Fant ne gre nikamor z mano

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

panterica napisal/-a: Z nobenim se nikoli ne kregam in tudi s tabo se ne bom.

saj zato pa fant nikamor noče s tabo. ti mu očitno enkrat rečeš, on odgovori in ti si tiho. če bi mu znala na prav način povedati in se znala kdaj pošteno skregati z njim bi bilo morda drugače. ne pa da se sekiraš kaj bo sosed franc porekel na to,da si pustila fanta. in kaj da bo mici rekla, da si bila v trenirki v kinu.
:roll:

in ti boš dejansko lahko živela tako, da boš povsod hodila sama, tvoj dragec bo pa doma vlekel čobo. in ne bosta imela družinskih prijateljev. no vsaj jože lipuš ne bo imel kaj za razlagat naokoli. glavno da se ne pere umazano perilo, za tvojo srečo je pa itak vseeno.

(trdim, da si v resnici zelo nesrečen človek. in prej si omenila, da če eden od partnerjev drugega omejuje, to ni to. kaj pa torej vidva delata eden drugemu če ne ravno to kar praviš, da se ne sme. omejujeta se. in to tako zelo, da glava boli. sovražim ljudi, ki trdijo eno, delajo pa popolnoma nasprotno in potem trdijo da ni res da to delajo.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Draga panterica naredi, kar ti občutek narekuje. Žal mi je tvojega fanta, ampak ni fer, da trpiš, zatorej pojdi in postani samsko dekle. Ugotovi kaj bi rada od življenja in od tvoje idealne zveze. Nato si najdi temu primernega fanta. Samo eno življenje imaš. Boli, ampak zna kasneje še bolj boleti.

Claire, odnehaj, ker si svoje že 16x ponovila in res ni potrebe po ne vem kolkih straneh stalno isto ponavljat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

T00Mika napisal/-a:nivea9 - včasih je dobro spremljat temo, da lahko potem veš, o čem je bilo govora.
In že nekaj postov nazaj je avtorica povedala, zaradi česa "se obremenjuje" oziroma se boji posledic, v primeru, da ga pusti.

In če stavek; da bi njun konec, pomenil zgražanje med ljudmi, zate ne pomeni obremenjevanje, potem pa tudi nevem.

Jaz v tem ne vidim nobenega obremenjevanja. Zgražanje ne pomeni obremenjevanje. Jaz se tud zgražam nad aferami politikov, a niti najmanj se ne obremenjujem z njimi.
Nivea
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

panterica napisal/-a:TOOMika
pogovarjala sem se že z njim. Toliko ga poznam, da vem da ga spremenila ne bom. Sicer se tudi vprašam zakaj bi ga sploh poskušala. Problem mislim, da ni v meni, ker pravi njegova mama, da je bil že prej takšen. Isti problem je z njim imela že njegova bivša.
Resno razmišljam, da bi končala vezo. Samo sem hotla slišat vaša mnenja. Mislim si namreč, da bi takšen razlog med ljudmi povzročil veliko zgražanja.

Tole mene spominja na obremenjevanje s tem, kaj si bodo drugi mislili..torej odziv ljudi, ki bi se zgražali..
Sploh pa nima smisla, avtorica teme bo že naredila tako da bo prav, najina mnenja se pač hočeš-nočeš razlikujeta.
Zadnjič spremenil T00Mika, dne 10. Mar. 2010 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nivea9 napisal/-a:Jaz v tem ne vidim nobenega obremenjevanja. Zgražanje ne pomeni obremenjevanje. Jaz se tud zgražam nad aferami politikov, a niti najmanj se ne obremenjujem z njimi.

Ona se obremenjuje zaradi njihovega potencialnega zgražanja.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

T00Mika napisal/-a:Tole mene spominja ne obremenjevanje s tem, kaj si bodo drugi mislili..torej odziv ljudi, ki bi se zgražali..
Sploh pa nima smisla, avtorica teme bo že naredila tako da bo prav, najina mnenja se pač hočeš-nočeš razlikujeta.

Mene pač ne. Ona je samo povedala kakšni so ljudje, da se bodo zgražali. Nikjer ni napisala, da se s tem obremenjuje.
In sploh mi ni lepo od tebe očitanje, da je sama kriva, da je fant takšen. Očitno ti nisi prebrala cele teme, če ne bi zaseldila, da je že od prej takšen.
In zame je veza kjer se mora dekle dreti in kregati s fantom zelo slaba veza!
Nivea
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Nikjer ni zapisala kakšni so ljudje, ampak je napisala, da bi ta njena odločitev znala povzročiti zgražanje ljudi nad tem dejanjem. To je pa razlika. Torej je prisotno neko obremenjevanje s tem, kako bodo ljudje odreagirali glede njene odločitve.
Očitanje je bilo na podlagi določenega posta. :)
Ne rabiš mi zdej še posebej razlagat, kaj je slaba veza. Poleg tega pa komunikacija in sprotno razščiščevanje problemov, lahko zelo pozitivno vpliva na zvezo. In do faze "dretja" sploh ne pride. :wink:
Pa mislim da se ti ni potrebno sedaj z vsakim mojim postom posebej obremenjevati, ker sem le povedala svoje mnenje, ki se kot, če si že uspela ugotovit, razlikuje od tvojega. :D
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

T00Mika napisal/-a:Nikjer ni zapisala kakšni so ljudje, ampak je napisala, da bi ta njena odločitev znala povzročiti zgražanje ljudi nad tem dejanjem. To je pa razlika. Torej je prisotno neko obremenjevanje s tem, kako bodo ljudje odreagirali glede njene odločitve.
Ne rabiš mi zdej še posebej razlagat, kaj je slaba veza. Poleg tega pa komunikacija in sprotno razščiščevanje problemov, lahko zelo pozitivno vpliva na zvezo. In do faze "dretja" sploh ne pride. :wink:
Pa mislim da se ti ni potrebno sedaj z vsakim mojim postom posebej obremenjevati, ker sem le povedala svoje mnenje, ki se kot, če si že uspela ugotovit, razlikuje od tvojega. :D

:D A ti se potiho kregaš?
A veš, da jaz pa res ne bi imel takšne punce kot si ti. Vedno moraš imetizadnjo besedo in svoj prav pa čeprav ti vsi dokažejo, da je zadeva drugačna. In punca, ki bi se kregala z mano..... ne hvala.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

matjazd napisal/-a:
T00Mika napisal/-a:Nikjer ni zapisala kakšni so ljudje, ampak je napisala, da bi ta njena odločitev znala povzročiti zgražanje ljudi nad tem dejanjem. To je pa razlika. Torej je prisotno neko obremenjevanje s tem, kako bodo ljudje odreagirali glede njene odločitve.

:D A ti se potiho kregaš?
A veš, da jaz pa res ne bi imel takšne punce kot si ti. Vedno moraš imetizadnjo besedo in svoj prav pa čeprav ti vsi dokažejo, da je zadeva drugačna. In punca, ki bi se kregala z mano..... ne hvala.

Ne potiho, ne naglas :D Samo povem svoje mnenje..In nevem kateri vsi so mi dokazali drugače?
Pa to je forum, fantek, zakaj si vsak post tako jemljete k srcu? :D
Pa tudi sama ne bi imela takšnega tipa, ki površno bere in komentira na podlagi enega posta, in sploh pa, kar bi me zmotilo, to, da hodi na cosmo-forum, in si določene poste tako jemlje k srcu :D in na podlagi tega, sodi človeka :D :D
Zadnjič spremenil T00Mika, dne 10. Mar. 2010 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

^^^Potem to ni kreganje.
Očitno si ti jemlješ k srcu, ker je več postov v temi od tebe kot od avtorice.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Povedla sem le svoje mnenje. A celo preštel si jih? Eni pač imate čas.. :D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Punce ne boste verjele. Sem ravno danes izvedela od kolegice, ki je kolegica od bivše punce od mojega fanta, da pri bivši še prespati ali jesti ni hotel. Ja pa jaz imam še srečo, ker je šlo stanje že na bolje.
Ampak drugače mi je pa to že bolano kar sem zvedla.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

T00Mika napisal/-a:Povedla sem le svoje mnenje. A celo preštel si jih? Eni pač imate čas.. :D

A se ti ne zdi, da tukaj vsak pove svoje mnenje. Samo ti spreminjaš tudi mnenja drugih.
In ne ni treba štet, ker je očitno brez štetja. Se pa pokaže tvoje razmišljanje: glede časa, ker edino ti non stop komentiraš v temo.
Punca razmišljaj kaj pišeš.
Konec OT iz moje strani, ker sem se te naveličal tako kot ostali.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

matjazd napisal/-a:
T00Mika napisal/-a:Povedla sem le svoje mnenje. A celo preštel si jih? Eni pač imate čas.. :D

A se ti ne zdi, da tukaj vsak pove svoje mnenje. Samo ti spreminjaš tudi mnenja drugih.
In ne ni treba štet, ker je očitno brez štetja. Se pa pokaže tvoje razmišljanje: glede časa, ker edino ti non stop komentiraš v temo.
Punca razmišljaj kaj pišeš.
Konec OT iz moje strani, ker sem se te naveličal tako kot ostali.

Pa kaj se tako obremenjuješ s tem, koliko postov sem objavila v tej temi, pa si zmišljuješ, kako spreminjam mnenja drugih... Mene če tema/uporabnik ne zanima, se ne ubadam z njim, tako kot se ti. Glede razmišljanja pa, malce premisli ja..Koristilo ti bo :D
P.s. Ne jemlji si postov in foruma tako k srcu..Za srce ni dobro ....
:D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

TOOMika po tvoje se vsi nekaj obremenjujemo. Ampak narobe sklepaš. Jaz se prav nič ne obremenjujem kaj bodo ljudje rekli. Samo vprašala sem za mnenje, če vi tud mislite, da bodo imeli povno neumesnih pripomb. Ampak komentarji so sestavina življenja. Saj, če fant nikamor ne gre so ravno tako komentarji. Torej bi se po tvoje skoz obremenjevala.
Me pa veseli, da ti je moja tema všeč :)
Odgovori