Gotovo niso samo moski tisti, ki lahko sluzijo. In gotovo zenskam ne manjka sposobnosti.lorelaj napisal/-a:Skratka, ne bom več dolgovezila, ker to ni namen te teme. Že od začetka hočem povedati samo to, da niso samo moški tisti, ki lahko služijo, ženske pa morajo ostajati doma, zato ker baje zaslužijo manj, niso sposobne in nimajo pravega karakterja. Vem, da je karakter važen, ampak "pravi" karakter ima lahko tako moški kot tudi ženska.
Angel in devil shoes napisal/-a:če se hočejo moški sam znoret pa menjat partnerke in se nočejo poročit, naj pač nimajo resne zveze, resne punce ... ker z tem kradejo čas tej punci, ki si očitno želi biti resno le še z njem ...(če ne bo kej zajebal seveda)...
christianna cruz napisal/-a:tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)
jz mislim da če se želi človek še malo izživet, ona pa se poročit...očitno še nista za skupaj, če se mata pa tolko rada bo treba pa najt kompromis...tisto o zaslužkih se pa meni zdi malo butasto vse skupaj....
če sama pogledam nase (nisem v ''tapravi'' zvezi ampak se nekaj kuha in niti nisem še primerno stara- po mojih merilih haha za poroko-, on bi pa že lahko bil ...) no v glavnem, bi bila pri nas situacija obratna, on bi se rad ustalil, potovanj ima čez glavo pri 24ih, jaz bi potovala, še kaj vidla, doživela...AMPAK bi se odpovedala vsemu če bi predlagal da se ustaliva....za zaslužke in kariere in to bi bla pa situacija takšna da sem jaz študentka z -200€ na računu , on pa z uspešno kariero in šestmestno številko na bančnem,....in kaj ? a mi bo reku da ''nisem primeren material za poročit'' ??
Džeki napisal/-a:christianna cruz napisal/-a:tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)
jz mislim da če se želi človek še malo izživet, ona pa se poročit...očitno še nista za skupaj, če se mata pa tolko rada bo treba pa najt kompromis...tisto o zaslužkih se pa meni zdi malo butasto vse skupaj....
če sama pogledam nase (nisem v ''tapravi'' zvezi ampak se nekaj kuha in niti nisem še primerno stara- po mojih merilih haha za poroko-, on bi pa že lahko bil ...) no v glavnem, bi bila pri nas situacija obratna, on bi se rad ustalil, potovanj ima čez glavo pri 24ih, jaz bi potovala, še kaj vidla, doživela...AMPAK bi se odpovedala vsemu če bi predlagal da se ustaliva....za zaslužke in kariere in to bi bla pa situacija takšna da sem jaz študentka z -200€ na računu , on pa z uspešno kariero in šestmestno številko na bančnem,....in kaj ? a mi bo reku da ''nisem primeren material za poročit'' ??
Ti še vprašanja ne znaš postaviti, kot je treba, kaj šele, da bi bila "material za poroko".Kaj te sploh zanima, oz. kaj sprašuješ?
Stvar je preprosta: tipi se ustalimo, ko najdemo eno, ob kateri se nam zdi vredno ustaliti.
Res je, nisi velik doprispevala k temi, razen da si se mal považila, da bi te tip z velik dnarja mogoče hotel eventuelno poročit.christianna cruz napisal/-a:@Džeki : očitno ne bereš teme kot cele in pol kr neki komentiraš zadnje poste brez da veš zakaj se je šlo od začetka in vmes ! in jaz nič ne sprašujem in nič me ne zanima ampak povem kaj si mislim o prvem postu v temi ....christianna cruz napisal/-a:tale prvotna tema je šla očitno čez veliko različnih tem (poroka,zaslužki...kariere...)