Najin nerazumljiv konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deedee91 »

lahko ti povem, da sem skoraj isto stvar dala skozi, ampak iz vidika prijateljice. to, da nimaš skoraj nobenih prijateljic je zato, ker jih zanemarjaš, ker je fant najpomemnejša stvar na svetu.. probaj si jih nazaj pridobit, ker te so edine, ki ti lahko ostanejo na koncu..

glede tega... tvoj bivši fant očitno res ni mogel in da ti pravi, kak te ljubi in vse, lahko da te res ampak s tabo ne more enostavno skupaj bit, mogoče ravno zato, ker sta oba močna karakterja, ali pa tudi ne. nekaj je ziher za tem, lahko so kakšni njegovi prijatelji, starši? who knows... če papraviš, da sta že večkrat narazen šla, ljubica to je znak, da nimata prihodnosti, oprosti, ampak tak je... že nekaj hudo ne štima...

najboljše bo, da ga pozabiš (vem, da ga ne moreš ampak vsaj oddalji čustva od njega), najdi si kak hobi, dobi prijateljice in se ne obramenjuj zakaj je tak reko, zakaj je to naredo, zakaj tak misli, kak lahko da konec, čeprav te še ljubi, ker ni vse v tem, da nekoga ljubiš, tudi harmonija more obstajat in vse, kar zraven spada.
pa če se prilazi nazaj, ga več ne sprejmi. reči mu da je blo lepo dokler je trajala ampak da je zdaj dokončno konec in imaš ti tudi svoj ponos... ker, če ti je že to večrat naredo, si lahko skoraj 100% da bo spet...

želim ti veliko sreče, pa en nasvet: NIKOLI ne zanemarjaj prijateljic zaradi keregakoli tipa!! naj ti ne bo on številka 1, ostale pa sploh ne obstajajo :))
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ vsekakor je del krivde tudi na njem. ne moreš človeku govoriti ljubim te, čez 2 dni ga pa pustiti prek telefona. če ne drugega je tu okrivljen laganja. :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Zakaj že? Kdo je pa rekel, da ji je lagal?
A goal without a plan is just a wish.
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Horus napisal/-a:
claire napisal/-a:ker se reči, ki v zvezi ne štimajo pove sproti. ne da ji je govoril, da jo ljubi (kar verjamem, saj so mevže) in jo potem pustil prek telefona. dostojen človek gleda človek v oči ko mu pve kaj takega. najlažje je prijeti telefon, saj lahko prekineš kadarkoli in ni ti treba gledati obupa v drugih očeh ali se soočiti tudi s svojim delom krivde .

Sem 100%, da ji je govoril sproti. Ce sta sla se 2x nazaj skup, je bil ravno tako zainteresiran za resitve kot ona. Ampak zenske pac ne poslusate oziroma slisite samo tisto, kar hocete slisat.
S svojim delom krivde, da se mora on soocit? Kakim svojim delom krivde? Clovek ji je dal 2 priloznosti, da izboljsa, kjer je failala, pa se je ocitno ni prijelo. Ta tip je kvecjemu svetnik, ne pa "svoj del krivde".

Ti pa res v vsaki situaciji "okronaš" tipa, žensko pa prikažeš v najslabši možni luči. Kako za hudiča pa veš kaj je njej tip govoril, da si tako prepričan v svoje besede (razen če si on ali kakšen očividec, ki zelo dobro pozna njuno zvezo)? Če jo je res tako zelo sproti opominjal na njene moteče napake oz. vedenje, zakaj ji je potem pred dvema dnevoma zatrjeval kako jo ljubi? C`mon, oba nosita približno isto težo krivde, tako da ne poveličevati samo ene polovice. :wink:
Sicer pa je brezveze karkoli dalje pisati, ker se uporabnica, ki je odprla tole temo, še sploh ni odzvala nanjo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

sirova štručka napisal/-a:In zakaj je treba sploh krivca iskat? Če nekomu pač mu, mu pač ni, nimaš tu kaj čarat.

In tole
Leelaah napisal/-a:Na to sem ga prosila, ampak res prosila, če mi da še eno priložnost

js se sam za glavo držim. Sej na morš nekoga prosit, da bo s tabo. In če bi te vzel nazaj, bi bila ti srečna v vezi, kjer je tip s tabo iz usmiljenja in kjer bi ves čas pazla kaj bi naredla, kaj bi rekla, da ne bi bilo karkoli narobe. Potem bi bilo tak vse zlagano in nič pristno in kakšna zveza je to sploh?

Leelaah napisal/-a:Res je pa tudi to, da sva že dvakrat končala in vedno je on dal pobudo, z istim razlogom, da se mu je vse nabralo in je eksplodiru, je pa vedno prišel nazaj.

spet se za glavo držim! In ti si ga vzela nazaj?!??? Groza!
Okej, razumela bi, če bi šla vsak zase za eno leto nekam, kjer bi razčistila vsak pri sebi, ko bi se pa spet srečala, bi ugotovila, da se imata še vedno rada in se ponovno odločila za zvezo. Ampak bi bila tokrat razlika v tem, da oba vesta kaj hočeta, da drug drugemu odgovarjata in da se imata rada in to je dovolj za srečno zvezo. Ni pa dovolj, če se imata samo rada. Še manj pa je dovolj, če ima rad samo eden. In ne morš nekoga prisilit, da te bo imel rad, al pa da bo s tabo. Ker kva je pol sploh to??? Karkoli že, vsekakor ni zdravo in je že vnaprej obsojeno na propad.

In tole: amor vincit omnia-ljubezen vse premaga, je že mogoče res, ampak jaz pod ljubezen štejem še vse kaj drugega, kot samo iskrice, energijo, kemijo, štrom, vatever pač.

Tak da bejba, če je konc je konc, dojem, nehaj jokat in živi naprej, ker ni pa konc sveta!

:respekt:
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Horus

Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Nisi me razumel - jaz nobene polovice ne zastopam, tole sem jaz pri tebi smatrala da počneš. Po moji logiki je v prvi vrsti ona zakuhala problem št 1 v odnosu, kot sem že napisala dva posta nazaj, ko je delala halo za prazen nič (kar ji je fant tudi povedal, torej bi se tega lahko zavedala in poskušala spremeniti). Fant pa je tisti, ki milo rečeno ni zrel za resno zvezo, ker ni sproti reševal problemov, ti so se nakopičili v njem in mu je počil film ter odšel, a se vedno vrnil nazaj k njej (neumna ona, ker ga je sprejela). Poleg tega ne moreš danes šepetati partnerju na uho kako ga ljubiš, v nedeljo pa stisniti rep med noge in oditi s prizorišča. Halo? Oba sta čustveno nezreli in konkretno zmedeni bitji. :wink:
Horus

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

sej nemorm verjet, da ste nabil 4 strani, brez da bi se autorca sploh še oglasila tu notr??? :eek:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^what else is new?
A brez avtorice se pa ne sme debatirati o takšnih situacijah? (pa sem zvedla še neki novega danes)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

A brez avtorice se pa ne sme debatirati o takšnih situacijah? (pa sem zvedla še neki novega danes)

Niti slučajno.
V bistvu js predlagam, da se ta forum kar lepo zapre, ker ko se začne v kakšni temi po zelo dolgem času spet razvijat kaka debata, se bo vedno kakšen smartass oglasil in pametoval o OT in podobnem.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Meni se zdi najbolj glupo, da odpreš temo in se nikoli več ne javiš vanjo. Pa takih tem je veliko na forumu :roll:
Konec OT
A goal without a plan is just a wish.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

haha,z se pa nism odpovedala kolegicam ga je pa to zrl da sm ga bl zurala k on...sej je skoooos neki v kar se tipi zapicte...mogoce je tut fora da sta bla skos skp, a je on hodu kj sam vn..pa ti s svojimi..aja pravs nimas svojih kolegic....mogoce si ga pa omejevala,dusila in posledicno bla tecna..ker jz do svojga nikol nism bla tecna in mu nism nc prepovedovala nakonc pa kaj, bullshit :))) pa se tkrt k sm bla mau tecna oz probala bit ker taka pac nism ane, je blo tisto kaj tezis..in k vidm pr kolegicah, kok so to tecne babe do tipov mene tut mine bit v zvezi z njimi LOL
Odgovori