mene tud vsaka zima totalno zamori, potem pa pomlad končno spet spravi v pravi tek

maniac napisal/-a:positive vibration napisal/-a:^^seveda, najlažje je okrivit nekaj drugega, depresijo, okolico, vlado...samo, da nismo mi krivi, ker smo morda preleni in neodločni, ne?
Kaj je pa s tabo narobe? Samo napisala sem, da je možno, da je depresivna. In če je, ji vaši nasveti ne bodo nič pomagali, ker depresiven človek pač ni len, ampak bolan in ga je treba zdravit.
In torej taka oseba ima samo en hobi - sex?claire napisal/-a:^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.
purple_rain napisal/-a:In torej taka oseba ima samo en hobi - sex?claire napisal/-a:^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.
C'mon, lepo in prav, da ljudje radi (dobro) sexajo, sam sej je še kej druzga za počet v življenju.
claire napisal/-a:purple_rain napisal/-a:In torej taka oseba ima samo en hobi - sex?claire napisal/-a:^^ oprosti a sex je najboljše sproščanje. in če nekoga nekaj veseli, nima problemov z poiskat si hobi. oz. tak hobi ponavadi že ima. in sex ima vpliv na počutje.
C'mon, lepo in prav, da ljudje radi (dobro) sexajo, sam sej je še kej druzga za počet v življenju.
ne ne. to nisem rekla. pravim da sex IMA vpliv na počutje. ni da ga nima kot pravi sanjaanja. in pravim, da vsak zase ve kaj ga veseli in stokat po forumu da češ kaj naj nekdo počne je nesmiselno. vsak sam ve kaj ga veseli in ima hobi / hobije. that's all. peace.
nisem tako mislila kot ste dojela. se pardoniram.