O, shit!!!! O, fuj!!! Ne morš da verjameš!!! Bolano do fundamenta!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Hmmm... Očitno ma res takšna čudna nagnenja. Eni res živali zlorabljajo za takšne stvari. Jst bi se kr direktno z njo pogovorila in ji povedala, da to kar dela ni pravilno. Vrjetno se ona sploh ne zaveda, da je z njo neki hudo narobe, če to brez slabe vesti počne.
bogi pes.. samo to je več takih izprijencev.. jaz sama poznam enega človeka, ki je kot mali hotel nategnit kuro, pol pozneje se je pa spravo na kravo ... skratka bolano
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Ja kaj pa vem. Očitno se ji to ne zdi nič takega. Res je bolj svobodnih nazorov glede spolnosti (homoseksualnosti, biseksualnosti, trojčkov,...). Vsaj koker sva govorile o teh stvareh pred tem dogodkom. In ne razumem je, ker (v nasprotju z mano) lahko zapelje tipa kadar hoče. Glede na njen izgled bi jih lahko menjala dnevno. Sem premišljevala - saj mogoče jo pa prav to že dolgočasi in bi rada sprobala še kakšne druge stvari. Ne vem.
Ne res ta ženska je mal bolana. Pa ne more tega počet s psom.Jest bi ji na tvojem mestu takoj povedala da naj si poišče pomoč, pa tud če bi s tem prijateljstvo reskirala.
Sej men je jasno da se take stvari dogajajo, še kaj bolj nagravžnega, pa je že to dovolj nagravžno, samo se mi pa kr obrača če pomislim kaj ta ženska počne.