Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

No sn se malo namatru za 40 mučenikov. hehehehehheheheh
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

bik napisal/-a:
somebody napisal/-a:vprašanji: fax- kako bo šlo z izpiti, bo drugi letnik uspel?
ljubezen- je kaj možnosti, da končno spremenim stan?

prvo vprašanje.

Za faks tako lepe karte, da sploh ne bi govoril lepših ne moreš met. Sicer fax je tvoja prva preokupacija in tu ne vidim nobenih problemov bi reku, da si skori s faksom poročena in tako je prav. Mogoče pa ti bo šlo še bolje kot si mislila.

drugo vprašanje. hehehehe

E tu pa je drugače. Časa si za to ne vzameš in to ti je na drugem mestu. Tako, da dokljer ne boš začela več o tem razmišljat se stvar ne bo spremenila. Sem pa kje bo kaka simpatija mogoče kaj več vendar pa dokljer ne boš o tem bolj resno razmišljala ne bo nič. Mogoče je pa tako prav. Pa nič ne mari vse ob svojem času kak flirt pa si vseeno privošči sej si lepo dekle.

bik

hvala, bik. polepšal si mi dan :D
tebi pa želim še lep konec dneva mučenikov in čim manj "mučeniških" dni :wink:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

somebody napisal/-a:
bik napisal/-a:
somebody napisal/-a:vprašanji: fax- kako bo šlo z izpiti, bo drugi letnik uspel?
ljubezen- je kaj možnosti, da končno spremenim stan?

prvo vprašanje.

Za faks tako lepe karte, da sploh ne bi govoril lepših ne moreš met. Sicer fax je tvoja prva preokupacija in tu ne vidim nobenih problemov bi reku, da si skori s faksom poročena in tako je prav. Mogoče pa ti bo šlo še bolje kot si mislila.

drugo vprašanje. hehehehe

E tu pa je drugače. Časa si za to ne vzameš in to ti je na drugem mestu. Tako, da dokljer ne boš začela več o tem razmišljat se stvar ne bo spremenila. Sem pa kje bo kaka simpatija mogoče kaj več vendar pa dokljer ne boš o tem bolj resno razmišljala ne bo nič. Mogoče je pa tako prav. Pa nič ne mari vse ob svojem času kak flirt pa si vseeno privošči sej si lepo dekle.

bik

hvala, bik. polepšal si mi dan :D
tebi pa želim še lep konec dneva mučenikov in čim manj "mučeniških" dni :wink:

hehehehe včeraj je bu pr nas res mučeniški dan bolj bi reku sodni dan pa sej smo preživeli kljub paniki in tako je prav danes pa veselo na delo in novim dogodivščinam naproti.

bik
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

bik napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:katyy str 31 za Natašo

Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni(kako nama kaže :) ) ,faxom (ali je pravi, bom letos uspešna), zdravjem..nasplošno pač ;)

Najprej hvala za zaupanje pa da vidiva ki pravijo ciganke.

V vajini ljubezni predvidevam s fantom kaže kr neki neprilik mogoče sem pa kje kak mali nesporazum. Mogoče sta se preveč zaprla sama vase vsak na svoj kotiček in predlagal bi vam malo več komunikacije. Seveda take ki vaju bo popeljala v lepše razmerje pa še manj nesporazumov bo. Na pomlad mislim nekje konec pomladi bosta mela manjši počitek mogoče bosta se malo odmaknila potem pa mata napovedano lepo prihodnost.

S faksom bo vse v redu. Vidim da ti študi leži le na trenutke maš malo strahu in ne pokažeš vsega kar zmoreš. Včasih se povlečeš navznoter in zgubiš rdečo nit. Bi pa te opozoru da pazi na zdravje da te to ne bo oviralo pri študiju. Upam, da ne dosti izostajaš z študija zaradi bolezni če pa je to ker maš strah pred faxom. Skratka pozitivno naravnana pa bo vse kot si želiš.

No pri tem pa sn ti že skoraj odgovoril na tretje vprašanje. Zdravje je pogojeno z našo dušo in umom. Če je vse na mestu bo tudi to šlo. Nikar se ne skrivaj z boleznijo pred težavami. Drugače pa kažejo vse najlepše. Seveda pa kak prehladek ali pa kaka malenkost ni izključena sej sedaj pomladi se telo čisti pa se mora malo smrkat.

Kr tako naprej pa si zmagala sej mlada si še pa polna energije.

bik

Hmm ne vem u zvezi zaenkrat štima(komunikacija ipd.), strah me je enga koraka..Tko, da si dau zanimiv odgovor..Pr faxu je točno tku kukr si napisou..Tole z boleznijo si pa nekak po svoje razlagam. Težko bo kmalu use na mestu, ker so postrani še druge zadeve..

Hvala za odgovor!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Duan, str.34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
^Sophie str.35 (vprašanje osveženo na 43) za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo ali bika
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40 za Natašo
jozica1, str. 43, za Natašo

sem samo dopisala, da mi je vseeno, tudi če mi bik odgovori :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

rachka_ napisal/-a:zanima me kako bo kaj z mojim študijem, če se bo pot glede tega sploh kdaj končala, ali bom vmes presedlala na kaj čist drugega.. in kako se bo rešilo napeto stanje v družini. pa splošne prelomnice..ljubezen, finance :) hvala vnaprej.

Hvala račka za zaupanje pa poglejva, ki pravijo ciganke.

!. študij

Vštudiju maš malo težav pač zato ker te poleg tega zanima še dost drugih stvari. Motijo te in seveda posledično nekako počasneje študiraš. Vendar boš počasi končala. Predvsem se opiraš na tradicionalne stvari kar te žene naprej čeprav ne kaže lih najbolje. Ali boš presedlala na drugi študij je pa bolj nemogoče prav zaradi tega. Je pa vse možno. Predvsem pa je možno če boš tvoje mišljenje spremenila oziroma dobila tisto kar si resnično želiš in se tega ne zavedaš. Ta možnost je nakazana je pa odvisno od tebe če boš ta izziv sprejela. Študij pa boš vsekakor končala.

2. Družina

napeto stanje, ki trenutno vlada v družini je posledica komunikacije. med vami je pretrgana komunikacija in vsak stoji na svojem bregu. Ti si pa vpeta v to družino. Te stvari jih vidiš s svojimi očnmi in se ti zdijo zelo težke. V resnici pa je tako, da vsak mora poskrbeti za sebe in seveda tudi ti. Na vrsti je tvoja poteza, da na to zavzameš drugačen pogled in ostale pustiš čist na miru in se ne utikuješ. V kolikor ti to uspe si na dobri poti k miru in seveda to ti bo precej pomagalo pri študiju. Sicer maš lepe karte v prihodnosti, da se ti tega res ni treba bat. No tu se mikaže, da bi bilo mogoče poslušat nasvet kakefga starejšega izkušenega človeka ki te bo popeljal na pravo pot.

3. Prelomnice

Čas kdaj se bo kaj zgodilo je zelo nerodno napovedovati kajti čas je zelo relativen. Vsaka minuta ki jo prbijemo pri zobozdravniku je neskončno dolga. Vsak ka ura ki jo preživimo kjer na je lepo je minuta. Maš pa napovedane v tem letu bi reku dve prelomnici. Prva naj bi bila čez približno tri mesece no v periodi tri pa ne verjamem tri tedne. Takrat boš imela priliko se poslovit od nečes ki ti bo pokazalo da se moraš sama vzet v roke in začet razmišljat v smeri ki tebi odgovarja. Takrat ti bojo privrele srčne želje na dan in boš res mogla nekaj korenito spremenit. Sa konec enega prinese rojstvo novega. Stare stvari moramo za sabo počistit, da napravimo prostor za novo.

4. He he ljubezn tu maš pa kr neki preglavic, ker se ne sprejemaš taka kot si, Mogoče pa tu izvirajo vse težave. Tu premišljuješ in se ne oreš premakniti. Tu se tudi prikazuje razdobje 4 ki nakazuje neko spremembo in bolj sproščeno življenje tudi na ljubeznskem področju.

5. finance ne vem kaj naj to pomeni. Ma ne kažejo ti slabo, Vidim da ti dost pomenijo in maš strah pred izgubo le teh. vdi pa da strah zmeraj te pelje v tisto smer in te pripelje v tisto kar z mislimi pošiljaš v vesolje.
To je enako kot če rečemo pazi da se ne zaletiš, ali pa vozi srečno. Pomen besed je enak le razlika je, da vesolje sliši tudi nestreče.

Pri vsem tem pa itak si pod angelsko zaščito kajti vedno se mi je na koncu odprla karta božjega očesa.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Sej veste napiši vprašanje in spodi se dodaj v vrsto. Pa lepo nedeljo vam želim.

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

No na nekaj bi vam rad povedal. Ukvarjam se cigankami in predvsem z življenjem posameznikov ali bi reku bolj partnerskimi odnosi na novejši način ali pa bi reku tako kot so imeli miselnost že starodavna ljudstav. Predvsem so mi pri srcu Tolteki ki so meli kr dobro filozofijo.

No hotu sn vam le povedat, da ljudje smo vsak po sebe bog in si sami kreiramo svoje življenje. V življenju mamo več prelomnic in razpotij, ki nam lahko spremeni življenje. Mi se odločamokaj bomo s tem naredili. Vedeti morate da s tem ko vam nekdo nekaj predstavi ali napove je čisto vaša stvar kaj boste s tem nsredili. Predvsen van želim pomagat, da v vsakem trenutku lahko iz vsake situacija ki je potegnete nekaj pozitivnega pa nej bo še tako kritično in slabo zgledalo.

To je kot vsakič ko nas nek notranji glas opozarja kaj naj naredimo pa nam to sploh ni logično. Vendar ma ta notranji glas prav in nas sigurno peleje po pravi poti.

Lep dan.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ej bik, najlepša ti hvala, super si mi napisal ;) sicer si kot vsi ostali, tudi jaz sama sestavljam in ustvarjam pot, in to na takšne impulzivne načine, da bi blo skorajda nemogoče karkoli fiksnega napovedat. ampak je blo ful prijetno prebrat in si zamislit, da se bodo dogodki pa mogoče res tako odvijali.. sploh, kr sem se v napisanem lahko prav fino našla :)

res še enkrat hvala za čas in trud! veliko sreče in uspeha še naprej! :hallo:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Hej. moje vprašanje
Kako nama s fantom kaže? Bova premagala te manjše prepire, ki so nekako postali stalnica? Pa kako mi kaže s faksom, financami?

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
shimmie_, str. 46, za bik-a
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Shimmie_ napisal/-a:Hej. moje vprašanje
Kako nama s fantom kaže? Bova premagala te manjše prepire, ki so nekako postali stalnica? Pa kako mi kaže s faksom, financami?

Shi.... sej se vama res ni treba prepirat zaradi drugih. No tu je še ena oseba ki se mi kaže. Ta je vzrok zaradi vajinih prepirov čeprav ne letijo na njo. Smo pač ljudje da se ne prepiramo o tistem kar nas muči ampak najdemo prepir v ostalih brezveznih stvareh. Vsak po svoje hrepenita k istemu cilju vendar pa mislim, da bota kmalu končala. Al pa bosta postala odvisna od tega. Mogoče bi vama predlagal da se pogovorita o tisti stvari ki vaju resnično muči.

faks Ne vem kaže mi da trenutno je neko mrtvilo, ki te malo skrbi. Se bo pa kmalu zopet zagnalo.Nekje se mogoče zatika s kakim profesorjem in ne moreš dobit pravega filinga ma tu naj ne bi bilo nič narobe. Se ti pa kaže nekje konc leta nov zagon ki ti bo odpru vse poti in z lahkoto boš premagovala vse ovire.

Finance hehehehehe Tu pa je nekaj težav trenutno ki se bojo razrešile. Božje oko za vse poskrbi. Nasplošno si vprašala zato je tudi odgovor tak. Pa ne moj ciganke so tako pokazale.

lepo se mej
dai.94
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dai.94 »

dai.94 napisal/-a:Živjo Nataša!
Predvsem me zanima, kaj v zvezi z ljubeznijo. Pa glede šole, a se bo še naprej uredu nadaljevalo ? :)
Hvala LP!

Lnhuis4, str. 32 za Natašo
Maudisa, str. 32 za Natašo
spely_, str. 32, za Natašo
rdečakapica,str.32 za natašo
Čokolada***,str 32 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo
Chocolates, str. 33 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
sirova štručka, str. 35 za Natašo
^Sophie^, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
melodious, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
Ananananas, str. 37, za Natašo
dai.9 str. 38 za Natašo ali Bika

Meni je tudi vseeno, če odgovori Bik ali Nataša.
Lp
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avatar »

Živjo Nataša!
Predvsem me zanima, kaj v zvezi z ljubeznijo. Pa glede šole, a se bo še naprej uredu nadaljevalo ?
Hvala LP!

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
avatar, str.46 za Bika ali Natašo, mi je vseeno kdo odgovori, sm pa poslala na ZS
Sramežljivka
Sramežljivka

problem

Neprebrana objava Napisal/-a avatar »

Ojla, mene pa zanima če bova s fantom še kdaj prišla skupaj? če me bo poklical?

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

draga Avtar. Ki zdej za obe vprašanji al samo za eno.
Odgovori