Fant ne gre nikamor z mano

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

T00Mika napisal/-a:^^Kdo je rekel, da se je potrebno izolirat? Če partnerju, pač ni do njihove družbe, zaradi kakršnihkoli razlogov, ga v to ne moreš prisilit. Če mu ni, pač greš sama, to je pa daleč od tega, da bi se zaradi njega tudi ti mogla izolirati od teh ljudi.

Ne moreš prisilit, še vedno pa te to lahko moti. Malo žalostno je povsod hoditi sam, sploh pa če sva nekam oba povabljena in potem stalno poslušat vprašanja kaj je z njim. Ali pa neko družabno srečanje parov, jaz pa sama. Ni tko enostavno kot se zdi.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ napisal/-a:
panterica napisal/-a: Strinjam se pa z izjavo sanjeanje in julie, da ko si z nekom od te osebe pričakuješ, da bosta skupaj preživljala prosti čas, kam šla, ne pa da se moraš zaradi te osebe izolirati od ostalih ljudi. Vsaj mislim, da sta tako mislili.

Prosim, ne se z mano strinjat, ker se jaz s tabo ne. :)

panterica napisal/-a:Jasno, da si to z osebo, ki ti odgovarja, ampak pričakuješ pa od njega, da bosta kam skupaj šla. Ne gre se za vsake toliko, gre se za vedno, ko je treba kam it, da je tam še kdo, ki ga pozna.

Vedno? Praktično gledano je to neizvedljivo, razen če najdeš enega revčka brez lastnega življenja, ki ti bo na voljo vsakič, ko boš kam šla. Pa tudi sicer se mi ne zdi najbolj zdravo, da ti je fant bergla.

Kot povsod, je tudi tu treba iskat zlato sredino. Nenormalno je od tipa pričakovat, da bo šel vedno povsod s teboj. Hkrati se mi zdi pa čudno, da nekdo ne gre nikoli nikamor.

Sploh nisi razumela prispevka. Ne, da mora VEDNO it z mano, ampak da ima izgovor VEDNO, ko je treba kam it.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

^ glih hotla napisat, da je jullia malo narobe razumela tist post.
Ti panterica pa isto govoriš kot moj bivši in ja mogoče šele zdej razumem, da je to bilo precej moteče
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

claire napisal/-a:panterica zdaj mene tu nekaj zanima.
1. ali se vidva sploh s kom družita? imata vsaj kakšne prijatelje (skupne).
2. kaj zaboga delata vedno sama???

no res me to zanima. potem bom pa podala mnenje.

1. skupnih ne, ker se on izogiba vsake družbe. druži se samo z enim prijateljem. jaz imam svoje prijatelje, a se jim vedno bolj oddaljujem, ker on noče z mano v mojo družbo, če pa grem sama ima nos do tal.

2. gledava tv, greva na sprehod, na večerjo, na morje, kuhava,...
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

[quote="sončnicaTi panterica pa isto govoriš kot moj bivši in ja mogoče šele zdej razumem, da je to bilo precej moteče[/quote]

Kaj govorim isto?
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Mal čudno tole vse skupaj. Najbrž gre bolj za samotarskega človeka (jih poznam nekaj). Ampak sigurno, da je zate to moteče, ker bi rada šla v družbo. Mal težko je najbrž, da bi ti okrog hodila on pa vedno doma čepel.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

panterica napisal/-a:
claire napisal/-a:panterica zdaj mene tu nekaj zanima.
1. ali se vidva sploh s kom družita? imata vsaj kakšne prijatelje (skupne).
2. kaj zaboga delata vedno sama???

no res me to zanima. potem bom pa podala mnenje.

1. skupnih ne, ker se on izogiba vsake družbe. druži se samo z enim prijateljem. jaz imam svoje prijatelje, a se jim vedno bolj oddaljujem, ker on noče z mano v mojo družbo, če pa grem sama ima nos do tal.

2. gledava tv, greva na sprehod, na večerjo, na morje, kuhava,...

torej. to je zelo nezdrava zveza. torej vidva ne vesta kako je se dobiti skupaj s prijatelji, iti skupaj v kino, na bowling, na literarni večer, na pijačo, se skupaj maskirati za pusta, igrati družabne igre, iti na izlet, iti le poležavat na travnik, iti kamorkoli s svojimi prijatelji???? in se zabavati??? saj ne rečem, da se sama nimata lepo in vse (vsak par je rad tudi sam), ampak tole je pa čez mejo.
tudi midva delava vse kar si naštela. a ne LE tega in ne LE sama.

zdaj te pa še nekaj vprašam. kaj zate pomeni ena zdrava, srečna zveza?
Zadnjič spremenil claire, dne 08. Mar. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Nekdo je že vprašal ali je tvoj fant anksiozen? Ljudje z anksioznostjo se umikajo pred družbo, ker se počutijo nelagodno ob slabem počutju oz. ko se jim lahko kar tako pojavi napad panike. Morda pa ti ni zaupal tega, ker se boji? KOnec koncev ima veliko ljudi predsodke glede tega, kar je zelo žalostno.

Si mogoče opazila še čudno vedenje z njegove strani? Ali se dovolj smeje? Je pesimist? Kakšen je, malo ga opiši..
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

panterica napisal/-a:2. gledava tv, greva na sprehod, na večerjo, na morje, kuhava,...

To ti je zanimivo in osrečujoče na začetku zveze, ko partnerja tolko še ne poznaš, celo življenje pa ne boš mogla tako živeti. Ko bodo npr. prišli otroci pa se lahko še bolj zakomplicira.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

claire napisal/-a:torej. to je zelo nezdrava zveza. torej vidva ne vesta kako je se dobiti skupaj s prijatelji, iti skupaj v kino, na bowling, na literarni večer, na pijačo, se skupaj maskirati za pusta, igrati družabne igre, iti na izlet, iti le poležavat na travnik, iti kamorkoli s svojimi prijatelji???? in se zabavati??? saj ne rečem, da se sama nimata lepo in vse (vsak par je rad tudi sam), ampak tole je pa čez mejo.
tudi midva delava vse kar si naštela. a ne LE tega in ne LE sama.

zdaj te pa še nekaj vprašam. kaj zate pomeni ena zdrava, srečna zveza?

Jaz vem kako to zgleda, ker sem včasih to počela. On očitno ne ve, oziroma je poskusil a mu ni pasalo.

Zame je zdrava srečna veza to, da si z nekom, ki ga imaš rad in on tebe, s katerim si srečen in on s tabo. Veza v kateri se partnerja dopolnujeta, se dajeta, osrečujeta drug drugega in se ne omejujeta. Vsak ima pravico do svoje svobode, razmišljanja, dejanja,... samo če s tem drugega omejuješ, delaš nesrečnega,... potem že nekaj ni vredu. Mogoče njegov značaj katere druge ne bi motil, mene pa moti.
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Shelve napisal/-a:Si mogoče opazila še čudno vedenje z njegove strani? Ali se dovolj smeje? Je pesimist? Kakšen je, malo ga opiši..

Drugače se ne obnaša čudno. Pesimist ni, smeje se. Saj doma je zelo vredu in dobre volje, le v družbo noče it.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

panterica napisal/-a:
T00Mika napisal/-a:^^Kdo je rekel, da se je potrebno izolirat? Če partnerju, pač ni do njihove družbe, zaradi kakršnihkoli razlogov, ga v to ne moreš prisilit. Če mu ni, pač greš sama, to je pa daleč od tega, da bi se zaradi njega tudi ti mogla izolirati od teh ljudi.

Ne moreš prisilit, še vedno pa te to lahko moti. Malo žalostno je povsod hoditi sam, sploh pa če sva nekam oba povabljena in potem stalno poslušat vprašanja kaj je z njim. Ali pa neko družabno srečanje parov, jaz pa sama. Ni tko enostavno kot se zdi.

Lahko te moti, ampak možnosti so vedno dve..Ali se sprijazniš ali končaš. Težko boš kaj drugega naredila glede te situacije, glede na to, da uporablja ta izgovor, za vedno in povsod. Morda pa je problem v vajini zvezi? Pogovori se z njim okrog tega, če se še nisi uspela, ampak človeka spreminjat ne moreš oz. je bedarija. Izbereš eno od dveh možnosti in to je to. Boljše, kot pa se za vsako poglabljat v to, razmišljat o tem in se sekirat po nepotrebnem, če imamo vedno možnost, da si uredimo tako, kot nam ustreza.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

TOOMika
pogovarjala sem se že z njim. Toliko ga poznam, da vem da ga spremenila ne bom. Sicer se tudi vprašam zakaj bi ga sploh poskušala. Problem mislim, da ni v meni, ker pravi njegova mama, da je bil že prej takšen. Isti problem je z njim imela že njegova bivša.
Resno razmišljam, da bi končala vezo. Samo sem hotla slišat vaša mnenja. Mislim si namreč, da bi takšen razlog med ljudmi povzročil veliko zgražanja.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

^^in spet je tukaj, kaj bodo rekli ljudje, kako bodo odreagirali...mislim, da tukaj ni pomembno v prvi vrsti, kaj si bodo mislili oni, ampak kako se ti počutiš in kaj bo najbolje zate. Če se on ni niti malo pripravljen potruditi, ti pa bi še naprej vztrajala v takšni zvezi, kjer ti dol. stvar ne ustreza, zaključiš. In ne oziraj se na mnenja drugih, ampak le nase.
Odgovori