brez sexa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tistuntm napisal/-a:V bistvu sem bolj ciljal na daljšo odsotnost sexa iz razmerja, tedni, meseci "nedaj bože" leta, torej da tiste ženske ki jim daljše obdobje ni do sexa vzamejo to kot sprejemljivo ter da smo moški nerazumni ker hočemo sexati parkrat na teden.

Si ziher, da je to vedno zaradi ženske?

tistuntm napisal/-a:Strinjam se pa da se tipi ki se slinijo in težijo za sex, bedni, nevem če so se komu odprla vrata v nebesa ko je rekel punci greva fu*at. :)

Ne vem, v kakšnem svetu fantje živite :?:, ampak pri naju z ženo zgleda to točno tako. Še oba sva cele dneve doma, tako da jo lahko cel dan hodim nadlegovat. In ji paše. :) Saj res pride včasih čas, ko ni za stvar; to se razume. Ampak da bi živel z žensko, ki ji praviloma ne morem pokazati svoje seksualne zainteresiranosti...?

WTF? :)
tistuntm
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tistuntm »

A si ti tudi na nočni izmeni hehe.

Vsekakor siljenje v sex ni dobra ideja, preprosto to ni dober sex.

Nism pa govoril o tem, ampak o razumnosti...

lahko pa bi se spotaknil ob tvoj post in rekel opa opa dvojna merila, ker če gledaš iz našega zornega kota lahko to prevedeš kot da ženska sili moškega v NE sex.

moj "point" je samo to, da odsotnost sexa ni običajna stvar in nesme biti tako obravnavana s strani žensk.

Bodimo fer, če siljenje ženske v sex z strani moških ni OK, potem tudi odrekanje sexa moškim ni OK.
tistuntm
Sramežljivka
Sramežljivka

@Alwaleed

Glede na začetni post tukaj, kjer je punca napisala da ima ona težavo, sem se držal te smernice, torej da je težava v ženski, drugače naj ti pa odgovorim da če je težava v tipu je pa čisto druga zgodba..skratka lahko je tudi moški sam kriv da ne dobi..

alwaleed potem bi rekel, da imata zdravo sexualno življenje(dobr zate:)), žena verjetno nima težav sama z sabo in ji sex paše, torej jo lahko vzburi tudi tak pristop zakaj pa ne..vendar tukaj IMHO teče debata o puncah ki imajo psihološke težave kar se tega tiče, in siljenje in slinjenje taki punci je neokusno in ne prinese nič dobrega.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tistuntm napisal/-a:tukaj IMHO teče debata o puncah ki imajo psihološke težave kar se tega tiče, in siljenje in slinjenje taki punci je neokusno in ne prinese nič dobrega.

Tvoja izjava je bila bolj splošna:

tistuntm napisal/-a:nevem če so se komu odprla vrata v nebesa ko je rekel punci greva fu*at. :)

Vtis imam, da ko si to pisal, nisi mislil samo na tiste, ki imajo psihološke težave, temveč na punce nasploh. :) Mene pa zanima, če so to res večinske izkušnje, ki jih imajo tipi z ženskami.

Ker če so, ave maria - se držim svoje še bolj. :razz:
tistuntm
Sramežljivka
Sramežljivka

v bistvu sem mislil oboje :)

seveda izključujem partnerje ki nimajo odpora do sexa, s tem sem mislil punce ki imajo probleme z sexom s svojim partnerjem in na punce v fazi "pecanja" torej ne že na partnerko :)

lahko pa narediš experiment, greš do punce ki je ne poznaš in te privlači in jo vprašaš če gresta f... :)

ti se je kar drži :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

tistuntm napisal/-a:Bodimo fer, če siljenje ženske v sex z strani moških ni OK, potem tudi odrekanje sexa moškim ni OK.

čemu še ena igra 'vojna med spoloma' ali 'kdo je zdaj tukaj bolj bogi?'

... namreč iz tvojega pisanja je razvidno, kakor da ženska zanalaš odreka moškemu sex z njo.
Če se nek par znajde v takšni situaciji, resnično ne vidim smisla v ugotavljanju kdo je 'kriv' in kaj je 'fer', ampak je verjetno večja poanta v komuniciranju in iskanju rešitve.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Čudne debate so se iz tega izcimile, ni kaj :) no vikend je bil izjemen :)
pa tudi kot sem povedala že-mi je rekel, da se preveč obremenjujem s tem in da razume moje razpoloženje.
Kar se pa tiče enačenja sexa-ljubezni-komunikacije...to so mi pa tako hudo mimo komentarji, da bolj ne morejo bit.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

zadnja dva posta :zustimm:

tistuntm si pa malo narobe razumel moj sarkazem je bil mišljen na amark31 poste, kjer je bilo napeljano, da je to "mučenje" fanta, če punca ne sexa z njim 14 dni.

Se strinjam z pumo.. ne gre se za ugotavljanje krivcev. Gre se za to, da pride kdaj kakšno obdobje v življenju (ne samo ženskem), ko je seks zadnja stvar na katero misliš.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Roberta R. napisal/-a:Gre se za to, da pride kdaj kakšno obdobje v življenju (ne samo ženskem), ko je seks zadnja stvar na katero misliš.

To. :wink: In če nekdo tega enostavno ne more sprejeti oz. razumeti in se poskušati postaviti na mesto svojega partnerja, potem se očitno ne zna soočiti s problemi v zvezi. Problemi pridejo in tudi gredo, zato se tisti čas da tudi malce potrpeti. Nekateri očitno pričakujete vedno in povsod, da vam punca ugodi, sicer to ni ljubezen. Seveda ni, to je suženjstvo v lažji obliki.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nč ne obsojamo dejstva da se vam seksa.. in tut tega ne morš vržt v isti koš.. še enkrat.. tu se ne gre za punco, ki s fantom ne seksa zato, da bi od tega kaj imela, gre se za punco, ki s fantom ne seksa, ker zaradi spleta okoliščin nima volje. Torej tega ne počne nalašč..

In tisto o menjanih vlogah.. mogoče pa ko bodo enkrat zamenjane vloge, in vi ne boste imeli volje (pa prosim ne rečt, da se to vam nikoli ne zgodi, ali da se vam ne more), boste pa tut vi drugače gledal na to ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

se ne spomnim, da bi blo kje s ktere strani omenjeno, da je to fajn..
(__/)
( o.O)
(")_(")
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

tistuntm napisal/-a:nevem če so se komu odprla vrata v nebesa ko je rekel punci greva fu*at. :)
S takimi besedami res ne. :D
Če pa ne znaš lepš zapakirat svojih misli, pa verjamem, da še nisi "doživel nebes". :P
tistuntm
Sramežljivka
Sramežljivka

purple_rain (btw hud komad)

nism ciljal nase, vedar kot pravi alwaleed, v zravih razmerjih je tudi to včasih dopustno.

glede omenjanja krivde itd to je bilo mišljeno zelo nasplošno, kot je rekel horus, moški imamo problem samo s tem ko ženske partnerju odrekate sex iz kakršnih koli razlogov in je to ok, sprejemljivo in ne vidite težave v tem, ker to v bistvu je težava...če mogoče ni za punco definitivno je za fanta in če sta v razmerju si probleme delita...

@puma ni ravno vojna med spoloma, samo vseeno mislm in stojim za trditvijo da gre to lahko v obe smeri, nevem če si prebrala moje poste temeljito ker govorim tudi o tem, da je za nas nedojemljivo in skrajno ne logično zakaj pridejo obdobja ko ženski ni do sexa, ker mi v tem ne vidimo 0 slabega oz samo ogromno dobrega. Lahko nam objasnite razložite, narišete karkoli in nebomo razumeli kaj za vraga je takega na sexu da ti ni...niti se nima smisla truditi preveč razlagati zakaj ne, bolj smiselno je iskati rešitev.

še vedno pravim isto, Bodimo fer, če siljenje ženske v sex z strani moških ni OK, potem tudi odrekanje sexa moškim ni OK. bodimo fer je mišljeno kot poziv ženskam da bi vsaj ena, ker še nisem zasledil da bi katera konkretno napisala, da odrekanje sexa iz bilokaterih razlogov ni OK.

da povzamem svoje zgoraj napisano menenje, problem se pojavi samo ko odrekate sex in se obnašate kot da je to OK in sprejemljivo, torej se vam fučka za nas in naše mnenje o neki stvari, mislm da je to v splošnem moško mnenje.
Odgovori