Natasa* napisal/-a:.pipi. napisal/-a:kaj lahko dodam samo še eno maaajhno uprašanje?.. po čem bom prepoznala svojo bodočo ljubezen?
ajaj, karte niso bile tako zelo natančne!
Če ti smem svetovati: Ne jemlji te moje 'napovedi' smrtno resno. Saj ne rečem: se mi je že zgodilo, da sem bila tudi že sama presenečena, kako natančno sem komu kaj 'napovedala', ampak imam za sabo tudi kar nekaj kiksov. Tako da nič ni sto posto in nihče ti tega tudi ne more obljubiti. No, lahko ti obljubi, ampak meni verjemi, da laže, se baha ali pa samega sebe precenjuje.
Vsega se NE DA NIKOLI NAPOVEDAT, ker ljudje nismo kot lutke, ki nam bi bilo že vse usojeno. Marsikaj je možno napovedat in marsikaj je mogoče spremeniti, po drugi strani pa ni mogoče vsega napovedat in žal ni mogoče niti vsega spremeniti.
Torej: če ti bo jutri nekdo všeč, pozabi na to, da karte pravijo, da bo prišel februarja ali kdaj žeKonec koncev je čas sploh najbolj sporen pri teh napovedih (enim se počasneje odvija kot drugim, čas je res relativen). In če pač nekoga spoznaš ravno v februarju, ne misli, da je ta nujno pravi. Kaj pa če sem se zmotila glede časa, pa pride šele aprila, ti boš pa takrat v zvezi z enim težakom, za katerega boš zaradi mene mislila, da mora biti pravi?
Veš kaj je najbolj pravilno, ko ti kdo šloga? Zapomniš si, zapišeš in POZABIŠ. Potem pa čez pol leta še enkrat pogledaš in ugotavljaš, kaj je zadel, kaj je falil in sploh, kako so se stvari obrnile. MEDTEM PA ŽIVIŠ, KOT DA TI NI NIHČE NIČ NAPOVEDAL.
A me razumeš?
Ti si gospodar svojega življenja, ne neke karte, pa zvezde, pa ...
Ciao Nataša

ravno danes sem se spomnila nate, zato ti bom kaj napisala kar semkaj...pa sem šla mal pogledat, vidim da maš dela čez glavo

Any way, se strinjam s povedanim....glede časa pa samo tole, mi je padlo na um, ko sem brala tale tvoj nasvet, ki je povsem resničen...menim da časa ne gre napovedovati zato, ker nekateri ljudje hitreje kaj privabijo k sebi, drugi pač ne. Lahko bi imelo to kaj skupnega s osredotočanje , ter prepričanji kako hitro se kaj lahko zgodi pa še razne druge ovire se znajo pojaviti. Bi pa še tole dodala...recimo da greš k vedeževalki in ta ti napove kaj, kar tebi ni ravno povšeči...nakar si slabe volj in misliš na zadevo....kaj se zgodi? Ravno z mislimi privabiš tisto neugodno stvar. Tako da ja, strinjam se s tabo da je najbolje pozabiti in živeti kot da nič ne veš.
Vprašala te ne bom pa nič

Lepo se imej.

P.S: Nočeš vedet do kakih zaključkov sem prišla v vmesnem obdobju.