Vpliv seksa na menstruacijo
- undercover
- Komunikatorka
Vpliv seksa na menstruacijo
No upam da teme še ni na tem forumu saj je jaz nisem našla.
Če pa je pa mi prosim dajte link.
Zgodilo se mi je že sedaj drugič da sem pred menstruacijo, ko sem že imela ''predmenstrualni sindrom'' imela spolni odnos in znaki so se nehali. Znaki so se ponovno pojavili čez slaba 2 tedna, menstruacija pa še malo kasneje. sedaj sem ponovno b tistem obdobju ko so znaki izginili.
ima katera podobne izkušnje ?
Če pa je pa mi prosim dajte link.
Zgodilo se mi je že sedaj drugič da sem pred menstruacijo, ko sem že imela ''predmenstrualni sindrom'' imela spolni odnos in znaki so se nehali. Znaki so se ponovno pojavili čez slaba 2 tedna, menstruacija pa še malo kasneje. sedaj sem ponovno b tistem obdobju ko so znaki izginili.
ima katera podobne izkušnje ?
- undercover
- Komunikatorka
- positive vibration
- Cosmofrik
Meni se kvečjemu zgodi, da dobim M malo prej, npr. ponavadi dobim v sredo zjutraj, če pa sexama v torek zvečer, jo bom pa že v torek zvečer dobila. In isto je na koncu, če sexama, ko mam še čisto čisto malo M, da bi mogla naslednji dan že končat, se mi potem še podaljša za kake 2-3 dni.
Neumno, vem, ampak jaz si to razlagam, kot da me špikne, da prej začnem krvavet in me potem še malo razdraži, da še tiste zadnje kapljice iztisnem
Neumno, vem, ampak jaz si to razlagam, kot da me špikne, da prej začnem krvavet in me potem še malo razdraži, da še tiste zadnje kapljice iztisnem

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- undercover
- Komunikatorka
positive vibration napisal/-a:Meni se kvečjemu zgodi, da dobim M malo prej, npr. ponavadi dobim v sredo zjutraj, če pa sexama v torek zvečer, jo bom pa že v torek zvečer dobila. In isto je na koncu, če sexama, ko mam še čisto čisto malo M, da bi mogla naslednji dan že končat, se mi potem še podaljša za kake 2-3 dni.

positive vibration napisal/-a:Meni se kvečjemu zgodi, da dobim M malo prej, npr. ponavadi dobim v sredo zjutraj, če pa sexama v torek zvečer, jo bom pa že v torek zvečer dobila. In isto je na koncu, če sexama, ko mam še čisto čisto malo M, da bi mogla naslednji dan že končat, se mi potem še podaljša za kake 2-3 dni.
Men isto

Čudno, ampak zanimivo.. Ne vem pa zakaj se to dogaja.
*Lally* napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Meni se kvečjemu zgodi, da dobim M malo prej, npr. ponavadi dobim v sredo zjutraj, če pa sexama v torek zvečer, jo bom pa že v torek zvečer dobila. In isto je na koncu, če sexama, ko mam še čisto čisto malo M, da bi mogla naslednji dan že končat, se mi potem še podaljša za kake 2-3 dni.
Men isto![]()
Čudno, ampak zanimivo.. Ne vem pa zakaj se to dogaja.
Pri meni tud nekako tako

- undercover
- Komunikatorka