Fant ne gre nikamor z mano
Fant ne gre nikamor z mano
Zdravo. Sem nova članica. Že prej pa sem kdaj prebirala ta forum.
Imam eno težavo in mogoče mi boste lahko kaj pomagale.
Imam fanta s katerim se sicer dobro razumeva, vendar nastane težava, ko je potrebno kam it kjer se nahajajo moji ali njegovi znanci, prijatelji ali sorodniki.
To pomeni, da mu ni problem it, če greva nekam sama, npr. na pijačo, sprehod, na morje. Noče pa it na pijačo, zabavo, praznovanje, obisk,... če so prisotni drugi ljudje, ki jih pozna. S prijateljicami se vedno družim sama, ker on noče zraven. Na obiske k sorodnikom ali prijateljicam hodim sama, ker on spet noče zraven. Ne gre na obisk in praznovanja niti k svojim najbližjim sorodnikom. Saj bi razumela, če bi bila kjerkoli kakšna zamera ali kakšen poseben razlog, a ga ni. Takšen pač je.
Kaj naj storim, ker se prav bedno počutim.
Imam eno težavo in mogoče mi boste lahko kaj pomagale.
Imam fanta s katerim se sicer dobro razumeva, vendar nastane težava, ko je potrebno kam it kjer se nahajajo moji ali njegovi znanci, prijatelji ali sorodniki.
To pomeni, da mu ni problem it, če greva nekam sama, npr. na pijačo, sprehod, na morje. Noče pa it na pijačo, zabavo, praznovanje, obisk,... če so prisotni drugi ljudje, ki jih pozna. S prijateljicami se vedno družim sama, ker on noče zraven. Na obiske k sorodnikom ali prijateljicam hodim sama, ker on spet noče zraven. Ne gre na obisk in praznovanja niti k svojim najbližjim sorodnikom. Saj bi razumela, če bi bila kjerkoli kakšna zamera ali kakšen poseben razlog, a ga ni. Takšen pač je.
- vseenomiska23
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Meni se to ne zdi nič takega. Ljudje smo si različni in nekateri pač niso pripravljeni it v tuje okolje, pa to ne pomeni, da mu ne pomeniš veliko oz. da ignorira tvoj krog prijateljev in sorodnikov. Pač mu je muka hodit na taka praznovanja ipd.
S tem da, če res nikoli še ni bil in po kar nekaj časa vajine zveze še vedno ne bi šel niti na en tak dogodek, bi bilo malo hecno. Dobro se je vsaj enkrat letno "pokazati" na kakšnem skupnem dogodku, kjer se zberejo sorodniki ali prijatelji, drugače bi se že vprašala, če se ne skriva pred tvojimi bližnjimi.
Pa si ga že vprašala zakaj je temu tako? Praviš, da niti k svojim sorodnikom ne hodi na obiske. Mogoče je od nekdaj tako navajen ali pa nikoli niso bili s sorodniki zelo povezani, pa niti ne pozna te plati druženja.

Re: Povsod sama
panterica napisal/-a: Takšen pač je.
Sprijazni se ali pojdi stran.
Meni to, da greva s fantom skupaj žurat, na rojstni dan, na piknik,... veliko pomeni in bi me obnašanje tvojega tipa tudi motilo. Nekateri pa še raje vidijo, da grejo sami in se jim ni treba na nikogar ozirat. Pravi se moramo skupaj najt

nixie napisal/-a:Načeloma se strinjam s tem, da je on takšen in ni veliko za naredit.
Po drugi strani pa se mi zdi blesavo to, da bi ti iz ljubezni do njega morala to sprejet. Kaj pa on naredi iz ljubezni do tebe? Skuša to odpravit? Po mojem, če se imata res rada bi treba prit do kompromisa.
Pa smo spet pri teh kompromisih. Če želiš družabnega partnerja, ki bo skupaj s tabo hodil okrog in se zabaval v družbi drugih ljudi, je to, da izbereš asocialnega zapečkarja in skušaš sklenit kompromis, precej slab način. Ti še vedno ne dobiš dovolj, hkrati pa od njega zahtevaš preveč.
Rad je s tabo, ampak noče, da bi vaju drugi videli kot nek ful resen par.Po moje je to to.Sigurno mu pašeš, drugače ne bi bil s tabo, ni pa še prepričan, da bi ti dal "certifikat" njegove partnerke, kar bi moral portditi tudi z ustreznim obnašanjem (te predstaviti prijateljem, sorodnikom..).
Malo z rezervo jemlje vajin odnos in ni nujno, da je krivda na tvoji strani.
-
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Pa smo spet pri teh kompromisih. Če želiš družabnega partnerja, ki bo skupaj s tabo hodil okrog in se zabaval v družbi drugih ljudi, je to, da izbereš asocialnega zapečkarja in skušaš sklenit kompromis, precej slab način. Ti še vedno ne dobiš dovolj, hkrati pa od njega zahtevaš preveč.
Ja spet imaš prav

Js res ful rada potujem, mojega fanta pa komaj kam spraviš...ni bil še na letalu...in kaj da ga zato zapustim? Drugo je pa recimo

Džeki napisal/-a:Rad je s tabo, ampak noče, da bi vaju drugi videli kot nek ful resen par.Po moje je to to.Sigurno mu pašeš, drugače ne bi bil s tabo, ni pa še prepričan, da bi ti dal "certifikat" njegove partnerke, kar bi moral portditi tudi z ustreznim obnašanjem (te predstaviti prijateljem, sorodnikom..).
Ja no če pa tole že več let zveze traja je pa tudi čudno no...takrat te mnde fant že priznava za svojo resno punco.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
nixie napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Pa smo spet pri teh kompromisih. Če želiš družabnega partnerja, ki bo skupaj s tabo hodil okrog in se zabaval v družbi drugih ljudi, je to, da izbereš asocialnega zapečkarja in skušaš sklenit kompromis, precej slab način. Ti še vedno ne dobiš dovolj, hkrati pa od njega zahtevaš preveč.
Ja spet imaš pravSamo ti se ne zaljubiš v človeka zaradi določene lastnosti ampak v neko celoto. In komaj kasneje, ko si že v vezi ugotoviš, da ti nekaj ne ustreza. Potem, če je stvar res tolko moteča ga zapustiš, drugače pa so potrebni kompromisi.
Js res ful rada potujem, mojega fanta pa komaj kam spraviš...ni bil še na letalu...in kaj da ga zato zapustim? Drugo je pa recimovse ok...in pol bom npr. dobila enega, ki uživa v potovanjih in stalno žura (kar mi spet ne ustreza)
Nikoli ne boš najdla tipa k ti bo popolnoma ustrezal v vsaki stvari. In ga pustit zarad neke malenkosti al pa pač ene stvari k ti ne ustreza (vse ostalo pa je ok), se mi zdi tudi malo too much. Včasih se je treba znat prilagajat in tud do kompromisa prit.
Tukaj je vprašanje, kaj je za koga malenkost. Jaz ne bi mogla bit s tipom, ki noče potovat. Pravzaprav je bil to večinski razlog, da sem nekoga pustila.
Po drugi strani me pa nič ne moti, če fant poha. Verjetno se marsikomu zdi čudno, da se glede tega ne razburjam, ampak midva sva se zmenila in je stvar rešena.
Glede tega lahko sklepam kompromise v smislu "ok, kadi travo, samo ne čvakat ekstazija". Ne morem pa sklenit kompromisa pri potovanjih, ker si noro želim videt čimveč in hočem fanta, ki bo z menoj to željo delil in ne bo šel na poročno potovanje v Indijo samo zato, ker baba tako hoče in se potem tam kislo držal ves čas.
Po drugi strani me pa nič ne moti, če fant poha. Verjetno se marsikomu zdi čudno, da se glede tega ne razburjam, ampak midva sva se zmenila in je stvar rešena.
Glede tega lahko sklepam kompromise v smislu "ok, kadi travo, samo ne čvakat ekstazija". Ne morem pa sklenit kompromisa pri potovanjih, ker si noro želim videt čimveč in hočem fanta, ki bo z menoj to željo delil in ne bo šel na poročno potovanje v Indijo samo zato, ker baba tako hoče in se potem tam kislo držal ves čas.