Spletne trgovine
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Punce! Ok, imam res velikooo prošnjo. Stvar je sledeča;
Čez točno en mesec imam en velik dogodek v mojem življenju, vse lepo in prav, ampak bi si resnično želela najti ene umetne trepalnice zame. (Za to sem se že informirala v temi zanje)..
Ampak imam en ogromnem problem, da nisem niti prijavljena na ebay, lookfantastic.com itd., niti na paypal niti nič. Ker mi to kupovanje preko interneta predstavlja ogromnen problem in ker se predvsem zarai časovne omejitve bojim da ne bom kaj hecnila in na koncu naročila sploh ne bo, bi prosila katero izmed vas, ki bi mi, preko lookfantastic.com (ali katere druge spletne trgovine, kjer jih prodajajo + lepilo), ali preko EBAY (še bolje) bila pripravljena naročiti le-te.
Povrnem ji čisto vse stroške, pa če je potrebno ji kakšen euro več nakažem, le da jih dobim.
Torej, če se najde kakšna dobra duša, ji bom resnično hvaležna.
Čez točno en mesec imam en velik dogodek v mojem življenju, vse lepo in prav, ampak bi si resnično želela najti ene umetne trepalnice zame. (Za to sem se že informirala v temi zanje)..
Ampak imam en ogromnem problem, da nisem niti prijavljena na ebay, lookfantastic.com itd., niti na paypal niti nič. Ker mi to kupovanje preko interneta predstavlja ogromnen problem in ker se predvsem zarai časovne omejitve bojim da ne bom kaj hecnila in na koncu naročila sploh ne bo, bi prosila katero izmed vas, ki bi mi, preko lookfantastic.com (ali katere druge spletne trgovine, kjer jih prodajajo + lepilo), ali preko EBAY (še bolje) bila pripravljena naročiti le-te.
Povrnem ji čisto vse stroške, pa če je potrebno ji kakšen euro več nakažem, le da jih dobim.

Torej, če se najde kakšna dobra duša, ji bom resnično hvaležna.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
rada bi naročila par stvari na tej strani: http://www.boohoo.com/?source=logo
bi se rada katera pridružla, in delimo poštnino?
bi se rada katera pridružla, in delimo poštnino?

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^ sem šla kr jz pogledat (rada brskam za takimi rečmi)..
http://www.boohoo.com/Help/faq.php#Delivery-1
Jap, dostavljajo k nam, poštnina je pa 8,99 GBP/naročilo.

http://www.boohoo.com/Help/faq.php#Delivery-1
Jap, dostavljajo k nam, poštnina je pa 8,99 GBP/naročilo.

mene pa neki zanima...a ve kera tocn naslov spletne trgovine z oblačili iz anglije kjer imajo zelo veliko od Tom Tailor and Helly Hansen in tudi ostale ferme?
trgovina naj bi bila neki na m?? sm ze full probavala z stričkm googlom pa mi nekak ne rata pridt do njej... je neki v smislu mdm, mda, ... nevem pa tocno!!!!
upam da kera kej ve o tej trgovini...
trgovina naj bi bila neki na m?? sm ze full probavala z stričkm googlom pa mi nekak ne rata pridt do njej... je neki v smislu mdm, mda, ... nevem pa tocno!!!!
upam da kera kej ve o tej trgovini...