Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
-
- Sramežljivka
Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja... 

-
- Cosmopsiho
Re: Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Z ženo imava s tem še kar nekaj izkušenj. Sicer ne ravno pogosto, da bi bila žena s katero sama skupaj - čeprav ima včasih željo tudi za to

Poznam tudi nekaj prijateljic, ki že imajo to izkušnjo, in tipično jim je stvar všeč. Večinoma kot nekaj občasnega, kot prijetno spremembo; enim pa je celo bolj všeč, kakor večinoma z moškim.
Glede na lepoto privlačnega in urejenega ženskega telesa jih razumem in jim sploh ne zamerim.

Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 19. Mar. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Se mi zdi, da si se pozabil obrit.

amark31 napisal/-a:Se mi zdi, da si se pozabil obrit.

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Dej kako slikco gor...da vidmo kuk si lepa...da vemo punce tle na forumu, če smo dost dobre zate

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
haley napisal/-a:beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Dej kako slikco gor...da vidmo kuk si lepa...da vemo punce tle na forumu, če smo dost dobre zate
^^ se podpišem, Haley

I am not an enigma, just a contradiction!