Prijateljica in pes
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
nagravžno ... sam pomojem da ona ni edini primer ..... vsaj enkrat par let nazaj sem nekje brala, sa en tip ful uživa, če njegovga tamalga pes liže .....
gggrrr me kar strese po telesu .... bbbrrrr .... mah sej ma sam človek sposobnost kej takega nardit, sej v živalskem svetu tega ni (vsaj pomojem no), da bi se živali različnih vrst med seboj ......
gggrrr me kar strese po telesu .... bbbrrrr .... mah sej ma sam človek sposobnost kej takega nardit, sej v živalskem svetu tega ni (vsaj pomojem no), da bi se živali različnih vrst med seboj ......

izza napisal/-a:Sedaj pa mi je pred parimi dni razkrila, da zelo uživa, če ji kuža liže tamalo.
Ja, pa men' se zdi, da je več punc takih. Za ene dve sm že slišal (evrokrem na tamalo, kuža pa liže), zadnjič pa srečam frendico in greva do nje in je čist nora na svojga labradorca. Ti srček mu prav, pa ga čoha cel čas. Ja, ni čudnega, da ji kuža zvečer vrne pozornost

-
- Cosmopolitanka
- lisička
- Komunikatorka
- Kraj: malo tuki malo tam
- Kontakt:
Martin napisal/-a: pa men' se zdi, da je več punc takih. Za ene dve sm že slišal (evrokrem na tamalo, kuža pa liže), zadnjič pa srečam frendico in greva do nje in je čist nora na svojga labradorca. Ti srček mu prav, pa ga čoha cel čas. Ja, ni čudnega, da ji kuža zvečer vrne pozornost
O hudo. Zdaj bomo itak izvedeli, da to počne že vsaka ta druga. Čeprav to, če ga čoha, pa če mu pravi "srček" še ne pomeni, da ji vrne usluge.
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Ja, pa men' se zdi, da je več punc takih. Za ene dve sm že slišal (evrokrem na tamalo, kuža pa liže), zadnjič pa srečam frendico in greva do nje in je čist nora na svojga labradorca. Ti srček mu prav, pa ga čoha cel čas. Ja, ni čudnega, da ji kuža zvečer vrne pozornost
[/quote]
A zdej pa vsaka ki ima rada svojega psa pomen da počne isto
Te ženske ki to počnejo so pač bolane.
Applebitecc: Kaj ima pa to veze z lezbijkami?

Applebitecc: Kaj ima pa to veze z lezbijkami?
-
- Cosmopolitanka
orion lady napisal/-a:Ja, pa men' se zdi, da je več punc takih. Za ene dve sm že slišal (evrokrem na tamalo, kuža pa liže), zadnjič pa srečam frendico in greva do nje in je čist nora na svojga labradorca. Ti srček mu prav, pa ga čoha cel čas. Ja, ni čudnega, da ji kuža zvečer vrne pozornost

Applebitecc: Kaj ima pa to veze z lezbijkami?[/quote]
Kva pa vem... Nimam psa, ampak psičko.

-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka