Foto modeli - avdicije, modna agencija...
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
polly-polly napisal/-a:Zastonj vas pa profesionalni fotografi ne bodo fotkal.
Kdo je pa rekel zastonj?

Jaz sem morala tud pri modni agenciji pred leti za book plačat, tko da to se mi zdi samoumevno

Se mi pa ne da zdej spet celega booka delat oz. nisem več pri nobeni agenciji, mela bi pa kakšne nove fotke

-
- Cosmopolitanka
Če katero zanima, sem jaz študentka fotografije in se ukvarjam z modno fotografijo. Fotografiram tudi za booke. Moje fotografije si lahko ogledate na www.martinakofol.webs.com ali na http://www.facebook.com/pages/Martina-K ... 5634409612.
Za vse informacije o cenah sem na voljo prek e-maila martina.kofol@gmail.com.
Za vse informacije o cenah sem na voljo prek e-maila martina.kofol@gmail.com.
Mene pa zanima, če je katera že slišala za fotografinjo Anjo Podgornik. Punca me je kontaktirala, češ da sem ji ful zanimiva in če se bi bila pripravljena fotografirati. Ko sem jo vprašala koliko je treba plačati za fotografiranje je rekla, da je ne zanima fotografiranje za denar, če sem dobra potem zaslužim, drugače pač ne... Nima nobene spletne strani, ker baje dela sama direkt za naročnike in je punc kr dosti, zato ne oglašuje. Je pa mislim da iz celja.
Nevem no...če je katera že slišala za njo naj prosim pove
Si pa že dolgo želim nabrati izkušenj na tem področju, tako da me zanima, ampak ne vem, če ji lahko zaupam.
Hvala
Nevem no...če je katera že slišala za njo naj prosim pove

Si pa že dolgo želim nabrati izkušenj na tem področju, tako da me zanima, ampak ne vem, če ji lahko zaupam.
Hvala

Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
vsaka agencija je najbolj vesela modela, ki ima drugačen to je poseben obraz, če nisi tolk posebna, moraš imeti čisto kožo, lepe lase, čim manj make-upa, ko prideš tja in podobno. Drgač pa nič posebnega, prideš tja, poveš da se zanimaš za sodelovanje in potem dobiš od njih nadaljne napotke, če si jim seveda zanimiva. Drgač pa ma vsaka modna agencija svoje maile, lahko jim tud pošlješ mail s svojimi podatki in merami in kako fotko, poveš da se zanimaš za sodelovanje in čakaš da te kontaktirajo. As easy as that
.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Pas bi lahko bil ožji, če mene vprašaš. Za ostalo pa odvisno, kako je "natrenirano", itd... Drugače pa probaj (samo ne bit naivna in kaj plačevat)
Vse je odvisno od obraza.

Vse je odvisno od obraza.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.