crazy_bitch napisal/-a:Mislm da se tkole moj problem ne bo rešil, če boš ugotavljala kaj je narobe z mojo tehniko in veseljem do..., sva že enkrat mela debato od tega kaj bi kdo spremenu, če mu je to všeč, če kaj spremenim itd. je rekel da noče ničesar spremenit. Torej, kaj pri njem bi to lahko bilo? lubica, žiučnost, nepredanost, nekakšen zdravstveni problem,...?? ima katera izkušnje z takim problemom in kako, če ga je, rešila?
Crazy bitch, jaz mam iste probleme s svojim fantom

in me reeees fuuuul mori tole, ker isto nikoli ni prav trd in penis mu včasih celo upade med samim sexom. Pa lahko delam, kar hočem, od dolge predigre do oralca, pa nič ne pomaga. Tudi njega je tole začelo morit in prejšnjič sva se menila, pa sem mu rekla, da naj gre do zdravnika, ker to res ni normalno. star je šele 21 let in res se full razumeva in imava rada (sva skorajda na začetku zveze, ko bi moralo še vse klapati najbolj). jaz res resnično upam, da se bo to popravilo, ker če ne, ne vem, kako bo. meni namreč sex pomeni v zvezi veliko in če ni ok, me kar odvrne od osebe.. včasih se mi prav ne da več sexat z njim.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.