posebno tiste v podhodu so mi všeč.
1. je calatravin telekomunikacijski stolp na olimipijskem stadionu v barceloni.
ki je ena najbolj impozantnih stvaritev kar sem jih vidla (no, sej jih nisem vidla tolko ampak vseeno) in stoji na treh točkah.

Sama mam sicer navadnega digitalca (Canona) starega nekaj let, mam pa namen letos kupit nekaj boljšega (sicer za popolnega amaterja kot sem jaz, ampak da ima boljšo resolucijo in več funkcij kot ma tale moj Canon

Tu je kar lepo razložena globinska ostrina: http://www.mojmikro.si/v_praksi/nauci_s ... ke_ostrine
Zaslonko odpreš kolikor gre (če nimaš možnosti manualnih nastavitev uporabi kar programček za portrete ali makro), uporabiš največji možni (optični! ne se igrat z digitalnim) zoom in upaš, da bo ozdaje zablurano. 

Kaj je razlika med digitalnim in analognim zrcalno-refleksnim fotoaparatom? Rada bi se malo bolj poglobila v fotografiranje (zgolj ljubiteljsko) in se odločam za nakup novega fotoaparata, ki pa seveda ne bi bil predrag, pač za študentski žep, a ne klasičen "digitalec". Bi pa rada kakšno mnenje o tem, da bom vedela kako se sploh spraviti k nakupu novega.

Legally_blond napisal/-a:Mene pa zanima mnenje koga, ki se malo bolj spozna na fotografiranje.Kaj je razlika med digitalnim in analognim zrcalno-refleksnim fotoaparatom?