Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Natasa* napisal/-a:
.pipi. napisal/-a:kaj lahko dodam samo še eno maaajhno uprašanje?.. po čem bom prepoznala svojo bodočo ljubezen? :)

:D ajaj, karte niso bile tako zelo natančne!

Če ti smem svetovati: Ne jemlji te moje 'napovedi' smrtno resno. Saj ne rečem: se mi je že zgodilo, da sem bila tudi že sama presenečena, kako natančno sem komu kaj 'napovedala', ampak imam za sabo tudi kar nekaj kiksov. Tako da nič ni sto posto in nihče ti tega tudi ne more obljubiti. No, lahko ti obljubi, ampak meni verjemi, da laže, se baha ali pa samega sebe precenjuje.

Vsega se NE DA NIKOLI NAPOVEDAT, ker ljudje nismo kot lutke, ki nam bi bilo že vse usojeno. Marsikaj je možno napovedat in marsikaj je mogoče spremeniti, po drugi strani pa ni mogoče vsega napovedat in žal ni mogoče niti vsega spremeniti.

Torej: če ti bo jutri nekdo všeč, pozabi na to, da karte pravijo, da bo prišel februarja ali kdaj že :wink: Konec koncev je čas sploh najbolj sporen pri teh napovedih (enim se počasneje odvija kot drugim, čas je res relativen). In če pač nekoga spoznaš ravno v februarju, ne misli, da je ta nujno pravi. Kaj pa če sem se zmotila glede časa, pa pride šele aprila, ti boš pa takrat v zvezi z enim težakom, za katerega boš zaradi mene mislila, da mora biti pravi?

Veš kaj je najbolj pravilno, ko ti kdo šloga? Zapomniš si, zapišeš in POZABIŠ. Potem pa čez pol leta še enkrat pogledaš in ugotavljaš, kaj je zadel, kaj je falil in sploh, kako so se stvari obrnile. MEDTEM PA ŽIVIŠ, KOT DA TI NI NIHČE NIČ NAPOVEDAL.

A me razumeš?

Ti si gospodar svojega življenja, ne neke karte, pa zvezde, pa ...

Ciao Nataša :) ,
ravno danes sem se spomnila nate, zato ti bom kaj napisala kar semkaj...pa sem šla mal pogledat, vidim da maš dela čez glavo :eek: , očitno bi vsi radi vedeli vse o svoji negotovi prihodnosti. (kot da jaz nisem bila ista :D ) V druge teme raje ne grem.
Any way, se strinjam s povedanim....glede časa pa samo tole, mi je padlo na um, ko sem brala tale tvoj nasvet, ki je povsem resničen...menim da časa ne gre napovedovati zato, ker nekateri ljudje hitreje kaj privabijo k sebi, drugi pač ne. Lahko bi imelo to kaj skupnega s osredotočanje , ter prepričanji kako hitro se kaj lahko zgodi pa še razne druge ovire se znajo pojaviti. Bi pa še tole dodala...recimo da greš k vedeževalki in ta ti napove kaj, kar tebi ni ravno povšeči...nakar si slabe volj in misliš na zadevo....kaj se zgodi? Ravno z mislimi privabiš tisto neugodno stvar. Tako da ja, strinjam se s tabo da je najbolje pozabiti in živeti kot da nič ne veš.

Vprašala te ne bom pa nič :D , že tako vidim da imaš seznam da je joj...svaka čast da imaš energijo in voljo se s tem bavit. Saj bi tudi jaz, samo vprašanje če bi katera razumela moje odgovore. :D

Lepo se imej. :)

P.S: Nočeš vedet do kakih zaključkov sem prišla v vmesnem obdobju. :D
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Natasa* napisal/-a:
ribicaX napisal/-a:Moram malo spremenit vprašanje, ker se je od takrat, ko sem postavila vprašanje, marsikaj spremenilo :)

Mene pa predvsem zanima kako mi kaže v ljubezni. Se bom zaljubila? Bom spoznala koga, s katerim bi se lahko razvilo kaj trajnega? Všeč mi je poslovni partner. Vidiva se samo občasno. Kako mi kaže pri njem? Sem pa spoznala tudi enega fanta, ki je zelo vredu, prijazen, razumeva drug drugega. Kako bo pa kaj z njim? Bova ostala prijatelja ali se bo iz tega kaj razvilo?

Hvala za odgovor.

Pametno, da si vmes osvežila vprašanje ;)

Je pa torej v glavnem ljubezen tisto, kar te zanima. Pa poglejmo:

Karta iz katere lahko izhajam ni najbolj sončna - je karta neiskrenosti in gre predvsem za vpliv iz polpretekle zgodovine. Sklepam, da bodi nisi povsem v stiku s sabo in svojimi resničnimi čustvi, in da je zato toliko zmede tudi sicer na tem področju (s tem mislim na to, da ti je marsikdo všeč, pa se vendar nekako ne moreš zares odločiti). Karte sedanjosti kažejo, da te bo življenje postavilo pred dejstva (karta usode in nesreče) in da boš morala v sebi nekaj stvari enkrat za vselej razčistiti. Morda ne bo najbolj prijetno, ampak karta nenadne sreče obljublja, da bo tvoj 'break thru' popoln in da se s to čisto začne tvoje era: končno se ti zares odpre ljubezen!

V naslednjih nekaj tednih imaš pred sabo še odločitve, morda povezane tudi z določeno mero obžalovanja (izpraševanja za nazaj), ampak v zadnji dekadi marca, z nastopom koledarske pomladi se ti ves trud, ki ga boš vase vložila v tednih do takrat zelo izplača. V aprilu še po malem (karta drobiža), maja pa z 'velikimi zvonovi': karta srčnega fanta in karta darila, ki mu sledi. Nekdo ti torej v kratkem prihaja nasproti, na tebi pa je, ali boš do takrat pripravljena na to (če se sama s sabo ne boš zmenila, kaj pričakuješ, kaj hočeš in zares želiš, se zna zgoditi, da ne boš znala ceniti, tega kar se ti odpira (glede na karte skoraj ne verjamem, da bi prišlo do tega, ampak svobodna volja je vedno upoštevanja vreden faktor).

Sprašuješ tudi za dva konkretna moška:

Poslovni partner:

Karte so čudovite. Nenadna sreča (zagledanost, komplimenti, flirt), ljubezen (naklonjenost), pismo (veliko stikov in odprta komunikacija), se celo karta srčnega fanta odpira (kar pomeni, da bi lahko se vloga iz zgolj službenega odnosa spremenila tudi v kaj bolj osebnega v prihodnosti). Je pa prisotna tudi karta neiskrenosti, zato določena mera previdnosti vseeno velja. Čeznjo je padla karta zvestobe, tako da priporočam, da se naj najprej vzpostavi nek prijateljski odnos, potem pa morda enkrat v prihodnje, kaj več (ko ga boš bolje poznala).

Simpatija, s katero se dobro razumete:

Ta fant ima za seboj (ne tako dolgo nazaj) neko prelomnico in se na nek način nahaja v fazi novih začetkov. Odprta je tudi karta hrepenenja, tako da očitno nekaj še čisti s sabo, svetom in preteklostjo. Se pa v odnosu do tebe čustveno odpira v naslednjih tednih. Njemu se istočasno kot tebi prične dogajati z nastopom pomladi (kar morda ni naključje), pa tudi karta sreče ki sledi, veliko obeta.

Ampak kot že rečeno pri tvoji splošni napovedi za naprej: TI SI TISTA, ki se boš morala odločiti in razčistiti sama s sabo. Po teh kartah zgoraj, ti jaz ne moram, niti ne smem pokazati na 'pravega'. G. Pravega sploh ni. Jaz ti lahko svetujem enega, tvoja mama bo v čisto tretjem videla 'pravega' zate, tvoje srce pa je tisto, ki EDINO ZARES VE. Ampak najprej moraš biti v stiku z njim, da bi vedela, ali je prvi ali drugi ali pa morda z začetkom pomladi prihaja en čisto tretji.

Verjetno ti nisem najbolj 'pomagala', ker si pričakovala, da se bom nekako odločila namesto tebe. No, mogoče enkrat čez nekaj časa spoznaš, da sem ti v resnici še najbolj pomagala s tem, ko te 'silim', da za svoje življenjske odločitve sama prevzameš odgovornost. Drugačne vrste življenje te ni vredno ;)

Evo, bom še jaz potrdila tvoj talent, ki je zares občudovanja vreden.

Na to, kar si napisala, lahko samo rečem da si zelo dobro zadela. Res sem nekoliko zmedena in se ne morem pravilno odločiti, kar je posledica preteklosti. Za mano je precej slaba veza in ja, zaradi tega sem precej zmedena. Ne upam si delati odločitve, ker se potem stalno sprašujem kaj pa če bo spet isto. Mislim da imaš prav in da je sedaj že resnično skrajni čas, da razčistim sama s sabo in svojo preteklostjo.

Resnično sem ti hvaležna za to, saj si me prisilila, da začnem razmišljat o sebi, svojih željah in čustvih. Nisem pričakovala da mi boš pokazala na pravega, ker vem da takega ni. Lahko pa da sem že našla nekoga, samo malo bom morala biti še potrpežljiva :D

Hvala ti.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

LadyBug11777 napisal/-a:Nataša živjo!

Skoraj vse sprašujejo za ljubezen, jaz te bi pa lepo prosila, če mi poveš kaj mi kaže z denarjem in z delom (ki sem ga začela na začetku leta)?

Pa gremo malo po vrsti kar se le da. No ku sn gledu te zapise po moji malo manjši odsotnosti si ti lady na vrsti.

Pa poglejva ki pravijo te prijazne kartice.

No karte so pale. Govorijo pa mi tako. Službo novo si začela al si pa prvič v taki službi. Zate je kr velika sprememba bla in se kr težko uživiš v to okolje. Precej je vse uradno in težko se premakne. Tudi kakega velikega denarja ni na vidiku. Sicer to je zelo relativno kaj pomeni za koga veliko denarja. No toliko kot ga pričakuješ ne bo. Tu si precej osamljena in v bistvu leži vse v tvojih rokah. Tako je imaš pa veliko energije in srčne želje. Če se bo pa še ustrajnost tvoja prišla do izraza pa se zna pokazati lepa prihodnost, ko si boš priborila status ki ti pripada. To pa bi reku po kartah sodeč ne bo kr kmalu in seveda pot bo kar trnava.

Tako to zgleda ni pa za vršt puško v koruzo je le treba pretehtat kaj se bolj splača in kaj boš naredila. Vse je v tvojih rokah bi te pa opozoru na zdravje ki je s tem zelo povezano.

Lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

čokolinček napisal/-a:Pozdravljena Nataša,

tudi mene zanima ljubezensko področje - ali se mi obeta karkoli s trenutno simpatijo?
Hvala za odgovor...
LP

Tvoje ljubeznsko razmirje s simpatijo je trenutno tako kot bi se malo otipavala in čakate kaj se bo s tega razvilo. Vsak po svoje se preizkušata in nočeta premaknit naprej. Prav pri tebi se vidi kr velika neodločnost in otrplos, ter čakaš kdaj te povabi v nadaljne korake. Skratka sem pa kje se zaplede zaradi nerazumevanja in neprave energije. To vajino razmerje zna prav lepo napredovati vkolikor bosta upoštevala vajine srčne želje in se odkrito pogovorila. Je pa še tu en problem in to mislim v spolnosti. Tu so veliki zadržki in pomisleki.

by bik7
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*kayka* napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima glede stanovanja, kdaj se bom lahko odselila, ali bo to s fantom, sama, mi bojo doma pomagali? Zanima pa me tudi ljubezensko področje, kako nama kaže s fantom in kdaj lahko pričakujem + na baby testerju? :)

hvala :)

Kayka zdej pa ti na vrsti

Selitev se ti kaže in to v periodi dva. do tri. Kar pa ne pomeni, da bo ta selitev stalna. No perioda dva do tri pa ne pomeni dva tedna ampak kr malo daljša perioda bo pa to nekje najkasneje v dveh letih. Ne zgleda pa s tem fantom, ki ga trenutno imaš.

Doma ti bojo sigurno pomagali vendar ne bo vse lih rožnato. In seveda precej se boš mogla borit, da bo tako kot si ti želiš.
Vidim da majo straši precej velik vpliv na tebe in tudi pot na svoje ne bo lih lahka.

Ne vem kaj se dogaja vendar kot sn prej povedu s tem fantom mi ne kaže da se boš selila pa tudi ne skupaj živela. Če pa že boš z njim skupaj ne bo to tisto kar si želiš. To je seveda tudi pogojeno z rosjstvom nove kreature, ki naj bi bila plod vajinega razmerja.

Mislim, da boš mogla marsikaj spremenit, da zaživiš tisto kar si srčno želiš in se s fantom usest in odkrito pogovorit.

Zanimivo je da pri vseh vprašanjih ki sem jih odkril se mi je odprla karta nesreče. Kar ne pomeni da je nesreča v hiši. Sej nikoli nič ni nesreča ampak karta ki nam pove, da smo se nekje ustavili in moramo dobro premislit, da se spravimo s tega stanja kjer smo sami in ne moremo pričakovati pomoči drugih. Zato kr lepo pljunit v roke in na dalo. Vse je v nas samih in sami moramo poskrbet za našo srečo.

Lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

haley napisal/-a:
Evo moje vprašanje... :wink:

Bližam se koncu faksa in me zanima kdaj bom zaključila (če bom imela kake probleme pri tem) in če me potem kmalu čaka kaka solidna služba?
Kako mi kaže kaj glede zdravja?

Hvala že vnaprej za odgovor :)

Haley evo mene pored tebe pa ciganke še hehehehehe.
Pa poglejva ki bo z našo študentko.

Ma kaj te sploh skrbi konec bliža se in v roku bo vse. Mogoče ti sem pa kje kaj ne bo šlo vendar to so tiste nujne nadloge da ti dajo zagona za naprej in, da ne zaspiš. Sicer ti nisi taka in vidim da ti je uspeh naklonjen. Skratka prelepe karte, da bi kazale na bilokako težavo.

Služba je pa danes res problem vendar kolkr maš pozitivne energije in popolne vizije se ti bo tudi kmalu po šoli uresničilo. Seveda pa bo kr nekaj poti in časa porabljenega. Kot vedno pa bo to začetek in bo kr pestro. No začetek bo mogoče kje z neredno zaposlitvijo ali pa s polovičnim delavnim časom kasneje pa ti je pot odprta. Čestitam

lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Ananananas napisal/-a:Živijo!
Tudi mene zanimata dve stvari: glede ljubezni in pa ali bo družinskega člana v kratkem doletela smrt.
Hvala!

Ananananas uf si pa res postavla uprašanje.

Ljubezn pa ti tako govorijo ciganke

Vprašala si nasplošno o ljubezni pa se mi je tako pokazalo. renutno maš kr status kuo in dosti razmišljaš o ljubeznski zvezi. Očitno si doživela razočaranje ali pa kao ponesrečeno zvezo in hrapaniš po novi oziroma po spremebi. Še nekaj časa bo tako potem pa se ti bo sreča nasmehnila in zacvetela boš v vsaj svoji lepoti. Potrpi še kake dva do tri mesece potem ti je pot odprta.

Napovedovanje smrti se pa po etičnem kodeksu ne gre napovedovati. Ker smrt je le sprememba stanja. Vsi večno živimo in se zmeraj reinkarniramo dokljer ne opravimo svoje karme. Dokljer ne oddelamo vse kar nam je naloženo. Zato oprosti ampak na to ne boš mogla od mene dobit odgovora.

lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Nekaj sprememb v seznamu mislim da je ena pomotoma ispadla.

Postavite vprašanje, skopirajte zadnji seznam v temi in se dopišite na konec (tiste, ki se vam zelo mudi z odgovorom, lahko dopišete, da vam odgovori tudi kdo drug,

Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
^Sophie str.35 (vprašanje osveženo na 43) za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
black_ariella, str. 39, za Natašo
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
jozica1, str. 43, za bika in Natašo
somebody, str.43 za Natašo
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Dekleta in žene vse naj za va praznik.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Hvala bik za čestitke in tudi hvala za odgovor! :wink:
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a LadyBug11777 »

bik napisal/-a:
LadyBug11777 napisal/-a:Nataša živjo!

Skoraj vse sprašujejo za ljubezen, jaz te bi pa lepo prosila, če mi poveš kaj mi kaže z denarjem in z delom (ki sem ga začela na začetku leta)?

Pa gremo malo po vrsti kar se le da. No ku sn gledu te zapise po moji malo manjši odsotnosti si ti lady na vrsti.

Pa poglejva ki pravijo te prijazne kartice.

No karte so pale. Govorijo pa mi tako. Službo novo si začela al si pa prvič v taki službi. Zate je kr velika sprememba bla in se kr težko uživiš v to okolje. Precej je vse uradno in težko se premakne. Tudi kakega velikega denarja ni na vidiku. Sicer to je zelo relativno kaj pomeni za koga veliko denarja. No toliko kot ga pričakuješ ne bo. Tu si precej osamljena in v bistvu leži vse v tvojih rokah. Tako je imaš pa veliko energije in srčne želje. Če se bo pa še ustrajnost tvoja prišla do izraza pa se zna pokazati lepa prihodnost, ko si boš priborila status ki ti pripada. To pa bi reku po kartah sodeč ne bo kr kmalu in seveda pot bo kar trnava.

Tako to zgleda ni pa za vršt puško v koruzo je le treba pretehtat kaj se bolj splača in kaj boš naredila. Vse je v tvojih rokah bi te pa opozoru na zdravje ki je s tem zelo povezano.

Lep pozdrav bik

Bik lepo pozdravljen!

Iz srca hvala za odgovor! Mi je bil v veliko pomoč! Bi pa rada samo toliko povedala, da si prav noro vse ugotovil kar se tiče trenutnega stanja. Res je, da je vse v mojih rokah in da sem zelo osamljena in da v finančnem smislu ni nič kaj rožnato in da sem prvič v življenu v takšni službi.

Predvsem pa hvala za opozorilo glede zdravja, tudi sama imam ta občutek, da to delo zelo slabo vpliva na moje zdravje, stres se mi že namreč odraža na fizičnem nivoju.

Samo toliko .... da svaka čast, 100% opis mojega trenutnega stanja!

Še enkrat se ti najlepše zahvaljujem!!!

Lepe pozdravčke,

LadyBug
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Lady hvala za tvoje pisanje in še posebno sem vesel tvojega zavedanja še posebno ker je to osnova za naprej in seveda s tem si na dobri poti. Zdej pa veselo na delo in pošlihtaj stvari zdravje je bolj pomembno.
Če iaš zdravje maš sto želja ko zdravja nimaš maš samo eno.ž

Lep pozdrav bik
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *milka* »

Postavite vprašanje, skopirajte zadnji seznam v temi in se dopišite na konec (tiste, ki se vam zelo mudi z odgovorom, lahko dopišete, da vam odgovori tudi kdo drug,

Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo ali bika
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
^Sophie str.35 (vprašanje osveženo na 43) za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
black_ariella, str. 39, za Natašo
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
katyy str43za bika
jozica1, str. 43, za bika in Natašo
somebody, str.43 za Natašo
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

bik napisal/-a:
*kayka* napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima glede stanovanja, kdaj se bom lahko odselila, ali bo to s fantom, sama, mi bojo doma pomagali? Zanima pa me tudi ljubezensko področje, kako nama kaže s fantom in kdaj lahko pričakujem + na baby testerju? :)

hvala :)

Kayka zdej pa ti na vrsti

Selitev se ti kaže in to v periodi dva. do tri. Kar pa ne pomeni, da bo ta selitev stalna. No perioda dva do tri pa ne pomeni dva tedna ampak kr malo daljša perioda bo pa to nekje najkasneje v dveh letih. Ne zgleda pa s tem fantom, ki ga trenutno imaš.

Doma ti bojo sigurno pomagali vendar ne bo vse lih rožnato. In seveda precej se boš mogla borit, da bo tako kot si ti želiš.
Vidim da majo straši precej velik vpliv na tebe in tudi pot na svoje ne bo lih lahka.

Ne vem kaj se dogaja vendar kot sn prej povedu s tem fantom mi ne kaže da se boš selila pa tudi ne skupaj živela. Če pa že boš z njim skupaj ne bo to tisto kar si želiš. To je seveda tudi pogojeno z rosjstvom nove kreature, ki naj bi bila plod vajinega razmerja.

Mislim, da boš mogla marsikaj spremenit, da zaživiš tisto kar si srčno želiš in se s fantom usest in odkrito pogovorit.

Zanimivo je da pri vseh vprašanjih ki sem jih odkril se mi je odprla karta nesreče. Kar ne pomeni da je nesreča v hiši. Sej nikoli nič ni nesreča ampak karta ki nam pove, da smo se nekje ustavili in moramo dobro premislit, da se spravimo s tega stanja kjer smo sami in ne moremo pričakovati pomoči drugih. Zato kr lepo pljunit v roke in na dalo. Vse je v nas samih in sami moramo poskrbet za našo srečo.

Lep pozdrav bik

najlepsa hvala za tole, res nisem prcakva takega odgovora, ker sem s fantom srečna :) no vseeno upam da bo on tisti, s kerim bova skupaj ostala... ja glede ostalih stvari se pa kr strinjam, na vseh področjih so težave k me zlo bremenijo. hvala se enkrat.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*milka* napisal/-a:Pozdravljena. No, da še jaz pristavim svoj piskrček :)

Zanima me kako bo kaj v ljubezni. S fantom sva že kar lep čas skupaj in me zanima kako nama bo v nadalje šlo v zvezi. Sama sem glede čustev malce zmedena, saj ne vem več, če je to to, ali ostajava skupaj le zaradi navezanosti.

Misli mi pa bežijo zmeraj bolj k enemu fantu, ki je v preteklosti čutil nekaj do mene. Tudi jaz sem gojila čustva do njega, vendar zaradi spleta okoliščin nisva bila skupaj. Vem, da so njegova čustva bila kar dolgotrajna in močna (če se ne motim) in v glavi se mi znova in znova postavlja vprašanje, kako je sedaj s temi čustvi. Je kaj možnosti? Stikov trunutno nimava.

Ja, res sem zmedena. Sama sem za zvestobo, da ne bo pomote. Morda si bom kaj bolj razjasnila čustva s tvojo pomočjo, ker sem nekako ujeta v nekem labirintu čustev. Kot da nekako ne znam priti iz preteklih čustev, zmeraj me lovijo. Vem, da moram sama razčistiti s tem, vendar mi bo tvoj odgovor v pomoč.

Zanima me še kako bo kaj na področju prijateljstva. Če bom spoznala kakšno osebo, ki bo res prava prijateljica. S svojo najboljšo prijateljico sem izgubila stike in čeprav si želim, da bi dobile stike nazaj imam občutek, da si ona tega ne želi oz. ni pripravljena.

Hvala že v naprej.

Sem malce osvežila vprašanje :)

milka zlata še zate si vzamem čas danes k mate vaš praznik.

Sama si si že pogledala v karte in verjetno že zdavnaj dala odgovor vendar pa še v kartah preverimo ki se s tabo dogaja.

Ta veza kot že sama ugotavljaš je bolj na prijateljski ravni ne pa na čustveni. Zaprla si se v sebe in navzven zgkeda vse lepo znotraj pa ni lih vse v najboljšem redu. Manjka srčne želje in prave kemije. Seveda to se vidi predvsem na tvoji strani medtem ko njegova čustva so čisto s teboj.

Tvoja druga ljubezn pa ma idealne karte kjer se vse kaže najbolje. Srčna želja ljubezn in seveda vse ostalo kar sloni na tem. Mislim, da bosta vidva še dost časa prebila skupi v zvezi ali pa izven nje. Kot vedno pa je tvoja odločitev v kiro smer se boš obrnila. Tu bi reku še nekaj o zvestobi. čim misliš na drugega že nisi zvesta prvemu.

Prijateljstvo pa je itak povezano z tvojo vezo ki jo maš sedaj. Zgleda da si res razdvojena in rabiš nekoga, da te bo poslušal ne pa delil nasvete. Kaže se. Ko boš to vse razčistila bo tudi to mimo.

Toliko za sedaj pa lepo praznuj in ne sekiraj se. Vse se bo pošlihtalo v najboljše dobro.
bik
Odgovori