Problem s cimro

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Se strinjam s tem, kar so že punce napisale. V življenju sem dala ogromno cimer skozi in ti povem, da ni vredno spanja, živcev in dobrega bivanja, za to, da se moraš ukvarjat z enim človekom, s katerim pač ne gre živeti skupaj. Z njo nisi primorana živet, ker ti noben ne drži pištole na glavi, niti nista v ožjem sorodstvu..tako da... če se ostali cimri strinjajo, da se jo deložira, ji pač povejte, naj gre drugam, ali pa to storite vi. Se takoj lažje diha, verjem!
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
mifa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mifa »

jah seliti se ne nameravam, ker imam drugace idelane pogoje. Smo se zmenile z ostalimi, da bomo naslednji teden sklicale en sestanek in se pogovorile z njo.
Ne v smislu, da bi jo napadle ampak potrebno bo pac postavit par pravil.
Problemov z njo nimamo samo glede njene egocentricnosti, temvec tudi glede odnasanja smeti, pomivanja posode, itd...
ce pa to ne bo zaleglo bo pa druga skrajnost.... njena selitev
Se mi pa zdi boljse da se prej poskusamo nekako dogovoriti. ker se mi zdi fer od nas. Ceprav se ona velikokrat do nas obnasa ravno nasprono.
bomo videli
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

Prav ste se odločile. Najprej se pogovorite z njo, naj malce premisli o vsem skupaj, tudi o svojem obnašanju, v nasprotnem primeru pa naj začne razmišljat o selitvi, ker vam takšno življenje z njo,enostavno ne ustreza.
Najprej je seveda treba poskusit razrešit s pogovorom, če se le da, če pa ne, potem ji pač ne preostane drugega, kot selitev.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

no, pa ne pozabit sporočit kako je šlo :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Glede na to, da praviš, da je to "fer do nje" (da se prej pogovorite), v isti sapi pa praviš, da ona ponavadi naredi ravno nasprotno in ne gleda na to, kaj je fer do VAS, jaz osebno ne bi bila ravno tako milostna. Ampak - recimo, da si zasluži še eno priložnost in, če ne drugega, vsaj pokaže interes do bivanja v sožitju, če se že ne morete dobro razumeti. :wink: Upam, da vam uspe nek dogovor, katerega se bo potem seveda tudi držala, drugače bi ji jaz na vašem mestu dala rok izselitve, v tem času pa naj si išče novo stanovanje. :wink:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ma ženska je bolana in to je dejstvo :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Ja...sej glih to...Treba se je zavedat, da ima ženska probleme in če jo bojo začele skupno napadat...zna bit vse še hujše.
Vseeno se splača poskusit mogoče jo pa le spametujete :)
Držim pesti!
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

evo , jz se tut ne razumem s cimrami - sem pršla nahitro v stanovanje kjer sta notri že 2 ki so ot prej že not in se poznajo, ena ma svojo sobo , z drugo si jo pač delim jaz- prvi mesec je blo še nekako kul, smo se še mal pogovarjale , zdej pa tko ...tihi meseci...mene načeloma nič ne moti, ker se mi res neda ubadat z njima, tko da živimo kot da bi ble med nami steklene stene...zjutri dobrojutro, ko greš in ko prideš pozdraviš, pa zvečer lahkonoč...pa une nujne-kdaj so položnice,kok je stroškov....
tud potrošni material (čistila, wc papir...) tega si ne delimo , hrano ma tut vsaka posebej spravleno....dejansko si delimo samo prostor.... :)
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Pa ajde, to še gre, dokler ne prihaja do konfliktov ampak vsaj normalno shajate, čeprav bi mene osebno ta hladen odnos ubijal, ker ne maram biti na skupnem teritoriju kot je stanovanje z ljudmi, s katerimi komaj kaj komuniciram, ampak je fajn razviti nek pristen odnos. :) Je pa res, da s prijateljico ne bi nikoli delila stanovanja, ker se slej ko prej pojavi nek brezvezen spor ali bi si začeli presedati, na koncu pa bi prijateljstvo šlo po gobe (niti ne nujno, bi pa se sigurno do določene mere distancirali), še manj pa bi delila stanovanje z nekom, ki ga ne poznam.
Je pa tako, da če si prisiljen v to, ker nimaš druge izbire (s finančne ali kakšne druge plati), se pač poskušaš aklimatizirati. Žal pa se v veliko primerih najde kakšen težaven karakter, ki uniči mirno atmosfero in tako se začnejo konflikti. :? Takrat je pač treba urgirati na miren način, če pa se ne da, pa se je najbolje umakniti ali poskrbeti, da se umakne on/a (to je možno samo, če jih je večina proti enemu). :)
Odgovori