Mene pa zanima samo to, kako izgubiti maščobo na predelu okoli trebuha

(za učvrstitev, ki pride zatem, mi je jasno, da je treba migati in delati vaje namenjenu točno temu). Vem, da se ne da shujšati samo v en del telesa, saj hkrati želim preoblikovati tudi stegna in rit, ampak kar je pri meni ključnega pomena, je to, da v glavnem izgubim ta "obroč", ki je v bistvu viden samo na prednji strani, ob straneh ni opazno.
Nimam problemov z debelostjo, niti močne postave nisem, ampak normalne do suhe (včasih sem bila pa suha - za lažjo predstavo -> pri isti višini kot zdaj, to je 160 cm, sem imela 46 kg, zdaj jih pa že par let "pridno" vozim z 55 kg).

Takrat sem imela lepo oblikovano postavo, pa se nisem pretirano dosti ukvarjala s športom - trenirala sem ples 2x tedensko par mesecev in rolala.
Zanima me kako se prehranjevati, da ta maščoba izgine in kakšno gibanje pripomore k temu? Zasledila sem, da trebušnjaki tukaj sploh ne igrajo vloge, ampak šele kasneje, ko to maščobo že pokurimo, saj če bi delali trebušnjake, bi jih morali delati kakih 7 let vsak dan po 100, da bi pokurili pol kg maščobe.

S tem se ukvarjam že leta, pa ta maščoba kar ne izgine! Pijem samo navadno vodo in občasno sladkan čaj, ampak tukaj še vedno ne dobim vase preveč sladkorja, ker sladkarij že od nekdaj ne jem rada, če se že pregrešim, je mogoče 1-2x na mesec recimo tortica na kakšnem rojstnem dnevu. Ponavadi imam 3 obroke na dan (verjetno tu delam napako in pa zaradi jedilnika). Za zajtrk napitek ego ali activia in jabolko, za kosilo govejo ali zelenjavno juho, recimo puranje meso v kakšni omaki - gobovi ipd., mešano solato, včasih zaidem tudi v mehiško ali kitajsko restavracijo, okoli 17. - 18. ure pa jem zadnjič na dan, to je ponavadi črna žemljica ali (tudi črna) kajzerica ali kak jogurt.
Kje delam napako oz. kako se naj lotim izgubljanja maščobe okoli pasu?