brez sexa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

PRezaposlen, da ne bi mel časa? Kje pa sem to napisala?! Jaz sem rekla, da nimam volje in energije za to.beri srce
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Ne prezaposlen, zato ker ne najdeš ene urce cel dan, da bi lahko seksal, ampak zaradi psihičnega ali fizičnega napora ne zmoreš, in nisi pri volji..
Hudiča če pa človek ne more zdržat 14 dni brez seksa.. me zanima kako preživijo samski fantje ki ne seksajo z žensko tudi po pol leta ali celo leto..

Seveda, bolje, da se punca sili k seksu (da stvar zgubi ves čar), zato da fant bogi ne bo trpel 14 dni brez seksa.. ja, to je neumnost.. in v nobenem primeru ni zmagovalcev, ravno tako kot fant ne zmaga, če punca da noge narazen, pa reče hitr oprav, da grem lahko spat ker sem utrujena?
Tut punce ne rečemo ne zanalašč, ker je stereotip o tem da bejbe ne maramo seksat že zdavnaj mimo. Ženski libido je ravno tako močan kot moški, in ne, tega ne počnemo nalašč, zato da vi ne boste dobil :roll:
Tut moški so kdaj preutrujeni in preizčrpani, in če par enkrat na leto 14 dni naenkrat ne bo seksal, zveza ne bo propadla, niti ne bo nobenega od njiju pobralo od same potrebe.. sej niso moda tempirana bomba, ki jo raznese po malo daljši suši..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

V_Rose_V napisal/-a:PRezaposlen, da ne bi mel časa? Kje pa sem to napisala?! Jaz sem rekla, da nimam volje in energije za to.beri srce

Roberta R. napisal/-a:Ne prezaposlen, zato ker ne najdeš ene urce cel dan, da bi lahko seksal, ampak zaradi psihičnega ali fizičnega napora ne zmoreš, in nisi pri volji..
Hudiča če pa človek ne more zdržat 14 dni brez seksa.. me zanima kako preživijo samski fantje ki ne seksajo z žensko tudi po pol leta ali celo leto..

Seveda, bolje, da se punca sili k seksu (da stvar zgubi ves čar), zato da fant bogi ne bo trpel 14 dni brez seksa.. ja, to je neumnost.. in v nobenem primeru ni zmagovalcev, ravno tako kot fant ne zmaga, če punca da noge narazen, pa reče hitr oprav, da grem lahko spat ker sem utrujena?
Tut punce ne rečemo ne zanalašč, ker je stereotip o tem da bejbe ne maramo seksat že zdavnaj mimo. Ženski libido je ravno tako močan kot moški, in ne, tega ne počnemo nalašč, zato da vi ne boste dobil :roll:
Tut moški so kdaj preutrujeni in preizčrpani, in če par enkrat na leto 14 dni naenkrat ne bo seksal, zveza ne bo propadla, niti ne bo nobenega od njiju pobralo od same potrebe.. sej niso moda tempirana bomba, ki jo raznese po malo daljši suši..

Ok... predvidevam, da sta že nekaj časa skupaj.
Ženske še kako pokažejo svoj libido na začetku... ko se pa malo usidrajo... uselijo... dosežejo svoje... seveda ne vse... nekatere začnejo s kontrolo... ne trdim, da to delaš ti ampak...realen sex je danes underrated... pa tudi tipov ni takoj za obsojat... če grejo vsake toliko na nov cvet (ne govorim o varanju)... eni so v to dobesedno prisiljeni... da ohranijo duševno zdravje. :D

utrujen...grem spat... to be continued...
p.s. Malo manj kiss the sky, pa malo več kiss your guy . :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, če je pa duševno stanje "at stake"... :stupid:

Js sm recimo revna, nekaj ukradem.. in to ni zločin, ker sem bla prisiljena v to.. država me je prisilla da kradem. Zakaj se ustavt tam.. fant posili punco, ampak ni on kriv.. ona je bla pomankljivo oblečena, in ga je k temu prisilla.. To je v vseh pogledih zgrešena logika. In kazanje s prstom vsepovprek, samo nase ne..
Ljudje smo razumna bitja, ne lutke, ki nas vodi trenutni nagon in želja po potešenju svojih potreb na vsak način. Takšnih ali drugačnih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^pretiravat spet ni treba.

Ne razumem, zakaj vam je nekaterim tolk težko sprejet/priznati si, da v povprečju tipom sex pomeni pač več kot puncam?
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beniaminnie »

Roberta R. napisal/-a:Ja, če je pa duševno stanje "at stake"... :stupid:

Js sm recimo revna, nekaj ukradem.. in to ni zločin, ker sem bla prisiljena v to.. država me je prisilla da kradem. Zakaj se ustavt tam.. fant posili punco, ampak ni on kriv.. ona je bla pomankljivo oblečena, in ga je k temu prisilla.. To je v vseh pogledih zgrešena logika. In kazanje s prstom vsepovprek, samo nase ne..
Ljudje smo razumna bitja, ne lutke, ki nas vodi trenutni nagon in želja po potešenju svojih potreb na vsak način. Takšnih ali drugačnih..

Ja, tudi ljudje imamo "živalske" potrebe, konec koncev smo le samo sesalci ;) in ravno potreba po izpraznitvi je pri moških zelo močna.

Meni osebno se zdi teror nad partnerjem če ne seksaš z njim dva tedna ( :eek: ) sej če se mal potrudiš se da najt voljo, pa če si še tako zelo zmatrana.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tudi če moška potreba je večja, nikogar ne bo pobralo, zato ker ne seksa 14 dni..
Teror nad partnerjem, če ne seksaš 14 dni? Al pa z druge strani teror nad partnerjem, ker zahtevaš, da se prisili, da seksa s tabo zaradi tvoje želje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovka »

Da še jaz dodam vprašanje:
prijateljica se toži, da nista s tipom več kot mesec dni sexala, in ko ga je končno zagnjavla, da ji pove kaj je narobe, ji pribije: ker se premalo vidiva ( čeprav se vidita vsaki dan, imata priložnosti sexat !, vendar pač ne moreta zaradi služb prenočevati skupaj vsak dan)

Se vam zdi to normalno? Ga je minilo do nje? ( če moški forumaši pristavite odgovor ) ker meni se to ne zdi normalno :?
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej sem napisala da se da najt voljo, če se mal potrudiš. Pa ne rečem če ti pade libido zaradi bolezni ali česa podobnega, ampak da pa zaradi utrujenosti v službi ne seksaš dva tedna je pa res lame.

Trnovka: meni se tudi ne zdi normalno, da tip noče seksat en mesec in išče izgovore, jaz bi ga posumila da seksa z drugo ali pa ga je minilo. Vem pa tudi za primer, ko se je fant izogibal seksa zaradi glivic, ki jih je dobil na genitalijah ampak ga je bilo preveč sram da pove punci...tudi to je varianta.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

se boš javla ko dobiš redno službo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Roberta R. napisal/-a:se boš javla ko dobiš redno službo ;)

Če nimam redne službe še ne pomeni, da ne vem kako izgleda ko si utrujen zaradi dela ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej ne zdej it v obrambni napad.. ampak imeti redno službo, odgovornost do te službe, je nekaj drugega, kot pa delat preko študenta. Sploh če je služba velik fizični napor, ali pa samo psihični napor zaradi odgovornosti, ki jo nosiš..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz samo hočem pojasnit svoje mnenje. Sej vsak človek ima kdaj v življenju določene fizične ali psihične napore, ne samo v službi, tudi na drugih področjih življenja in razumem da ti takrat pade volja za seks ampak takrat se je pač treba malo bolj potrudit, da najdeš to voljo, vsaj če hočeš vzdrževat ljubečo vezo. Ker, naj bo fant še tako zelo razumevajoč in neživalski, če punca zavrača spolni odnos, se bo vsak počutil odveč in tako se začnejo prepiri.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej razumem kaj počneš, sam res si tako "burno" odreagirala na 14 dni.. kot da bi bla to cela življenska doba.. ej razumem, da se otepaš spolnih odnosov daljše obdobje.. da cel mesec ali več ne najdeš volje za intimnost (razen v skrajnih primerih) verjetno tiči razlog kje drugje kot samo v utrujenosti.. ampak da je pač kriza v službi, 14 dni delaš kot zmešan in ne najdeš volje za seks.. pač ne najdeš.. ni konec sveta.. sej je punca tut sama povedala, da ji partner tega ne očita..

Dodajam, v partnerstvu je še veliko stvari, kot samo sex, in se partner ne rabi počutit odveč samo zaradi trenutnega pomanjkanja spolnosti, z dobrim razlogom za to.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Heh, se opravičujem če je res delovalo da sem se tolk razburila...sej ljudje smo različni, za mene je pač tudi 14 dni dolga doba :D
Pa tudi če veš da se ne rabiš počutit odveč...jaz bi se vseeno. Ti ne? Kot pravim, ljudje smo različni :)
Odgovori