marjancax, da se pomagat. ampak če imaš s tem težave od nekdaj, bo težko odpravit.
purple_rain napisal/-a:^^kupi (ali pa potegni iz omare) ene hude hlače v željeni ciljni cifri in ko ti pade motivacija, si jih spet oglej in pomisli kok boš šele huda, ko jih boš lahko nase dala.
Sam ne vem kok je moja ciljna št. Želim si met tam okol 60-62kg, visoka sm 174cm. A bi se dal iz tega nekak zračunat konfekcijsko številko? (zdej mam 90kg, cifro pa UK16, to pomen našo 44)Dioniz napisal/-a:nimam jedilnika. jem kar mi pac pase na tisti dan pa kaj lahko jem na tisti dan.
kdo in zakaj? najprej kdo... hmmm verjetno tvoj papagaj. zakaj? na to pa zal nimam butastega odgovora.
normalno, da se po pozni uri ne sme jest zato, ker v casu spanja se vso telo spocije in s tem tud zelodec zato mora bit cim manj obremenjen s hrano. In to z dobeno hrano! komot jej do osme ure pa mej neko disciplino.
Dioniz napisal/-a:ne mores na misicah zgubljat z mascobo na sebi razen, ce res enormno obremenjujes telo. Najprej mascobo pokuris, potem pa sele zacne telo misice, ker pac od nekod mora...
vsaj tak si jaz predstavljam no. jaz mam misice se vedno enake ko prej samo pac mascobne obloge izginjajo.
somebody napisal/-a:v bistvu ni res... prva stvar k jo telo porab je glikogen, ki je v mišicah, ker je vodotopen in te tako najprej dostopen. maščobe niso vodotopne in so v bistvu dolgotrajna zaloga. to al porablaš maščobo al mišice pa itak težko vidš kr na oko. no, ok, odvisn kakšn delž maščob maš...