the big red machine napisal/-a:Jooooj zakaj ni uni bedak od Glocka šel menjat gume...![]()
![]()
. Massa bi si bolj zaslužil naslov. Je pa bedno, ko že skačeš od sreče in pol Miran reče, da je Glock zajebal
^^podpiss
midva z mojim sva že skakala po kavču in pol reče uni da je Glock zaje*** in midva sva kr obstala, vsak na svojo stran kavča in samo tišina...whatt??!!!
doro sej nimam nič proti hemiltonu, sam to je blo pa res posranooo...

. Massa bi si bolj zaslužil naslov. Je pa bedno, ko že skačeš od sreče in pol Miran reče, da je Glock zajebal 

in že cela žalostna, ko je bil 6., pol pa Ališič začne prav vriskat od veselja ko je Massa šel čez ciljno črto, pa me je že potegnilo, da bi bla raje za Masso, ker se mi je tak srečen zdel tistih par trenutkov.. In pol Ališič čisto obupan, da je Hamilton prvi, pa je 5sekund za tem pokazalo Masso, ko se je zjokal v avtu, pa mi je blo tak hudo 

Nobena vec ne gleda Formule? Je vsem postalo dolgocasno letos z novimi pravili in premesanim vrstnim redom? Dajmo, povejte kaj, ste zadovoljne, vam je kaj bolj zanimivo, ali ste preprosto nehale spremljat?
)
kvalifikacije so bile kar zanimive..tekma bo pa po mojem tudi.

O to pa mi je res polepšalo dan...ker enostavno ga nism mogla nikol poslušat!