Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Čestitke... In lepo vozi :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Čestitke še iz moje strani! Upam, da boš malo več poročala kako je vožnja potekala :wink:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

mene tud to zanima :)

veliko dobrih in kvalitetnih kilometrov ti zelim ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Uro pred izpitom sem vozila katastrofalno - s sklopko čez ovinke, matr je letelo :D No, potem pa pride glavna... se usede tipo noter, bla-bla, se bomo vozili po mestu... In vozim normalno kot da ni nič kljub smrtni tišini ki je vladala (je nisem vajena namreč), naključje je hotelo da sem bila vedno prva v križiščih in sem se pravilno postavljala, parkirala sem vzvratno 2x - vse v prvo ratalo, potem pa se mi je stemnilo pred očmi, ko mi je rekel; Kar nazaj kjer smo začeli. In sem že mislila, fak kva?? Kva sm narobe nardila... Sem pa vozila komaj dobrih 15minut... In pripeljem, izklopim motor, vsa bleda pogledam inštruktorja... In un zadej; Čestitam.
In ode ven. :D
Zelo redkobeseden tip, morm rečt. Je v eni besedi vse zajel... :P
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

čestitam :)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Jaz mam pa ta teden spet vožnjo. In ta teden me pol gre inštruktor prijavi. Zaj če ne naredim pa tudi ej. Jao.... :D :)
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

čestitam, čokolinček.
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Ok, danes mi je inštruktor javil kdaj bom mela v četrto.

Zdaj pa samo moram to naredit! Jao. :D :)
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Čokolinček,čestitke!!!ful vesela zate :)

Jaz sem pa prejšni teden 100% nardila cpp zdaj pa spet furat...in me danes kliče inštruktorica pa pravi da je noseča in da dela samo po 4h na dan...no uapm,da vseeno hitro naredim,počasi bi že lahko imela vsaj društveno vožnjo če ne drugega :P
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

BEJBEEEEEEEEE

KONČNOOOO

DAN D

woohooooooooooooooooooooooo :D

mam zmenen ze za use izletke, najprej s kolegicam k jasnoviski stanki (lol) potem pade morje in tripkat dalje, palmanoca, šoping

ugl. WOOHOOOOOOO :D do zdj sm loh drag race-la sam z inptruktorjem, upam da od ju3 dalje z vsmi k sm jim oblubla in da pokrijm use moje zatirane strasti do voznje oz. ko so me mogl drugi mirit (haha)...in vse scene mel z mano XD ...haha

ugl. mam ob pol 4 :D mogla bi met v pondelk pa sm mela kolokvij+izpit in sm itak prestavla rajsi :P

wishejte mi lakkkk :D po en stran pa bo zihr moj instruktor kej bremzu, da me nau spustiu iz AŠ lol da bo pokazu še kj več bioenergije na men..my ass :) ga bom missala hehehe itk sva pa rekla da greva pol u portoroz na tortico XD....no on kr nej misl :)

ugl. woohoooooooooo ju3 se pije ne glede na vse :D se iz zalosti bo ratu taaak veselje da JOJ =))))

vlecm ta vozniski ze od se prejsnga oktobra..pol leta ne furat-zarad morja ..potem 3 mesce orjavlat na CPP in PP..ehh=)
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Ekola, malo da se oglasim v tej temi. Morm rečt, da mi je tok zakon ko se zdej sama odpeljem kamor hočem - sej ne rečem, prvič ko sem se usedla v avto sama, mi je blo mal čudno in mogoče malo strah, ampak po prvih deset metrih sem bla že čist samozavestna :D v bistvu sem šele v zadnjih dneh dojela da imam izpit...
Ful sem vesela, da sem se odločla it delat, in ful sem hvaležna vsem k so me spodbujal, pa inštruktorju k je itak najboljši možen ( :P ) in tko naprej... Skratka, če se kdo opogumlja it delat vozniško in ne ve, če bi šel al ne - PEJT, PEJT, PEJT !!!

Chiqqa, kako je šlo???
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Jaz sme pa zadnjič razmišljala,kako bo potem 1x se vsest v avto in vozit brez da bi ti kdo govoril in razgljabljal s tabo...in se mi je sanjalo,da ej imela inštruktorca dopust (takrat ga je imela res) in da sem šla v AŠ,vzela najinega golfa in se šla vozit po mestu in celega zbil :eek: in ga pripeljala nazaj,ter upala da me ni posnela nobena kamera...
inštruktorca je umerala od smeha

Jaz imam pa od danes naprej uradno svoj avto :) wiiii,upam da bo kmalu izpit :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaŠ »

No, jaz mam pa čez....dve uri izpit :eek: Ob 12ih :) Držte pesti, upam da bom naredila..... Sej vstala sem pa že ob pol 7ih, sploh nisem mogla spat..... Moram še povedat, da mi je tale tema malce pomagala pri moji živčnosti, heh. Vidim, da nisem edina, ki ima malo več ur (40) :oops:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Samo sproščeno! Srečno na Slika! Ko boš končala sporoči kako je blo!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Čimbolj se sprostit, pa odmisli da sploh kdo sedi zadaj ;) verjem vase in v to, da znaš vozit dobro in varno, pa bo vse OK. Sej nimaš kej narobe nardit :)
Zaklenjeno