Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

Ista zadeva kot Mango. Na njihovi strani pouno res hudih stvari, potem pa razočaranje v trgovini :evil:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

gaby_ napisal/-a:Slika

oh, popolnost! :eek:

Jaz že nekaj časa zdaj vztrajno iščem torbico (torbo v bistvu, velikost je bistvena) in mi sploh nobena nikjer ni dovolj všeč ... Ima katera kakšno idejo, obstajaja kakšna trgovina, kjer imajo skoraj zagotovo dobre torbe?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Brskanje po spletnih trgovinah is a bitch.

Če kdo vidi tole Dorothy Perkins torbico ali tele Top Shop čeveljčke v Ljubljani, bom hvaležna, če tukaj spregovori.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

kitty cat napisal/-a:
Bunny. napisal/-a:^^ http://naya.si/blog/weft-micro-ring-in- ... sistem.eee

Ima tudi salon v LJ.

mene pa zanima če se da te podaljške danes vstavit, jutri pa dat ven, brez da bi za to morala it do frizerja? Ker bi mela sam občasno te podaljške. :) Pač, če si lahko to vsak sam vstavlja...?

To si lahko sama vstavljas, pa tud ven jemljes. Ker je to na take sponkice in si lahko vse sama delas, popravljas...
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Ne da se mi lutat po vseh trgovinah, zato me zanima, če katera ve, kje bi dobila kakšno navadno oprijeto črno majčko s kratkimi ali dolgimi rokavi, ki pokrijejo pol riti? :D Vem, da je tega najbrž povsod za najdet, a je ponavadi tako, da takrat ko iščem glih ne najdem, ali pa ostanejo samo tavelke številke (od M dalje). :?
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

H&M?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bad girl »

A katera ve kje majo jeans hlače na naramnice (dolge ali kratke) ali krilo na naramnice? Sm jih vidla v reviji Nika, pisalo je da jih majo v H&M in v Benettonu, pa jih u bistvu sploh nimajo! Sem vprašala prodajalce, pa so me samo čukast gledal... Jst bi jih pa tooook mela... Plis help, če katera ve za kakšno drugo trgovino.
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

mogoče kera ve če še prodajajo v kakih športnih trgovinah npr. sprot2000 kakšne skibucke. pa da niso preveč drage?
Uporabniški avatar
Fragile
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fragile »

Mene pa zanima, če imate kakšne predloge za trgovine v LJ, MB, CE, iščem namreč elegantno kratko oblekco za poroko najboljše prijateljice, ne bi pa rada kupila v trgovini ala Zara in nikakor ne H&M in podobno. Ta dogodek mi res pomeni in bi rada da je vse perfect. :)

Še to... gladiatorke brez petk ali kakršnikoli salonarčki s trakci so že kje na policah? Nekaj sem že v Zari zasledila...
My pen ran out of Ink.
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

Kje bi se dalo dobiti G-star kavbojke, mogoče kakšen pulover?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

powerpuf napisal/-a:mogoče kera ve če še prodajajo v kakih športnih trgovinah npr. sprot2000 kakšne skibucke. pa da niso preveč drage?

V Sport2000 so jih imeli po 20€. Vendar ne verjamem, da jih imajo še (vidla sem jih približno 2meseca nazaj)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Marichuy90 napisal/-a:Kje bi se dalo dobiti G-star kavbojke, mogoče kakšen pulover?

V Ljubljani majo G-star trgovino v Cityparku, nekaj malega pa men se zdi tudi v prenovljeni xyz Sportini (tudi v Cityparku)
Live. Love. Surf.
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

legally blonde napisal/-a:
Marichuy90 napisal/-a:Kje bi se dalo dobiti G-star kavbojke, mogoče kakšen pulover?

V Ljubljani majo G-star trgovino v Cityparku, nekaj malega pa men se zdi tudi v prenovljeni xyz Sportini (tudi v Cityparku)

A prav trgovina G-star je? Kako, da še nisem videla :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ja, ze kr neki casa ;) zgori, zravn Jack Jones, nasprot Adolfo Dominguez :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hautehippie »

A ima katera idejo, kje dobiti kvalitetne preproste majčke (brez potiskov, za pod pulovre, kratek ali dolg rokav, v čim več barvah)? Basic modeli pač.
V mislih imam kaj boljšega kot iz H&M in podobnih trgovin, kjer se majice raztegujejo, uničijo s prvimi pranji, so krivo sešite, itd. Mogoče zahtevam preveč za Slovenske "razmere" oz. tržišče :x
Zaklenjeno