Prijateljica in pes

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Men se zdi pa tut mal kruto, da nam vsem tko razkriješ... Kaj pa, če ona kdaj sem zaide in ugotovi, da si to ti? :gruebel:
Razen če je seveda ''tvoja pirjateljica'' izmišljena oseba. :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ah... :D

Sem bral tole,pa sem se spomnil sledeče....

Ko vidite eno žensko malce v letih s pudlom oziroma majhnim kužekom...kaj najprej pomislite...mi se ponavadi hecamo,he,he...evo ga še enega pizdolizeca!

Čeprav je fora...ampak v vsakem hecu je nekaj resnice...nekatere ženske,ki pač nimajo tipov si kupijo kužka,pa uživata v skupnem življenju...mogoče malo čudno na prvi pogled...ampak tako je življenje...

Ona si pač najde sprostitev...razvaja kužka,on pa njo na malce drugačen način...
Prijetno s koristnim pravijo...saj kužku nič ne manjka...za jest dobi,psi itak radi ovohavajo in ližejo njim mamljive vonje...ona ima pa tudi nezahtevnega "partnerja",poleg sebe,ki ji je vedno,kadar jo mucka zasrbi na raspolago...če njej to paše v redu! :roll:

Meni se zdi tudi malce čudno to vse skupaj ampak tako je pač življenje... :D

Lep pozdrav!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

ryu10kyu napisal/-a:Ah... :D
Meni se zdi tudi malce čudno to vse skupaj ampak tako je pač življenje... :D

men se to zdi fuuuull čudaško :eek:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

A to,da si pa ene plastične vibratorje not porivajo...pa ni čudaško?Une,ki imajo kužka za družbo imajo vsaj živi jezik! :roll:

He,he...malo te hecam... :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

pa dobro no.. tist je plastična stvarca ki ma svoj namen in ko jo vidiš , točno veš čemu služi... ne pa enga kužota mučit :eek:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Kdo ga,pa muči kužija?Saj prostovoljno liže pašteto...nič mu ne manjka...
Za tisto plastiko,pa ni logično kam se jo da...to tvoja domišljija naredi...saj je samo plastika?! :D Nesi jo v eno pleme v afriki,pa bojo banane dol klatili z njim iz drevesa... :D
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

ryu10kyu napisal/-a:A to,da si pa ene plastične vibratorje not porivajo...pa ni čudaško?Une,ki imajo kužka za družbo imajo vsaj živi jezik! :roll:

Jz bom smejalne gube dobu česa vse ne sliši na tem forumu :D :D :lol: :lol:
Tko nekak...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

ryu10kyu napisal/-a:Kdo ga,pa muči kužija?Saj prostovoljno liže pašteto...nič mu ne manjka...
Za tisto plastiko,pa ni logično kam se jo da...to tvoja domišljija naredi...saj je samo plastika?! :D Nesi jo v eno pleme v afriki,pa bojo banane dol klatili z njim iz drevesa... :D

ok konc debate, zdej zihr en let ne bom mogla jest paštete pa tud na upokojenke s kužki bom bal pozorna, zihr,... mislm ok, če jima paše, pa nej počneta, čeprou še enkrt, men se to gabi :?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

:lol: ta je pa huda... :lol: mopsa nej si ubode..ta je len,se mu ne bo dal dolg sexat :lol:

drugac pa resno...amm kako ji ne mors rect da je zrela za psihiatra?? seveda ji lahko!! in ji tut moras glede na to da sta kolegici...
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

gemini napisal/-a:ok konc debate, zdej zihr en let ne bom mogla jest paštete pa tud na upokojenke s kužki bom bal pozorna, zihr,... mislm ok, če jima paše, pa nej počneta, čeprou še enkrt, men se to gabi :?

Saj meni se tudi...malo sem te hecal...mislim gabi se mi ne,zato ker se ne poistovetim s tem,pač nisem ženska in ne vem kako bi se počutil v tem primeru,če bi mi pes šaril po tamali

Vem,pa to,da si ne želim tiča namazati s pašteto in ga dati psu na raspolago,ker mislim,da se ne bi prijetno končalo.... :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

ryu10kyu napisal/-a:Vem,pa to,da si ne želim tiča namazati s pašteto in ga dati psu na raspolago,ker mislim,da se ne bi prijetno končalo.... :D

:lol: faq joj no :lol: ne morš verjet
pa če bi moja prjatlca tako prjavla bi ji kr useen rekal da je zrela za k psihiatru ker jo mam pač rada in mislim da ni to glih najbolš zanjo :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Pa šteta paštete! :D
Tko nekak...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Samo ena beseda: nagnusno.

Sem pa slisala pred casom (ze dolgooo nazaj) eno zgodbico. Na MTVju so imeli neka presenecenja da te je nepricakovano obiskala kaka glasbena zvezda. Tako je eno dekle zelo rado poslusalo Michaela Jacksona.. :) in en dan, ko je ni bilo doma, so njej pripravili presenecenje.. Michael se je skril v omaro..ostali so se tudi skrili, kamere so narihtali.. in akcija.. dobesedno :lol: Ko je dekle prislo domov (bila je sama), je sla v sobo, seveda z domacim mackom in v roki pasteto... :D nadaljevanje si lahko predstavljamo vsi.. :D :lol:
Ne vem pa, ce so tisti del dejansko predvajali :lol:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a punisher »

... ni kej 100 ljudi 100 cudi in tisto o starih mamah s malimi peseki pa kar drzi :razz: in ob taki stvari tud moj zelodec postane rahlo obcutljiv :roll:
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluegirl »

he following is a true story, as seen by millions of viewers on a Spanish T.V. Channel:

The parents of a teenage girl decided to put their daughter's name forward for a surprise game show. She idolised teen-age pop star Ricky Martin, and they arranged for TV cameras to be placed throughout the house. The house was then left empty with Ricky Martin hidden in the wardrobe in the girl's bedroom - all set to give the daughter a wonderful surprise.

However, upon returning home from school and finding the house empty, the daughter made her way down to the kitchen where she opened the fridge and removed a tin of pate - at this stage the live TV audience is wondering, "What the hell is going on?"

She then went back upstairs to her bedroom where she proceeded to remove all her clothes and spread pate all over her triangle of womanhood (at this stage Ricky Martin is still hidden inside the wardrobe, and half of Spain is seeing a young girl stark naked on the bed with pate all over her crotch).

As if the parents were not shocked enough by this, the daughter then calls the family dog, who obediently trots up the stairs and settles down to his favourite meal of "pate on a bed of seaweed". At this stage the order is given to cut the broadcast, leaving a very embarassed set of parents in front of a live studio audience!! Consequently, sales of tinned pate have rocketed.
Meow
Odgovori