v bistvu sem šele v zadnjih dneh dojela da imam izpit...
Ful sem vesela, da sem se odločla it delat, in ful sem hvaležna vsem k so me spodbujal, pa inštruktorju k je itak najboljši možen (
) in tko naprej... Skratka, če se kdo opogumlja it delat vozniško in ne ve, če bi šel al ne - PEJT, PEJT, PEJT !!!
Chiqqa, kako je šlo???

Ful sem vesela, da sem se odločla it delat, in ful sem hvaležna vsem k so me spodbujal, pa inštruktorju k je itak najboljši možen (

Chiqqa, kako je šlo???
Jaz sme pa zadnjič razmišljala,kako bo potem 1x se vsest v avto in vozit brez da bi ti kdo govoril in razgljabljal s tabo...in se mi je sanjalo,da ej imela inštruktorca dopust (takrat ga je imela res) in da sem šla v AŠ,vzela najinega golfa in se šla vozit po mestu in celega zbil
in ga pripeljala nazaj,ter upala da me ni posnela nobena kamera...
inštruktorca je umerala od smeha
Jaz imam pa od danes naprej uradno svoj avto
wiiii,upam da bo kmalu izpit 

inštruktorca je umerala od smeha
Jaz imam pa od danes naprej uradno svoj avto

Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- čokolinček
- Komunikatorka