panterica napisal/-a:Mislim si namreč, da bi takšen razlog med ljudmi povzročil veliko zgražanja.
saj ne morem verjeti. stemle si izpadla še bolj patetična od svojega fanta, s akterim ne delata drugo kot visita skupaj in delata vse sama.

T00Mika napisal/-a:^^in spet je tukaj, kaj bodo rekli ljudje, kako bodo odreagirali...mislim, da tukaj ni pomembno v prvi vrsti, kaj si bodo mislili oni, ampak kako se ti počutiš in kaj bo najbolje zate. Če se on ni niti malo pripravljen potruditi, ti pa bi še naprej vztrajala v takšni zvezi, kjer ti dol. stvar ne ustreza, zaključiš. In ne oziraj se na mnenja drugih, ampak le nase.
claire napisal/-a:panterica napisal/-a:Mislim si namreč, da bi takšen razlog med ljudmi povzročil veliko zgražanja.
saj ne morem verjeti. stemle si izpadla še bolj patetična od svojega fanta, s akterim ne delata drugo kot visita skupaj in delata vse sama.
panterica napisal/-a:T00Mika napisal/-a:^^in spet je tukaj, kaj bodo rekli ljudje, kako bodo odreagirali...mislim, da tukaj ni pomembno v prvi vrsti, kaj si bodo mislili oni, ampak kako se ti počutiš in kaj bo najbolje zate. Če se on ni niti malo pripravljen potruditi, ti pa bi še naprej vztrajala v takšni zvezi, kjer ti dol. stvar ne ustreza, zaključiš. In ne oziraj se na mnenja drugih, ampak le nase.
Imaš prav. Ampak ljudje se hočeš nočeš oziramo na druge. Čemu se potem ličimo, hujšamo, barvamo, lepo oblačimo,... če ne zato, ker se oziramo na okolico, znane osebnosti,..... in potem mislimo, da jim moramo biti podobni. V resnici so pa vsi plastični, mi pa nezadovoljni, ker nam ne uspe.
T00Mika napisal/-a:No, to je največja bedarija, kar lahko človek reče oz.počne. Če ti je na prvem mestu to, da se urejaš zaradi drugih, potem nimaš vse razščiščeno, kako in kaj. Kaj pa zaradi sebe? Zaradi lastnega zadovoljstva s samim sabo? Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo, kasneje bodo s tabo zadovoljni tudi ostali.
T00Mika napisal/-a:bodo s tabo zadovoljni tudi ostali.
Ne sodi drugih po sebi. Kar pomeni, če si ti tako skrajno nezadovoljna sama s sabo, ker imaš toliko težav in problemov (že sama s sabo)+ tvojim tipom, ne pomeni, da drugi ne znamo živet.Pa še kako lepo živimo, ne glede okolico, kaj si misli in kaj govori...
In glede na to, kako razmišljaš in kakšne bedarije govoriš, se pa res ne čudim, da tvoj tip noče nikamor s tabo
panterica napisal/-a:T00Mika napisal/-a:No, to je največja bedarija, kar lahko človek reče oz.počne. Če ti je na prvem mestu to, da se urejaš zaradi drugih, potem nimaš vse razščiščeno, kako in kaj. Kaj pa zaradi sebe? Zaradi lastnega zadovoljstva s samim sabo? Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo, kasneje bodo s tabo zadovoljni tudi ostali.
Tud jaz rečem, da se zase, ampak se vsak smeji. In posvoje imajo prav, ker če bi se zase bi bila enako oblečena doma kot za v kino.
panterica napisal/-a:T00Mika napisal/-a:^^in spet je tukaj, kaj bodo rekli ljudje, kako bodo odreagirali...mislim, da tukaj ni pomembno v prvi vrsti, kaj si bodo mislili oni, ampak kako se ti počutiš in kaj bo najbolje zate. Če se on ni niti malo pripravljen potruditi, ti pa bi še naprej vztrajala v takšni zvezi, kjer ti dol. stvar ne ustreza, zaključiš. In ne oziraj se na mnenja drugih, ampak le nase.
Imaš prav. Ampak ljudje se hočeš nočeš oziramo na druge. Čemu se potem ličimo, hujšamo, barvamo, lepo oblačimo,... če ne zato, ker se oziramo na okolico, znane osebnosti,..... in potem mislimo, da jim moramo biti podobni. V resnici so pa vsi plastični, mi pa nezadovoljni, ker nam ne uspe.
panterica napisal/-a:T00Mika napisal/-a:No, to je največja bedarija, kar lahko človek reče oz.počne. Če ti je na prvem mestu to, da se urejaš zaradi drugih, potem nimaš vse razščiščeno, kako in kaj. Kaj pa zaradi sebe? Zaradi lastnega zadovoljstva s samim sabo? Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo, kasneje bodo s tabo zadovoljni tudi ostali.
Tud jaz rečem, da se zase, ampak se vsak smeji. In posvoje imajo prav, ker če bi se zase bi bila enako oblečena doma kot za v kino.
flaša napisal/-a:Dost neumen, sama si pač ne predstavlam, da bi bajto zapustila v napol razvlečeni trenirki in razvlečeno majcoIn ja, če že grem v kino al kamorkol, se zrihtam zase, ne za druge, ker nek pa je meja madonca no.
T00Mika napisal/-a:Tule si ti napisala, da si nezadovoljna sama s sabo. Iz posta v post torej spreminjaš mnenje.
panterica napisal/-a:T00Mika napisal/-a:Tule si ti napisala, da si nezadovoljna sama s sabo. Iz posta v post torej spreminjaš mnenje.
Nisem napisala, da sem nezadovoljna sama s sabo! Napisala sem, da splošno takšni smo. A zdaj naj pa napišem, ne jaz pa nisem takšna. Naj vedno povdarim, da od vsega kar mislim sem jaz izzvzeta.
Jaz te nisem žalila, ti si začela. In nisem se prijavila na forum, da se bom s kom tukaj kregala. Z nobenim se nikoli ne kregam in tudi s tabo se ne bom.
nivea9 napisal/-a:^^^^ Tipično za ta forum, da začnete obračat besede, podtikat in kregat folk. Kaj je avtorica mislila bo pa že ja sama bolje vedela kot ostali.
Jaz ne vidim, da bi se punca obremenjevala. Amapk jo hočete prisiliti v to, da bi se.
Panterica sama se boš morala odločit ali sprejmeš napake fanta ali ne.