evva napisal/-a:
js sm napisala, da je to pač MOJE MNENJE in še zmer sem istega mnenja. Prav tako imam občutek pri ženskah, ki pridejo npr. v službo brez make-upa (vsaj naravnega!), da se jim ne da niti tistih 5 minut vzet, da bi se mal uredile (vsaj maskara pa lip gloss). Ja jaaa, že vidm, ene se bojo prepoznale v mojih besedah in bojo take začele s tistim sr...em o samozavesti - kao če se ženska samozavestno počut, ne rab make-upa ... js se tud samozavestno počutm brez make-upa, pa vseeno dam vedno gor vsaj maskaro in lip gloss, ker ko vidim žensko brez make-upa, imam tak občutek, da niti malo ne da nase. Brez zamere punce (tiste ki se prepoznate), to je samo moje mnenje, itak se razlikujemo ljudje...
Jaz se prepoznam v tem opisu.
Meni se pa zdi nekaj najbolj neverjetnega, da se bejba zjutraj maže in čorgla, potem pa se 1,8 km od doma do faksa pripelje z avtomobilom, ker nima tistih 5 min časa, da bi se vsedla na kolo. Stari, rajš tistih 5 min za nepotrebno mazanje, da bom tam nekim evvam všeč, porabim bolj koristno.
Še čepenje na cosmopolitan forumu je bolj produktivno, kot pa vsakodnevno jutranje čorglanje po faci