Gossip Girl #2
Jp. Še dobr.
Mal fotk s snemanja:
(upam da je imela Blair te UGG-ice le na poti na snemanje, pa so jo potem v kaj bolj primernega obul)
Mal fotk s snemanja:

(upam da je imela Blair te UGG-ice le na poti na snemanje, pa so jo potem v kaj bolj primernega obul)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kje je šele 8. marec
Ob krajšanju časa si vsak dan zavrtim kakšen komad od Blair
Tale mi je še posebej pri srcu
http://www.youtube.com/watch?v=SFk33Chr8Vs

Ob krajšanju časa si vsak dan zavrtim kakšen komad od Blair

Tale mi je še posebej pri srcu

http://www.youtube.com/watch?v=SFk33Chr8Vs
Najboljše šele prihaja...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ni mi všeč, da zgodba napreduje naprej, vendar mi tega pač ne vidimo (ker smo na bedni pavzi) in nam pol na hitro (res hitro) razložijo, kaj so liki ta čas delali. Dobro čez poletje še razumem, da avtorji oberejo tako taktiko, samo v tem primeru z Nate in Sereno recimo, ko v prejšnjem delu še niti blizu tega nista bla, da bi si sextala, zdaj na 1x pa že mata tipične "moški-so-iz-marsa-ženske-pa-iz-venere" probleme, pa mi to prav malo najeda.
Del mi itak na sploh ni bil ne vem kaj, sploh ker s strahom opazujem dogajanje, ki bo vodlo do (z belo) C&B break-upa.
Del mi itak na sploh ni bil ne vem kaj, sploh ker s strahom opazujem dogajanje, ki bo vodlo do (z belo) C&B break-upa.
.: Living is easy with eyes closed :.
Serena&Nate: ja, mogoče je res šlo mal prehitr, sam pač je med njima velik strasti
tudi prav
sej dejansko še nista mela first date...
Blair&Chuck: tist je zihr njegova mama...in tud mene je strah nadaljnih dogodkov, sam po eni strani sta mi že pa mal brezvezna ratala skupi, tak da se more neki ˝večjega˝ zgodit...nwm no
Rufus&Lily: sta mi mal otročja (tista ženska pa upam da ne bo dolg vmes)
Dan&Vanessa: ju veselo in nestrpno pričakujem!!
Jenny&Damian: hm...not
J postaja bad girl al kak bi temu rekla.. Damian mi ni preveč simpatičen in mi nekak ne paše v GG.

Blair&Chuck: tist je zihr njegova mama...in tud mene je strah nadaljnih dogodkov, sam po eni strani sta mi že pa mal brezvezna ratala skupi, tak da se more neki ˝večjega˝ zgodit...nwm no

Rufus&Lily: sta mi mal otročja (tista ženska pa upam da ne bo dolg vmes)
Dan&Vanessa: ju veselo in nestrpno pričakujem!!

Jenny&Damian: hm...not

serena in nate: ni to to. in serenino prisiljeno igranje poljubljanja z natom je smešno. zame sta serene in dan še vedno number one.
blair in chuck: preveč osladna, dejansko predstavljata popoln par, ki v realnem svetu ne obstaja. tak da, ja, čakam nekaj akcije na tem področju. ona ženska je definitivno chuckova mama (torej neka 'akcija' verjetno na tem področju)
dan in vanessa: spet ni to to. kot pri sereni in natu.
jenny in damian: všeč mi je igra. čutim da bo glede tega še ratala vsaj neka zanimiva zgodba z jenny. glede drog. kot par sta no go.
rufus in lily: rufus se obnaša čist preveč otročje.v pogovoru z lily, kjer mu ona pove, da je bil samo poljub, se mi zdi, da je on prav čakal, da bo rekla, da je spala z bivšim možem. in da bi on imel dejanski izgovor, da bi šel k tisti drugi ženski. no ja, saj tudi poljub z bivšim možem je očitno dovolj dober razlog. mam občutek, da bo rufus lily prevaral. in takšna zgodba okoli njiju mi ni všeč (predvsem zato, ker kao najprej prikazujejo, kako sta zaljubljena, kako se trudita biti skupaj, potem pa se rufus takoj zagleda v neko drugo - tole ne gre skupaj).
blair in chuck: preveč osladna, dejansko predstavljata popoln par, ki v realnem svetu ne obstaja. tak da, ja, čakam nekaj akcije na tem področju. ona ženska je definitivno chuckova mama (torej neka 'akcija' verjetno na tem področju)
dan in vanessa: spet ni to to. kot pri sereni in natu.
jenny in damian: všeč mi je igra. čutim da bo glede tega še ratala vsaj neka zanimiva zgodba z jenny. glede drog. kot par sta no go.

rufus in lily: rufus se obnaša čist preveč otročje.v pogovoru z lily, kjer mu ona pove, da je bil samo poljub, se mi zdi, da je on prav čakal, da bo rekla, da je spala z bivšim možem. in da bi on imel dejanski izgovor, da bi šel k tisti drugi ženski. no ja, saj tudi poljub z bivšim možem je očitno dovolj dober razlog. mam občutek, da bo rufus lily prevaral. in takšna zgodba okoli njiju mi ni všeč (predvsem zato, ker kao najprej prikazujejo, kako sta zaljubljena, kako se trudita biti skupaj, potem pa se rufus takoj zagleda v neko drugo - tole ne gre skupaj).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel