Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Postavite vprašanje, skopirajte zadnji seznam v temi in se dopišite na konec (tiste, ki se vam zelo mudi z odgovorom, lahko dopišete, da vam odgovori tudi kdo drug,

Duan, str.34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
^Sophie str.35 (vprašanje osveženo na 43) za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
black_ariella, str. 39, za Natašo
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
jozica1, str. 43, za bika in Natašo
somebody, str.43 za Natašo
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

bik napisal/-a:Nekaj sprememb v seznamu mislim da je ena pomotoma ispadla.

Postavite vprašanje, skopirajte zadnji seznam v temi in se dopišite na konec (tiste, ki se vam zelo mudi z odgovorom, lahko dopišete, da vam odgovori tudi kdo drug,

Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
somebody, str.43 za Natašo

Jap, mene ste zbrisal :)

tkole more bit:

Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
somebody, str.43 za Natašo[/quote]
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

samo spremenila sem za koga je namenjeno vprašanje :D

Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo ali bika
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
somebody, str.43 za Natašo ali bika
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *milka* »

bik napisal/-a:
*milka* napisal/-a:Pozdravljena. No, da še jaz pristavim svoj piskrček :)

Zanima me kako bo kaj v ljubezni. S fantom sva že kar lep čas skupaj in me zanima kako nama bo v nadalje šlo v zvezi. Sama sem glede čustev malce zmedena, saj ne vem več, če je to to, ali ostajava skupaj le zaradi navezanosti.

Misli mi pa bežijo zmeraj bolj k enemu fantu, ki je v preteklosti čutil nekaj do mene. Tudi jaz sem gojila čustva do njega, vendar zaradi spleta okoliščin nisva bila skupaj. Vem, da so njegova čustva bila kar dolgotrajna in močna (če se ne motim) in v glavi se mi znova in znova postavlja vprašanje, kako je sedaj s temi čustvi. Je kaj možnosti? Stikov trunutno nimava.

Ja, res sem zmedena. Sama sem za zvestobo, da ne bo pomote. Morda si bom kaj bolj razjasnila čustva s tvojo pomočjo, ker sem nekako ujeta v nekem labirintu čustev. Kot da nekako ne znam priti iz preteklih čustev, zmeraj me lovijo. Vem, da moram sama razčistiti s tem, vendar mi bo tvoj odgovor v pomoč.

Zanima me še kako bo kaj na področju prijateljstva. Če bom spoznala kakšno osebo, ki bo res prava prijateljica. S svojo najboljšo prijateljico sem izgubila stike in čeprav si želim, da bi dobile stike nazaj imam občutek, da si ona tega ne želi oz. ni pripravljena.

Hvala že v naprej.

Sem malce osvežila vprašanje :)

milka zlata še zate si vzamem čas danes k mate vaš praznik.

Sama si si že pogledala v karte in verjetno že zdavnaj dala odgovor vendar pa še v kartah preverimo ki se s tabo dogaja.

Ta veza kot že sama ugotavljaš je bolj na prijateljski ravni ne pa na čustveni. Zaprla si se v sebe in navzven zgkeda vse lepo znotraj pa ni lih vse v najboljšem redu. Manjka srčne želje in prave kemije. Seveda to se vidi predvsem na tvoji strani medtem ko njegova čustva so čisto s teboj.

Tvoja druga ljubezn pa ma idealne karte kjer se vse kaže najbolje. Srčna želja ljubezn in seveda vse ostalo kar sloni na tem. Mislim, da bosta vidva še dost časa prebila skupi v zvezi ali pa izven nje. Kot vedno pa je tvoja odločitev v kiro smer se boš obrnila. Tu bi reku še nekaj o zvestobi. čim misliš na drugega že nisi zvesta prvemu.

Prijateljstvo pa je itak povezano z tvojo vezo ki jo maš sedaj. Zgleda da si res razdvojena in rabiš nekoga, da te bo poslušal ne pa delil nasvete. Kaže se. Ko boš to vse razčistila bo tudi to mimo.

Toliko za sedaj pa lepo praznuj in ne sekiraj se. Vse se bo pošlihtalo v najboljše dobro.
bik

Bik, hvala ti za odgovor. Ja, glede zvestobe imaš prav. Trenutno imam v sebi pravi vihar čustev. Ne upam si narediti nobenega koraka naprej. Nekako čakam kaj bo prinesel čas.

Včasih je s fantom tako lepo, da sploh ne vem kako lahko pomislim na drugega. In potem ponovno on. Po tvojem odgovoru potem takem sklepam, da bova dobila stike. Vendar tudi, če bi bila možnost biti z njim, ne vem, če bi bila. Namreč zaradi njegove agresivnosti. Vseeno pa upam, da me bo želja po njem popustila.

Glede prijateljice je res, da je povezana s to zvezo, ki jo imam sedaj. Zaradi nje sva se oddaljile. Nekako si želim pridobiti z njo stike, vendar mi ne uspeva ravno. In ne vem ali še naj vztrajam ali ne, ker ne vem ali si to tudi ona želi.

Iskreno hvala za odgovor in tvoj čas.
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *milka* »

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40 za Natašo
katyy str43za bika

P.S.: Vidim, da je prava zmešnjava s seznamom :D Sebe sem izbrisala, ker mi je odgovoril že bik. Hvala bik :)
Pa *kayko* sem dodala, ker je ponovno izpadla iz seznama. Lep praznik vsem cosmopolitankam :)
Upam, da je sedaj seznam OK.
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Evo sam dodajam, da mi lahko odgovori tudi bik.

Pa mau bi dodelala uprašanja..Zanima me kaj me čaka u bližnji prihodnosti. Kakšna velika sprememba? Na kirem področju? Če je ljubezen na pravi poti? Pa fax? In še če kej pokaže u povezavi z mojimi bližnjimi..kaj se dogaja.. hvala za odgovor.. LP

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo,bika
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Malo zmede je no ma sej se bo vse urihtalo. Hehehehehe dekleta in žene upam da ste ble zadovoljne z vašim praznikom seveda tiste ki ga praznujejo pa tiste ki ga ne praznujete eneko.

Lep dan bik
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_ariella »

kopiram le seznam...

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo,bika
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
Zadnjič spremenil black_ariella, dne 08. Dec. 2011 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

bik napisal/-a:
čokolinček napisal/-a:Pozdravljena Nataša,

tudi mene zanima ljubezensko področje - ali se mi obeta karkoli s trenutno simpatijo?
Hvala za odgovor...
LP

Tvoje ljubeznsko razmirje s simpatijo je trenutno tako kot bi se malo otipavala in čakate kaj se bo s tega razvilo. Vsak po svoje se preizkušata in nočeta premaknit naprej. Prav pri tebi se vidi kr velika neodločnost in otrplos, ter čakaš kdaj te povabi v nadaljne korake. Skratka sem pa kje se zaplede zaradi nerazumevanja in neprave energije. To vajino razmerje zna prav lepo napredovati vkolikor bosta upoštevala vajine srčne želje in se odkrito pogovorila. Je pa še tu en problem in to mislim v spolnosti. Tu so veliki zadržki in pomisleki.

by bik7

Neverjetno, bolj natančno skoraj ne bi moglo bit. :eek: Ja, res je da se trenutno samo malo "otipavava" - k temu pripomore tudi to, da je pač takšna situacija. Se pravi, če sem prav razumela - tudi on se noče pomaknit naprej, čeprav bi se rad?...Bom to kdaj dočakala sploh (ni mišljeno kot vprašanje) :lol: Glede zadržkov in pomislekov - so pa tudi ja, verjetno z obeh strani.
Kakorkoli, HVALA za odgovor in vidim, da obvladaš!!!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Damyanchyka napisal/-a:katyy str 31 za Natašo

Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni(kako nama kaže :) ) ,faxom (ali je pravi, bom letos uspešna), zdravjem..nasplošno pač ;)

Najprej hvala za zaupanje pa da vidiva ki pravijo ciganke.

V vajini ljubezni predvidevam s fantom kaže kr neki neprilik mogoče sem pa kje kak mali nesporazum. Mogoče sta se preveč zaprla sama vase vsak na svoj kotiček in predlagal bi vam malo več komunikacije. Seveda take ki vaju bo popeljala v lepše razmerje pa še manj nesporazumov bo. Na pomlad mislim nekje konec pomladi bosta mela manjši počitek mogoče bosta se malo odmaknila potem pa mata napovedano lepo prihodnost.

S faksom bo vse v redu. Vidim da ti študi leži le na trenutke maš malo strahu in ne pokažeš vsega kar zmoreš. Včasih se povlečeš navznoter in zgubiš rdečo nit. Bi pa te opozoru da pazi na zdravje da te to ne bo oviralo pri študiju. Upam, da ne dosti izostajaš z študija zaradi bolezni če pa je to ker maš strah pred faxom. Skratka pozitivno naravnana pa bo vse kot si želiš.

No pri tem pa sn ti že skoraj odgovoril na tretje vprašanje. Zdravje je pogojeno z našo dušo in umom. Če je vse na mestu bo tudi to šlo. Nikar se ne skrivaj z boleznijo pred težavami. Drugače pa kažejo vse najlepše. Seveda pa kak prehladek ali pa kaka malenkost ni izključena sej sedaj pomladi se telo čisti pa se mora malo smrkat.

Kr tako naprej pa si zmagala sej mlada si še pa polna energije.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

black_ariella napisal/-a:ker je že kar nekaj časa minilo od kar sem zastavila svoje vprašanje, sem se odločila, da vprašanje spremenim...

zanima me kako se bo odvijalo moje ljubezensko življenje... kaj lahko pričakujem? se bo obrnilo na boljše?

Vidise da v tvojem ,ljubeznskem življenju ne gre lih najbolje. Čeprav v začetku je bilo tradicionalna ljubezn tako kot si človek želi vendar potem ni lih tako. Zadej je manipulacija ne bi vedu s kire strani je pa to ponavadi obojestranska. Sej ena povleče drugo in tako dnevi minevajo nič se pa ne premakne. pri tem pa nima noben nobenega dobička. Predvsem je tu prisotna dvoličnost in preračunljivost. Kaže se mi še tretja oseba, ki ti meša štrene. Sicer pa tako to je sedaj. V prihodnosti se pa ti kažejo spremembe. In sicer na bolje. Mogoče je tudi kaka svetla točka nekje v tujini al pa kao potovanje ki ti bo prineslo novo poznanstvo. To poznanstvo pa te bo razveselilo. Lahko bo sprememba s partnerjem ali pa novo poznanstvo. Predvasm bi reku novo poznanstvo, ki ti je pisano na kožo. To poznanstvo ti prinaša pravo srčno ljubezn, ki si jo zaslužiš.

Na koncu se mi je odprla karta ljubezni.

Priporočil bi ti, da se sama s sabo pogovoriš in si poveš kaj želiš ne pa kaj ne želiš. To naj ti bo vodilo, ki te bo popeljalo k tvoji srčni ljubezni. Vse ostalo je pa nepomembno.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

katyy napisal/-a:zivjo mene pa zanima za ljubezen kdaj bom spoznala kakega fanta ,pa solo kdaj bom konvcala.

katy evo mene samo za tebe hehehehe
No pa poglejva kaj se s tabu dogaja.

Prvo šola
Tu ne vidim velikih problemov. Včasih si malo lenčkna drugače pa zadost samozavestna, da boš šolo v času končala. Pa ne bodi preveč stroga s seboj. Vse bo vredu.

Ala zdej pa še za fanta.

No ja dost misliš na fante pa bi reku kr malo oblegajo te. Mogoče ti tega ne opaziš, ker maš kr dost predsodkov o sebi. Pa bi reku da se tega kr malo bojiš. Pa nč bat sej ne grizejo. Spravi se ven in vse bo prišlo. Napravi malo spremembe pa brez strahu. Tudi tu se mi kaže tvoja strogost do tebe. Sprosti se in fantov boš mela kolkr jih boš hotela. Bi kr reku da vzemi malo inicjative danes so fantje bolj plašni.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

jozica1 napisal/-a:hey! še moji dve vprašanji, zanima me vpogled obeh.

Torej.. imam kar precej težav pri "iskanju" pravih priajteljev, kmalu se pokažejo da to niso.. Zanima me, s čim bi se rešile te težave? Kako bi našla prave prijatelje?

Drugo vprašanje se nanaša na dobivanje z moško osebo. Zanima me ali obstaja možnost da se iz tega kaj razvije, ali ne?

No zgleda da ti bom jst prvi odgovoru. Potem pa Nataša.

Sicer bi ti to lahko odgovoril brez gladat cigank vendar sn jih obrnu.

Pravih prijatelju je zlo malo včasih bi reku nobenega. Mi se spreminjamo in oni tudi. Tako da zdej so tu potem jih ni. Največji prijatelj si lahko samo sama sebi ostalo pa je kot je.
Karte pa mi kažejo na tebe in na tvojo spremembo. s tem ko si to želiš si začela tudi tako delovat zato bo sprememba v tebi prinesla sadove in prijatli se ti bližajo. Malo po malo se ti bo krog širu vendar zmeraj se ti bo prikradu kak k ne bo pravi. ne bo jih pa dosti ker imaš kr stroga merila glede prijateljstva. Pa prag tistega kar hočeš delit z ostalimi je zelo visok. Skratka sprememba je v tebi in od tega bo odvisno kaj se bo s tega razvilo.

S to osebo, ki se dobivaš ima čisto vse možnosti da se kaj razvije. In tudi nakazano je da bo vendar velike prihodnosti nima. Na žalost sedaj mogoče vama je lepo kajti kar je je samo kratkotrajno in vsak drži svoje fige v žepu. Ko pa bota skupi se bo pokazalo tisto tapravo kar vaju bo precej razdvajalo in odtujilo. Tu bi ti resnično predlagal, da si naliješ čistega vina.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

somebody napisal/-a:vprašanji: fax- kako bo šlo z izpiti, bo drugi letnik uspel?
ljubezen- je kaj možnosti, da končno spremenim stan?

prvo vprašanje.

Za faks tako lepe karte, da sploh ne bi govoril lepših ne moreš met. Sicer fax je tvoja prva preokupacija in tu ne vidim nobenih problemov bi reku, da si skori s faksom poročena in tako je prav. Mogoče pa ti bo šlo še bolje kot si mislila.

drugo vprašanje. hehehehe

E tu pa je drugače. Časa si za to ne vzameš in to ti je na drugem mestu. Tako, da dokljer ne boš začela več o tem razmišljat se stvar ne bo spremenila. Sem pa kje bo kaka simpatija mogoče kaj več vendar pa dokljer ne boš o tem bolj resno razmišljala ne bo nič. Mogoče je pa tako prav. Pa nič ne mari vse ob svojem času kak flirt pa si vseeno privošči sej si lepo dekle.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo