Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?
-
- Komunikatorka
Ma on je misil TOČNO tako - pač da te hoče samo pof****. Ker če ti je do človeka vsaj malo več kot to, NI ŠANS da mu to izjaviš. To kar ti zdaj govori kao da ni tako mislil, ti govori samo zato ker je ugotovil da mu ne boš dala, če ne bosta zares skupaj. In da ti pri 26-tih letih izjavi, da ni pripravljen na resno zvezo - bullshit!!!
Bodi vesela da se ti je izdal že dovolj zgodaj in da se lahko umakneš dokler je še čas. Sej menda nisi še zaljubljena, ne? No torej - sam laufaj stran od takega. Če boš popustila bo pač izkoristil priliko, te mel 3 mesce, ti se boš navezala, potem ga pa prebolevala še kako leto. In takrat itak ne boš sposobna bit s kakim res uredu, če ga boš potem slučajno spoznala.
To da si mu poslala ''kruti'' sms (ki za moje pojme sploh ni krut ampak ok) je edino prav ... in zdaj ga lepo totalno ignoriraj za vse večne čase, ne glede na to kaj ti bo kadarkoli rekel. Mej malo več ponosa pa načel no!
Bodi vesela da se ti je izdal že dovolj zgodaj in da se lahko umakneš dokler je še čas. Sej menda nisi še zaljubljena, ne? No torej - sam laufaj stran od takega. Če boš popustila bo pač izkoristil priliko, te mel 3 mesce, ti se boš navezala, potem ga pa prebolevala še kako leto. In takrat itak ne boš sposobna bit s kakim res uredu, če ga boš potem slučajno spoznala.
To da si mu poslala ''kruti'' sms (ki za moje pojme sploh ni krut ampak ok) je edino prav ... in zdaj ga lepo totalno ignoriraj za vse večne čase, ne glede na to kaj ti bo kadarkoli rekel. Mej malo več ponosa pa načel no!
Zadnjič spremenil Infatuation, dne 18. Okt. 2010 17:30, skupaj popravljeno 3 krat.
Ooo my good in poteem se ženske čudimo zakaj nas imajo za kuree?? zaradi takih primerkov recimoo;) mislim puncaa, stara si 21 let, lahko bi bla malo bolj zrela se ti ne zdi?nehaj se smilit sami sebi, da se ti tak vedno zgodi, nisi edinaa, se ti je zaj zgodilo pa verjemi da se ti tudi še bo da boš naletela na takega, na kolk takih s(m)o že druge naletele, pa če nisi zainteresiran, greš pač dalje, res nevem kak si se lahko na enem zmenku tak navezala na tipa?jaooo ženske naivne, ne morem kaj druga rečti noo
pomoje še sama neveš kaj bi od totega tipa rada, če ti ni do sexa z njim, ga pač ne jebaj veeč pa boo, pa idi dalje, pa bo že prišo en pravi zate...
saj tip je za moje pojme vrei, ker ti je takoj povedal kake namene ima in ene puncee ki jim ni do zveze bi to tudi sprejele, ti pač nisi, bolje da ti zdaj povee kot pa da ti nekaj glumi...pa ne obremenjuj se tolko, ker če bi se vse tak obremenjevala, kam bi pa prišlii???idi z njim na kaffe al kamorkoli bota šlaa pa boš vidla kaaj boo....

pomoje še sama neveš kaj bi od totega tipa rada, če ti ni do sexa z njim, ga pač ne jebaj veeč pa boo, pa idi dalje, pa bo že prišo en pravi zate...
saj tip je za moje pojme vrei, ker ti je takoj povedal kake namene ima in ene puncee ki jim ni do zveze bi to tudi sprejele, ti pač nisi, bolje da ti zdaj povee kot pa da ti nekaj glumi...pa ne obremenjuj se tolko, ker če bi se vse tak obremenjevala, kam bi pa prišlii???idi z njim na kaffe al kamorkoli bota šlaa pa boš vidla kaaj boo....

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
ajaa...glede narečja se res opravičujeem, se poskušam brzdat pa mi ne gre:D glede tega da kako črko napišem dvojno, mislim da nima kaj z leti, ampaak od samega načina pisave, pač tak pišem, pa nardim kake pikice vmes pa tak, pa mislim da nebi smelo koga način moje pisave feist motit, oz. tak da se nebi dalo brat;)
-
- Cosmopsiho
Sej mi je zoprno o tem se pričkat, ampak .. zgleda kar nočeš dojet.electra* napisal/-a:ajaa...glede narečja se res opravičujeem, se poskušam brzdat pa mi ne gre:D glede tega da kako črko napišem dvojno, mislim da nima kaj z leti, ampaak od samega načina pisave, pač tak pišem, pa nardim kake pikice vmes pa tak, pa mislim da nebi smelo koga način moje pisave feist motit, oz. tak da se nebi dalo brat;)
Narečja so dost kul, ni jih velik, ki pišejo pravilno književno.
Ni mi pa najbolj jasno kakšen "stil" je to, da podvojuješ določene črke. OK, recimo da sem dojela "w"-je namesto "v"-je, celo "Ł" & "ł" namesto "L" & "l", ampak taale ga pa zmaga.