Najin nerazumljiv konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

SWEETprinces napisal/-a:lahko da te samo sprobava na ta nacin...pocakaj...ce se bo vrnil k tebi razmisli o resevanju tezav, ce pa ne se pa ne sekiraj prevec...vse se zgodi z namenom. mogoce bos pa ravno cez en teden spoznala nekoga drugega :wink:

porocaj kako je in bodi mocna :bussi:

Ni čudno, da imate punce s tega foruma kar naprej težave s tipi, če se jim pustite SPROBAVAT.Mislim, sprobavat? Kaj ima njo nek tip za sprobavat? Če je dovolj dobra zanj, ali kaj?

Ob besedi sprobava me kar zmarzi. Osnova samospoštovanja je, da se nikomur ne pustiti "sprobavat", sploh ne na ta način, kot počne fant avtorice teme.Mislim, tretjič jo je pustil?!

Še enkrat, avtorica, da ne pogledaš več tega modela.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Horus napisal/-a:In zakaj bi se mi moralo nekaj ekstra dati pisati? Moj zgornji post ima 146 besed, moja povprecna hitrost tipkanja je 1,5 besede na sekundo, kar pomeni, da sem porabil 97 sekund za cel post zgoraj. Ni ravno time consuming :P

good to know. ko bom rabla tajnika. se javim!

za dečvo s problemi. just move on. problem ni nastal kar naenkrat. ampak si ti preveč slepa, da bi uvidela, da vama v zvezi škripa (čeprav je misliti, po tem ko sta šla že 2krat narazen, da je v vajini zvezi vse ok, skrajno absurdno).
zdej pa konc jokanja in iskanja rešitve na forumih (kjer je itak ne boš našla). vun med ljudi! mladega mesa je povsod kolkor hočeš in ni vrag, da se še en zate ne bo našel al pa dva, al pa 5.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

hours probaj se osredotocit na samo temo in malo manj name :D

džeki zakaj pa citiras mene :eek: ? jst ne spadam med njih ker sem ze srecno zaljubljena in ljubljena 6 let in 2 meseca :P
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

aja avtorici teme...a delas kje? ker meni siht full velikokrat pomaga pri raznih skrbeh, ker si za nekaj ur zaposlen in nimas niti casa razglabljat o privat zivljenju...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Horus napisal/-a:floribunda ni panike, sam po prevajalski tarifi na stran ;)

ok. sam ne misli da boš tekste tipkal. kar lepo začni drajsat krajšnice za Ai, Ps, C4D in CAD na pamet, drugače več kot 3,60€ na uro ne dobiš.

js bom pa divje klikala in se drla. boole! boole! hitrej! ne point selection. polygonal!

ok. that sounds a bit wierd.

ne. sej se hecam. obvladam svojo tipkovnico z levo roko, pa še ful posesivna sem do nje (ma vsaj dečko pol mir)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

delam na tem, ja.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Najin nerazumljiv konec

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Leelaah napisal/-a:Meni mi pa ni jasno kako nekomu nočeš dat še ene priložnosti, če ga "ljubiš"?

kako? ni nista zdaj že tretjič končala? :roll: a ti jaz povem, zakaj je šel?
- ker si tečka tečna, ki nimaš drugih ljudi okrog sebe kot njega, ki imamogoče še kaj drugega v življenju kot eno tečno nbabo
- ker si tiste vrste osla, ki gre večkrat na led
- ker mu je vse popizdilo in je popokal

jaz si tole vajino situacijo predstavljam nekako tako, da te on vsake toliko pusti, da se lahko skubra (če bi te varal to ni lepo) in ko se mu zahoče trikrat tleskne s prsti in dvakrat mežikne in priletiš kot čebela.

razumem, da ti je hudo, amapk uvidi, da moraš spremeniti obnašanje in si najti družbo, on je pa itak en velik kreten.

in še to: zveza med vama 2 dni nazaj ni štimala. kaj ti ni rekel, da se je nabiralo v njem? če se dva sproti pogovarjata in razčiščujeta reči, ne more nekega dne enemu kar počit film.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se večinoma strinjam. Samo: zakaj je fant kreten?

Kak bi z veseljem slišala njegovo stran te zgodbe :D Bi verjetno dobili precej drugačen opis njune zveze kot to, kako sta se mela pred 2 dnevoma še rada :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Re: Najin nerazumljiv konec

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

claire napisal/-a:
Leelaah napisal/-a:Meni mi pa ni jasno kako nekomu nočeš dat še ene priložnosti, če ga "ljubiš"?

kako? ni nista zdaj že tretjič končala? :roll: a ti jaz povem, zakaj je šel?
- ker si tečka tečna, ki nimaš drugih ljudi okrog sebe kot njega, ki imamogoče še kaj drugega v življenju kot eno tečno nbabo
- ker si tiste vrste osla, ki gre večkrat na led
- ker mu je vse popizdilo in je popokal

jaz si tole vajino situacijo predstavljam nekako tako, da te on vsake toliko pusti, da se lahko skubra (če bi te varal to ni lepo) in ko se mu zahoče trikrat tleskne s prsti in dvakrat mežikne in priletiš kot čebela.

razumem, da ti je hudo, amapk uvidi, da moraš spremeniti obnašanje in si najti družbo, on je pa itak en velik kreten.

in še to: zveza med vama 2 dni nazaj ni štimala. kaj ti ni rekel, da se je nabiralo v njem? če se dva sproti pogovarjata in razčiščujeta reči, ne more nekega dne enemu kar počit film.

Ni več kaj za dodat, razen tega, da začni delat na sebi in se malce bolj spoštovat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

*mala* napisal/-a:Samo: zakaj je fant kreten?

ker se reči, ki v zvezi ne štimajo pove sproti. ne da ji je govoril, da jo ljubi (kar verjamem, saj so mevže) in jo potem pustil prek telefona. dostojen človek gleda človek v oči ko mu pve kaj takega. najlažje je prijeti telefon, saj lahko prekineš kadarkoli in ni ti treba gledati obupa v drugih očeh ali se soočiti tudi s svojim delom krivde .
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ampak obstaja ogrmono ljudi, ki od človeka naravnost izsiljujejo priznanje ljubezni.

scenarija sta tako najmanj dva:

a) ona: me ljubiš, me ljubiš, me ljubiš? reci da me ljubiš!!! reci! reci! me mas kej rad? reci!

on: ja. ljubim te

b) on: ljubim te, ljubim te, ljubim te.
on: eeem. sori. ne morem bit vec s tabo?
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Meni se pa konec ne zdi nerazumljiv. Saj si sama dojela (oz. napisala, dojela ne vem če si), da si bila kdaj tečna v zvezi, kot ti je tudi fant jasno povedal. Meni se zdi to dovolj tehten razlog, če se nisi spremenila, ker se ljudje težko spremenimo... Pač se je naveličal vedno enih in istih problemov v zvezi in je zaključil zgodbo. Kaj je tukaj težko razumeti? Seveda ti bo zdaj nekaj časa hudo in boš prebolevala ter podoživljala vajine lepe trenutke, a vse je minljivo... no, skoraj vse. V vajinem primeru je to očitno dokončno, razen če bo spet prišel nazaj kot je že nekoč, ampak to je najslabše, ker zveza več kot očitno ni funkcionirala tako kot bi mogla. :wink:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ne razumem, odpreš temo potem te pa ni in ne sodeluješ v njej.
Odgovori