Brez volje

Pomoč iz čustvenih stisk.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^v to ne dvomim,
mene tud vsaka zima totalno zamori, potem pa pomlad končno spet spravi v pravi tek :jump: (ki je sicer še vedno lenoben, ampak manj kot pozimi :D)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Najtežje se je lotit neke aktivnosti. Ko enkrat začneš, potem več ni težko. Jaz sem tudi imela eno podobno obdobje, pol sem pa videla da tako več ne gre naprej.
1. Poiskala sem službo, ki me veseli in se sprijaznila tudi z manj všečnimi sodelavci
2. Nisem več rekla "ne, nimam časa" če so me sošolci povabili na kavo/kosilo
3. Redno hodim na fitnes in se včasih celo zaklepetam s čist neznanim folkom
4. Sproti delam za faks. Če delamo projekte v skupinah, nisem več tista ki naredi kar ji rečejo drugi, ampak jaz prevzamem pobudo in vodenje, da delo opravimo čim bolje.

Če ti je bedno it sama na sprehod, v kino, na šoping ... se lahko javiš in greva skupaj, jaz se družbe nikoli ne branim :)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

ninni_89 napisal/-a:evo me glih sm prišla nazaj z teka. učeri sm si kupla superge, tako da sm dans nazaj začela tečt. ful dobr občutk. zdej bom pa za kako delo na študenta pogledala, da grem kej delat še... joj komi čakam da grem jutr spet tečt :D

Punca, le tako naprej...Vse se da, če se hoče :wink:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

maniac napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:^^seveda, najlažje je okrivit nekaj drugega, depresijo, okolico, vlado...samo, da nismo mi krivi, ker smo morda preleni in neodločni, ne?

Kaj je pa s tabo narobe? Samo napisala sem, da je možno, da je depresivna. In če je, ji vaši nasveti ne bodo nič pomagali, ker depresiven človek pač ni len, ampak bolan in ga je treba zdravit.

Dvignilo me je, ker si v približno istem obdobju še v eni drugi temi izhajala iz podobnega stališča, da je srž težave tistega uporabnika izven njegove sfere.

In punca očitno nima problemov z depresijo, če se pač mal zabubi doma pred compom...pač pridejo taki dnevi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 9:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

mah, kolkr poznam uporabnico, ki je odprla temo, po njenih postih... nima sreče v ljubezni in posledično tudi nima volje in energije za druge stvari. čisto logično. uni ki je zaljubljen in sexa vsaki dan, z lahkoto opravlja tudi druge stvari. večina problemov itak izvira iz tega, da nimaš tipa oz. punce. potem pa k tega ni, si poskušaš zapolnit lajf z nekimi brezveznimi hobiji in stvarmi, ki te itak ne osrečijo. sej vsak ma kak hobi in zanimanje, ki ga veseli, ampak na silo neki iskat za kratkočasenje, kot nadomestek za enega človeka, je brezveze. edino pametno je, da greš delat.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

^^S tem se pa jaz ne bi strinjala. Zainteresiranost za hobije je odvisna od zanimanja za neko stvar, ne pa od tega a imaš partnerja lai ne. Še manj pa od sexa.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

claire napisal/-a:^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.

Claire kaj ti sploh pišeš?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire napisal/-a:^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.
In torej taka oseba ima samo en hobi - sex?
C'mon, lepo in prav, da ljudje radi (dobro) sexajo, sam sej je še kej druzga za počet v življenju.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

purple_rain napisal/-a:
C'mon, lepo in prav, da ljudje radi (dobro) sexajo, sam sej je še kej druzga za počet v življenju.

ne ne. to nisem rekla. pravim da sex IMA vpliv na počutje. ni da ga nima kot pravi sanjaanja. in pravim, da vsak zase ve kaj ga veseli in stokat po forumu da češ kaj naj nekdo počne je nesmiselno. vsak sam ve kaj ga veseli in ima hobi / hobije. that's all. peace.

nisem tako mislila kot ste dojela. se pardoniram. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ajoj NIA, a celih 4 oz. 5 dni moreš zdržat brez sexa? ziher ne padeš v depresijo?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, ampak dokler ne sprobaš joge, ne moreš vedet, da te veseli.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

claire napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:

ne ne. to nisem rekla. pravim da sex IMA vpliv na počutje. ni da ga nima kot pravi sanjaanja. in pravim, da vsak zase ve kaj ga veseli in stokat po forumu da češ kaj naj nekdo počne je nesmiselno. vsak sam ve kaj ga veseli in ima hobi / hobije. that's all. peace.

nisem tako mislila kot ste dojela. se pardoniram. :D

To si se pa ti kar lepo zmislila, da sem jaz rekla, da sex nima vpliva na počutje. Rekla sem, da če nekoga zanimajo hobiji ga pač zanimajo, ne glede na to ali sexa ali ne. Ker potemtakem tisti, ki sexa ne bi rabil hobijev glede na to kar pišeš.
Odgovori