Fantje in poroka

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

S tem se jaz pač ne strinjam. In smo spet na začetku. :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

lorelaj napisal/-a:Skratka, ne bom več dolgovezila, ker to ni namen te teme. Že od začetka hočem povedati samo to, da niso samo moški tisti, ki lahko služijo, ženske pa morajo ostajati doma, zato ker baje zaslužijo manj, niso sposobne in nimajo pravega karakterja. Vem, da je karakter važen, ampak "pravi" karakter ima lahko tako moški kot tudi ženska.
Gotovo niso samo moski tisti, ki lahko sluzijo. In gotovo zenskam ne manjka sposobnosti.
Ampak jaz nikoli nisem govoril o moznostih, nisem primerjal kaj lahko zenska naredi kaj pa moski. Jaz sem govoril o tem, kaj potem ljudje dejansko naredijo, kako se organizirajo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

AngelGIRL :``Ne razumem zakaj je potem z žensko že 2 leti, če bi bil rad "samski" do 30 leta...
Očitno on ni pravi material za poroko!``

Prav maš ... ! Mislim lol ... če se hočejo moški sam znoret pa menjat partnerke in se nočejo poročit, naj pač nimajo resne zveze, resne punce ... ker z tem kradejo čas tej punci, ki si očitno želi biti resno le še z njem ...(če ne bo kej zajebal seveda)...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Angel in devil shoes napisal/-a:če se hočejo moški sam znoret pa menjat partnerke in se nočejo poročit, naj pač nimajo resne zveze, resne punce ... ker z tem kradejo čas tej punci, ki si očitno želi biti resno le še z njem ...(če ne bo kej zajebal seveda)...

Čas in čustva. Sicer nisem za poroko, ampak če ona hoče resno zvezo, on pa ne, potem za moje pojme nista za skupaj.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

waw kaka tema :D
tale tip, o katerem je govora v naslovu... mislim, da ni dobro da se poroči. če se bo, bo še kaj poskakal čez plot, ker se ni izživel. tole punco bi blo boljše da pusti, ker ona je očitno zrela za se ustalit. če jo pusti, ga čaka še dolga pot. najprej se bo par let gonil in potem mogoče spet dobil željo po vezi, a take (boljše) kot je ona, mogoče, najbrž ne bo več našel. vseeno boljše da se zgoni, pa tudi če potem ostane sam. no, ali pa ne. se poroči, ima otroke, se potem zgoni in loči. bo čez 20 let vseeno vesel, da je blo tako, da ima vsaj 2 otroka v lajfu, recimo, da ni ostal sam in zgonjen in druge boljše, s katero bi si želel družino, ni več našel.

vseekakor je boljše, da je tip tisti, ki si želi poroke z določeno žensko, kot pa da ga ona v to sili in mu postavlja ultimate. potem avtomatsko pri moškem pride do te obrambe, da začne razmišljat, da bi še kako pizdo prej povohal. pr ženskah je to manj izrazito, ker mamo več teh romantičnih podob o poroki in zvestobi v glavi.

jaz drugače sem za poroko. ne morem verjet kako je danes moderno, da vsi samo neki rojevajo otroke, noben se pa več ne poroči.
ne zdi se mi nič dobrega, če 2 imata otroka (mogoče celo po nesreči), on pa se z njo noče poročit. očitno mu to ni to.
tako kot je rekla Jennifer, v unem filmu He's just not that into you, ko se un njen tip v filmu ni hotel poročit z njo. Da njej samo nalaga o tem kako on ne verjame v poroko in se mu ta papir ne zdi pomemben, čez čas, pa ji bo zbežal z 10 let mlajšo in se z njo poročil.

uf, sam to je pa stara tema.. zdej ma pa res firbec matra kaj je blo s to vezo :D
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)

jz mislim da če se želi človek še malo izživet, ona pa se poročit...očitno še nista za skupaj, če se mata pa tolko rada bo treba pa najt kompromis...tisto o zaslužkih se pa meni zdi malo butasto vse skupaj....

če sama pogledam nase (nisem v ''tapravi'' zvezi ampak se nekaj kuha in niti nisem še primerno stara- po mojih merilih haha za poroko-, on bi pa že lahko bil ...) no v glavnem, bi bila pri nas situacija obratna, on bi se rad ustalil, potovanj ima čez glavo pri 24ih, jaz bi potovala, še kaj vidla, doživela...AMPAK bi se odpovedala vsemu če bi predlagal da se ustaliva....za zaslužke in kariere in to bi bla pa situacija takšna da sem jaz študentka z -200€ na računu , on pa z uspešno kariero in šestmestno številko na bančnem,....in kaj ? a mi bo reku da ''nisem primeren material za poročit'' ??
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

hahahhaha
potujeta itak lahko skupaj, sex turizem je pa nekaj drugega.

on ima pri 24ih že uspešno kariero??'

praviš da nista v tapravi vezi, ampak da se samo nekaj kuha. in tle neki premišljuješ, da kako bi blo če bi on hotel da se ustalita. hahahhaha
ti nikoli ne boš material za se poročit njemu. a ne vidiš tega?
Lisjak_Gregor
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisjak_Gregor »

meni se zdi smešno kako enačite poroko z resnostjo fanta oz zdej gre pa zares, zdaj me pa ne bo varal

če so hotli prej varat, bodo po poroki tudi

kar se tiče prvega posta, hoče se še gonit okol, mislim saj ji sam reče

kaj ni jasno pri "in hoce bit se z drugimi puncami", bolj jasno od tega je se sam da ji reče druge hočem natepavat

me pa zanima ko govorite o poroki, to mislite crkveno, civilno, v kakšnem krogu ljudi, bliznje sorodstvo ali tudi daljše itd.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

christianna cruz napisal/-a:tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)

jz mislim da če se želi človek še malo izživet, ona pa se poročit...očitno še nista za skupaj, če se mata pa tolko rada bo treba pa najt kompromis...tisto o zaslužkih se pa meni zdi malo butasto vse skupaj....

če sama pogledam nase (nisem v ''tapravi'' zvezi ampak se nekaj kuha in niti nisem še primerno stara- po mojih merilih haha za poroko-, on bi pa že lahko bil ...) no v glavnem, bi bila pri nas situacija obratna, on bi se rad ustalil, potovanj ima čez glavo pri 24ih, jaz bi potovala, še kaj vidla, doživela...AMPAK bi se odpovedala vsemu če bi predlagal da se ustaliva....za zaslužke in kariere in to bi bla pa situacija takšna da sem jaz študentka z -200€ na računu , on pa z uspešno kariero in šestmestno številko na bančnem,....in kaj ? a mi bo reku da ''nisem primeren material za poročit'' ??

Ti še vprašanja ne znaš postaviti, kot je treba, kaj šele, da bi bila "material za poroko".Kaj te sploh zanima, oz. kaj sprašuješ?

Stvar je preprosta: tipi se ustalimo, ko najdemo eno, ob kateri se nam zdi vredno ustaliti.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

Džeki napisal/-a:
christianna cruz napisal/-a:tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)

Ti še vprašanja ne znaš postaviti, kot je treba, kaj šele, da bi bila "material za poroko".Kaj te sploh zanima, oz. kaj sprašuješ?

Stvar je preprosta: tipi se ustalimo, ko najdemo eno, ob kateri se nam zdi vredno ustaliti.

@Džeki : očitno ne bereš teme kot cele in pol kr neki komentiraš zadnje poste brez da veš zakaj se je šlo od začetka in vmes ! in jaz nič ne sprašujem in nič me ne zanima ampak povem kaj si mislim o prvem postu v temi ....

@ delusional : včasih je težko definirati 'biti z nekom v zvezi''.
če ti na dolgo in široko začnem razlagat, stavim da bo le izguba časa...
ampak sama vem na čem sva, in ja, jaz vem kako razmišljava, ker če nekoga ne moreš gledat v živo in stiskat vsak dan, potem je res izrečenih milijooooon besed in prav dobro spoznaš ljudi...in v dragocenem času ki ga preživiva skupaj ..ah nema veze ti govorit...
in ja pri 24ih ima izjemno športno kariero in pred sabo še bolj izjemno prihodnost (če bo le šlo brez poškodb)...
če pa bom kdaj ''material za poročit'' bojo pa povedli tisti ki so mi blizu...
ne vem po čem ti kr tak sklepaš da nisem in mu nebom nikol ...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

christianna cruz napisal/-a:

@Džeki : očitno ne bereš teme kot cele in pol kr neki komentiraš zadnje poste brez da veš zakaj se je šlo od začetka in vmes ! in jaz nič ne sprašujem in nič me ne zanima ampak povem kaj si mislim o prvem postu v temi ....
Res je, nisi velik doprispevala k temi, razen da si se mal považila, da bi te tip z velik dnarja mogoče hotel eventuelno poročit.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Christiana Cruz........mislim da imaš bujno domišljijo in nagnjenje k pretiravanju.

V enem stavku napišeš, da še nisi v tapravi zvezi (da se samo nekaj kuha), v drugem pa, da bi se tip rad ustalil in poročil :roll:

Torej.....najprej se potrudi priti do titule "punca", potem razmišljaj o tituli "žene".

Potem praviš, da bi rada potovala, kaj vidla, doživela.......takoj zatem si se pripravljena vsemu odrečt, če bo le on za.......kot kakšen poslušen kužek brez lastne volje, ki čaka, da mu kdo vrže kost. Ne vem zakaj sem tudi jaz dobila občutek, da se boš še ornk načakala.....
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

Nekaterim poroka pomeni, še neko dodatno potrditev prave ljubezni, drugim pa poroka zgolj izgovor, da bi partnerja na nek "beden" način, priklenili nase. (Mislijo, da ga bodo, ampak zavedati se je potrebno, da v takšnih primerih sama poroko, ne bo prinesla nekih bistvenih sprememb, dodatne ljubezni, ali pa morda nekoga, ki rad flirta, ali neve točno kaj bi rad-čisto spremenila v najboljšega in najbolj zvestega partnerja.)

Če dva resnično uživata v sami zvezi, potem jima je lahko poroka le še nek dodaten korak in potrditev tega, nekaterim pa tudi ta list papirja nič ne pomeni, pa ravno tako preživijo in so srečni. :D
Odgovori