To, da si nekatere uporabnice šopajo število postov na tem forumu tako, da npr. v temo "Najbolj smešne izjave" prilimajo samo kakšen smajli ali dva. In to vztrajno, iz strani v stran. Ko pridem na forum in vidim, da je nekaj novih postov in se že vsa vesela lotim brat. Potem pa ugotovim, da je 70% vsega enih brezveznih smajlijev, ali pa post "hahaha kako smešno". Ehh...
to, da je preveč zakompleksanega folka na tem svetu, ki še v virtualnem svetu ne znajo komunicirat (kakšen lajf imajo šele v živo! ) , t.j. s provokacijami ostalih (brez kakršnega koli razloga) zdravijo svoje notranje komplekse in zaradi lastnega nezadovoljstva težijo drugim brez razloga. Po eni strani smešno, po drugi pa zelo žalostno .
evva napisal/-a:kako pa ti veš, da ne ve kako ji je ime? A ti je mal na žulj stopila, da je vredna tvojga komentarja tle ?
P.S. brez zamere, to je samo vprašanje, ker me res zanima
Kva se pa ti usajaš? Eksplozivnost again? Dj umir se mal baba, k ti noben nč noče! A so teb določene uporabnice na žulj stople, da jih je vredno omenjat v 15ih temah??????
evva napisal/-a:kako pa ti veš, da ne ve kako ji je ime? A ti je mal na žulj stopila, da je vredna tvojga komentarja tle ?
P.S. brez zamere, to je samo vprašanje, ker me res zanima
Kva se pa ti usajaš? Eksplozivnost again? Dj umir se mal baba, k ti noben nč noče! A so teb določene uporabnice na žulj stople, da jih je vredno omenjat v 15ih temah??????
...kdo se pa usaja?? Sej sm ti lepo napisala, da je blo to samo vprašanje, ker me res zanima. Pa očitno nimaš odgovora, ni panike