purple_rain napisal/-a:Sámo gibanje tud ne pomaga pretirano, če je prehrana preveč napačna/nezdrava
In kaj sem jaz napisala?

purple_rain napisal/-a:Sámo gibanje tud ne pomaga pretirano, če je prehrana preveč napačna/nezdrava
polly-polly napisal/-a:Samo gibanje in šport rabiš zaradi zdravja. Poznate izraz ``skinny fat´´? Suhi ljudje, ki imajo tisto najnevarnejšo maščobo, ki se nabere okoli organov in 0 mišic. Tako da ja - gibanje je nujno.
Sicer sem pa dala skoz že 1001 dieto in končo po več letih ugotovila, da vse SUX. (pa sem uspešno shujšala) Ker nas sprogramirajo tako, da pozabimo nase in izgubimo občutek za lastno telo. Itak, da more prehrana štimat, ampak jesti je treba tako, kot ti to sporoča telo: ko si lačen in prenehati, ko si lahkotno sit. Diete pa ti dobesedno predpišejo kako in kaj in odvzamejo to zmožnost (pravico) do poslušanja lastnega telesa. Včasih naše telo rabi več kot le 2 obroka dnevno, včasih jih rabi 6, včasih 3 ....včasih telo rabi hrano tudi po 10i uri zvečer, včasih je sploh ne rabi ... včasih rabi čokolado in drugič zelenjavo ... diete pa tega ne upoštevajo.
Poleg tega ti diete zelo, zelo, zelo zj**** psiho. Samo, da se večina tega ne zaveda. Bolj kot vase in v lastno telo ter um, začnejo ljudje zaupati v diete.
Zakaj nobena dieta ne vzdržuje teže doživljenjsko? Ker imamo ljudje čustva.
Nja, vidt je blo kot da se ti diete zdijo neuporabne spljoh in da je vse samo v športanju.nanamiša napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Sámo gibanje tud ne pomaga pretirano, če je prehrana preveč napačna/nezdrava
In kaj sem jaz napisala?Neveš kaj pomeni beseda vključiti? Ne se tolk obešat na moje besede kr prec vn padeš..
Ajča napisal/-a:Glede na to, da si še nisem kupila sokovnika, sem pila bio sokove: sok rdeče pese, zelenjavni sok, sok kislega zelja, hruškov, jabolčni, mangov,...
punkie_ napisal/-a: a to je problem? a nisi nič vesela ker narediš nekaj zase, bolj zdravo ješ, se več giblješ? če bi ti bil to cilj, nebi izgubila motivacije
**Miška** napisal/-a:Tammy_De ne zgubit motivacije - boš vidla, zj bo mal stalo, pol bo pa spet kr naenkrat dol padala, če boš le vztrajalaJz čakam na tvoj obljubljen big update