mi danes razlaga sodelavka u nočni kaj je sanjala in pravi :
"sm sanjala, da sva ble u neki trgovini s cunjami in ogledujeva stvari nakar prideta dva roparja v trgovino " in jz že uno kaj se nama je pač zgodilo ane? pa ona naprej :"in sm misnla d se bova skrile u skladišče pa si ti rekla d bi rada pogledla še neko spodnje perilo in si zbrala neke roza-črne boxarce in si jih dala kr u žep!!! in pol sm te jz prašala, če jih boš plačala z denarjem al S KARMO? "
Ma ne moreeeeš noooo [/b]
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Vprašanje: Čemu je bila namenjena glasba v 18.stoletju? Sošolc ni znal odgovorit in mi pokaže vprašanje, jz pa mu nazaj rečem: Namenjena je bila zabavi. Vse lepo in prou, če ne bi on pod odgovor pol napisu: Jelen na zabavi
Shopping, kupujem športno opremo, posebej navdušena sem nad lepimi in kvalitetnimi "švic majicami", vendar jih še ne kupim. Ko odhajava iz trgovine, dobim vprašanje osebe, ki je bila zraven: "Boš potem kupila ŠVICARSKE majice?"
Morda tu ni slišati tako smešno, a mene je na licu mesta skoraj zvilo od smeha.
boom_boom*¸ napisal/-a:9. razred... test iz glasbene vzgoje.
Vprašanje: Čemu je bila namenjena glasba v 18.stoletju? Sošolc ni znal odgovorit in mi pokaže vprašanje, jz pa mu nazaj rečem: Namenjena je bila zabavi. Vse lepo in prou, če ne bi on pod odgovor pol napisu: Jelen na zabavi
*mala* napisal/-a:NOVO: kakšen rok uporabe ima vodka?
Našla eno v omari od lanskega poletja, pa ne vem če bo še za spit
Načeloma naj ne bi mela "use by date", sploh če je samo vodka (da nima kšnih sadnih priokusov), ker je to praktično antibakterijski špirit ; ne vem, dej jo za neki časa v hladilnik, pa potem probej en štamprle...če se ne zastrupiš, prid poročat - če gre kej narobe, te ne poznam.
No no, tko hudo pa spet ni - sam pač, zavračam krivdo v naprej..
sirova štručka napisal/-a:In tole: amor vincit omnia-ljubezen vse premaga, je že mogoče res, ampak jaz pod ljubezen štejem še vse kaj drugega, kot samo iskrice, energijo, kemijo, štrom, vatever pač
... pozabila si še harmonijo(je nevemkatera vsaj 13x to napisala)
se oblači: "so mi premajhne gate ker sem se zredil"
hodiva ob cesti in vidiva povoženo mačko .. in reče tamali: "kaj samo spi al je mrtva?" jst: "amm .. mrtva je" on: "aha .. no, potem pa lahko kdo pride mimo, jo vzame domov in jo skuha" .. jst samo