Šoping wish list
+ črne jeans
DP spet
ker znižano:
+ črni sandalci
Seveda odvisn kak bo zgledal v živo in na moji nogi. Pa še sama ne vem, kateri mi najbolj všeč. Vem le, da rabim črne
DP spet

ker znižano:

+ črni sandalci

Seveda odvisn kak bo zgledal v živo in na moji nogi. Pa še sama ne vem, kateri mi najbolj všeč. Vem le, da rabim črne

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
LuvDancin napisal/-a:Ja ja ja! Ko sem tele vidla, bi jih spet najraj nekam poslala, ker še vedno ne dostavljajo v Slovenijo.
Čeprav so ravno ta teden dodali kar precej novih držav, kamor dostavljajo, samo žal seveda Slovenije ni med njimi. Ampak pomoje nas bodo prej ali slej dodal

Js oklevam med 2. in 3.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- čokolinček
- Komunikatorka
Tolk sm brez dnarja, da je boljš, d ane začnem razmišljat o tem
Hm, Kenzotov Amour bi mela. Pa kake nove supergice. Usnjeno jaknco pa kšno lepo oblekco za spomladi, kšno kiklco. Pa T-shirtov tut nikol ni preveč.

Hm, Kenzotov Amour bi mela. Pa kake nove supergice. Usnjeno jaknco pa kšno lepo oblekco za spomladi, kšno kiklco. Pa T-shirtov tut nikol ni preveč.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!