Kaj storite, ko ste slabe volje?
Kaj storite, ko ste slabe volje?
Kaj počnete, oziroma kako si zapolnete slabe dni? Kaj počnete, ko imate res slab dan, da vas spravi v dobro voljo? Ali se sploh poskušate spraviti v boljšo voljo, ali se samo zaprete vase?
Jaz ko sem slabe volje:
- si potegnem z neta nekaj dobrih komedij
- pokličem mojega najboljšega kolega
- poslušam glasbo, ki pa ne sme bit depresivna (žalostna)
- si naredim nekaj dobrega za jest
- pojem dosti čokolade
- se sprostim s športom
- plešem
- grem pospravljat stanovanje (tudi če je čisto:))
Mislim, da je najslabše, da se zapreš vase in v sobo, ker ti to nič ne pomaga. Čeprav ljudje smo si različni in vsakemu drugače paše.
Jaz ko sem slabe volje:
- si potegnem z neta nekaj dobrih komedij
- pokličem mojega najboljšega kolega
- poslušam glasbo, ki pa ne sme bit depresivna (žalostna)
- si naredim nekaj dobrega za jest
- pojem dosti čokolade
- se sprostim s športom
- plešem
- grem pospravljat stanovanje (tudi če je čisto:))
Mislim, da je najslabše, da se zapreš vase in v sobo, ker ti to nič ne pomaga. Čeprav ljudje smo si različni in vsakemu drugače paše.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
- čokolinček
- Komunikatorka
Jaz sem se včasih zdrla na vse in se zaprla v sobo, se vrgla na postlo in premišljevala, kok sm js ena revca.
Zdej nardim čist tko;
- grem na net kkšn forum pregledat, tkrt me lih ponavad sarkazem napade in kkšno vn butnem,
- pokličem kolegico in ji mal pojamram pa je takoj svet lepši,
- poslušam musko ker me zmer sprav v dobro voljo,
- grem se crkljat s svojo mačko ker me njeno predenje in njen vonj pomirja,
- grem ven na sprehod in se takoj boljše počutim,
- če ne gre drugače, se potolažim s kakšno kremšnito, čokolado...,
- grem v kopalnico in si privoščim kakšno obrazno masko, kopel, navijem laske,... in si potem rečem da nimam razloga bit slabe volje,
- grem v drogerijo in si kupim kakšno malenkost (lipgloss, labella, senčka, dišeča svečka ipd. drobnarije)
- pogledam na YT kakšno epizodo Mr Beana ker me res zmer sprav v dobro voljo pa čeprav sm ga vidla že 349895035300654 -krat
,
- napišem v svoj dnevnik kaj me mori in potem preberem še enkrat in se mi problem zazdi čist brezpomemben...
Je pa res najslabš se zapret vase in se smilt samemu sebi...

Zdej nardim čist tko;
- grem na net kkšn forum pregledat, tkrt me lih ponavad sarkazem napade in kkšno vn butnem,
- pokličem kolegico in ji mal pojamram pa je takoj svet lepši,
- poslušam musko ker me zmer sprav v dobro voljo,
- grem se crkljat s svojo mačko ker me njeno predenje in njen vonj pomirja,
- grem ven na sprehod in se takoj boljše počutim,
- če ne gre drugače, se potolažim s kakšno kremšnito, čokolado...,
- grem v kopalnico in si privoščim kakšno obrazno masko, kopel, navijem laske,... in si potem rečem da nimam razloga bit slabe volje,
- grem v drogerijo in si kupim kakšno malenkost (lipgloss, labella, senčka, dišeča svečka ipd. drobnarije)
- pogledam na YT kakšno epizodo Mr Beana ker me res zmer sprav v dobro voljo pa čeprav sm ga vidla že 349895035300654 -krat

- napišem v svoj dnevnik kaj me mori in potem preberem še enkrat in se mi problem zazdi čist brezpomemben...
Je pa res najslabš se zapret vase in se smilt samemu sebi...
-
- Sramežljivka
- undercover
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Če sm slabe volje, zalimana, brez energije in kej podobnga, se ponavad zaprem u bajto, in si vzamem cajt zase: poslušam kšno dobro musko (kak chillout, al pa kej kar zapaše), si naštimam bubble bath, gledam kako nanizanko, kej preberem in glumim glivu ceu dan. Razen če rabm negativo ven zbit, pol grem laufat al pa kej tko. Če je sonček pa na sončka uživat - sunshine makes me happy (oz. happier in this case). 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Vau, kok ste vse neki aktivne na "slabe dni"
; laufat/sprehajat, kuhat, zapravljat, pospravljat .. me ne vidš kej tazga počet, ko sem slabe volje - takrat se tud jz najraj samo v pojstlo zavlečem (ko z muko oddelam dnevne obveznosti, kamor štejem samo predavanja&delo), s kakšno knjigo ali filmom...občasno se še sprehodim do balkona na čik.