Vsakodnevno čiščenje kože
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Uporabljam od L`oreala Pure Zone, ki je kao namenjen globinskemu čiščenju por (oz. ožanju), piše pa celo, da je namenjen vsakodnevni uporabi, a jaz raje uporabljam samo 2x tedensko. Sem pa brala, da L`oreal ni OK, ampak ta mi je še ostal, zato ga mislim porabit do konca (kreme od te znamke vem da so crap).
Kateri pilingi pa so OK za mojo mešano kožo (ni suha, ni mastna, mogoče zjutraj mal na predelu brade in čela), mozoljev nimam, imam pa nekaj ogrcev po nosu, ki pa so vidni samo od zelo blizu.
Kateri pilingi pa so OK za mojo mešano kožo (ni suha, ni mastna, mogoče zjutraj mal na predelu brade in čela), mozoljev nimam, imam pa nekaj ogrcev po nosu, ki pa so vidni samo od zelo blizu.

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Uporabljala sem celo kolekcijo Clean&Clear sepravi gel za čiščenje obraza tonik in kremo. To so eni izmed najslabših izdelkov kar sem jih uporabljala. Koža me je pekla pa bila je vsa rdeča. Pa dobila sem temne flekce po licih. Šele po mesecu sm use stran vrgla. Potrebovala sm skoraj pou leta da se mi je stanje popravilo.
Od teh bolj znanih znamk ki se jih na veliko oglašuje uporabljam samo še Garnier ker mi res ustreza. Uporabljam pa samo kremo za obraz Fresh pa Pure gel 3v1.
Od teh bolj znanih znamk ki se jih na veliko oglašuje uporabljam samo še Garnier ker mi res ustreza. Uporabljam pa samo kremo za obraz Fresh pa Pure gel 3v1.
-
- Komunikatorka
Tamala_mrha napisal/-a:OK hvala, bo še danes letel v smeti!
Edino pametno.

^^ Sorry, ampak tole je pa velika neresnica. Pilingi so pomembni, ker odstranijo stare in odmrle celice, tako da je prostor za nove, koža zadiha in mašenje por se zmanjša. Zdej ne vem, kakšno maš ti kožo, ampak pri mešani, mastni koži, če so nepravilnosti, je piling zelo zaželjen. Seveda brez pretiravanja.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Komunikatorka
mi lahko katera pove kakšen je pravilni vrstni red čiščenja obraza (zjutraj, ko čistimo v bistvu čisti obraz in zvečer, ko čistimo napudran obraz). ni mi jasno kaj najprej uporabim (na bradi se mi vedno delajo mozolji
) - a je vredu, če najprej uporabim čistilni gel, ki se speni na navlaženi koži, masiram in sperem, nato uporabim čistilno mleko na kosu vate, obrišem z njo nečistoče z obraza, zatem umijem obraz z vodo, da odstranim mleko s kože, nato uporabim tonik, počakam da se vpije in na koncu še kremo (po želji)?