Najin nerazumljiv konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

lahko da te samo sprobava na ta nacin...pocakaj...ce se bo vrnil k tebi razmisli o resevanju tezav, ce pa ne se pa ne sekiraj prevec...vse se zgodi z namenom. mogoce bos pa ravno cez en teden spoznala nekoga drugega :wink:

porocaj kako je in bodi mocna :bussi:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Oh come on, pa tud če bi jo tko sprobavu?? - bi ga mogla že v drugo poslat v K ne pa, da gre na kolena in se pusti ponižat, da naj ji da še tretjo šanso. Cooooomeeee on girls??!!!
Ene se obnašate kot da je Vaš trenutni fant edini na svetu in se prepričujete, da nikogar več ne boste tko ljubile in bla-bla. Vem, sm bla tud js v takih situacijah, pa sm raje poslušala razum kot srce ;)
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej...pac ena od moznisti je...kva jo niti napisat ne smem al kaj?!
dejstvo je da je lahko tud to in prav je da ve vec moznosti! ne rabte me zdej kle neki napadat pa mi polagat besed v usta!
Horus

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

SWEETprinces napisal/-a:...ce se bo vrnil k tebi, ga pošlji v 3pm, ...

Fixed.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ :lol:

Da se je ženska pripravljena še 3jič vrnit k fantu, ki jo je 3-krat pustil je pa že skoraj patetično. Malce samospoštovanja marsikateri ženski nebi škodl :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vrniti je še vseeno boljše, kot pa prositi, da se vrneš :)
A goal without a plan is just a wish.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej fora je v tem da se vcasih to v dost primerih prehitro rece...!

mislm halo....vsi ste pa spregledal da sm napisala da se vse zgodi z nekim namenom. itak na tem forumu se sam napada!

p.s. hours tvoji posti se me pa ne dotaknejo vec ker povsod zganjas nekega filozofa... :roll:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Re: Najin nerazumljiv konec

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Leelaah napisal/-a: Težava je v temu, ker mi nikakor ni jasno kako si je kar naenkrat lahko zaželel končati, saj je bilo še 2 dni prej vse super in mi je govoril kako me ljubi.

2 dni nazaj ni bilo vse super, če bi bilo, ne bi končala. Konec zveze ne pride kr tko, iz zraka-zdej pa nimam kej delat pa bom partnerja za foro pustila.
Zelo je možno, da ne znaš presodit, KAJ pomeni to, da je v zvezi vse super ali pa enostavno malo olepšuješ situacijo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Res je.

SWEETprinces napisal/-a:lej fora je v tem da se vcasih to v dost primerih prehitro rece...!

mislm halo....vsi ste pa spregledal da sm napisala da se vse zgodi z nekim namenom. itak na tem forumu se sam napada!

p.s. hours tvoji posti se me pa ne dotaknejo vec ker povsod zganjas nekega filozofa... :roll:

Ne vem zakaj ti razumeš vse kot napad...

Ma da se ti to 3krat zgodi moraš bit pa že talent. Pa če mene fant enkrat pusti, ni šans da greva spet nazaj. A ste res v takih razmerjih da se vsake tolk časa mal pustite, potem pa nazaj?

Čeprav pa priznam, da sem svojega prvega fanta 3-krat pustila in ga dvakrat nazaj vzela iz usmiljenja (17 and stupid :D ), ampak bi blo bolš da bi že prvič zaleglo, ker nato so ble samo še drame :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Najin nerazumljiv konec

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Leelaah napisal/-a: saj je bilo še 2 dni prej vse super in mi je govoril kako me ljubi.

Obstaja tudi možnost da je lagal. Eni ljudje se pač v zvezi, ki začne (za njih, ne pa nujno za partnerja) razpadati in spoznajo da to ni to, pa ostanejo v pasivi in čakajo na konec ali pa upajo na samodejno izboljšanje, namesto da bi že v tistem momentu ukrepali. Nekega dne imajo pa enostavno dovolj in grejo.

Leelaah napisal/-a:Mogoče sem res na trenutke tečna, ampak mislim da nič bolj kot katerakoli druga punca.

To me pa spominja na tisto ''a sej če vsi lulajo v bazen, bom pa tudi jaz''. IMHO je dosti babnic (če samo tale forum pogledam oz. probleme ki jih imajo ene babe s svojimi tipi) ultra fejst tečnih, tak da če si ti bla malo manj tečna, se pravi samo fejst tečna, je to še preveč.
Horus

SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

hours povedala sem eno od moznosti...kaj teb ni jasno :D
se ti pa da pisat :rofl: :yau:
Horus

Odgovori