Vem za kar nekaj takih primerov, ko se punce niso mogle odločit, na koncu pa so ostale same. Eni se je sicer "posrečilo", da je še vedno skupaj s fantom, pa še to zaradi molka njenih prijateljic.

Fancy Nancy napisal/-a:ampak ko mi je nekdo všeč in sem z njim SKUPAJ (torej ne gre samo za zaljubljenost z neke distance) ter ga imam rada, si pač ne predstavljam, da mi glavo zmeša kdo drug, ker imam oči samo zanj. In ne, to ni samo na začetku, ko je še zaljubljenost prisotna (in metuljčki, bla bla bla), pač pa tudi kasneje.![]()
lorelaj napisal/-a:Fancy Nancy napisal/-a:ampak ko mi je nekdo všeč in sem z njim SKUPAJ (torej ne gre samo za zaljubljenost z neke distance) ter ga imam rada, si pač ne predstavljam, da mi glavo zmeša kdo drug, ker imam oči samo zanj. In ne, to ni samo na začetku, ko je še zaljubljenost prisotna (in metuljčki, bla bla bla), pač pa tudi kasneje.![]()
In koliko časa si bila najdalj v zvezi?
Jaz še nisem spoznala človeka, ki se mu ne bi vsaj enkrat v dolgoletni (poudarjam DOLGOLETNI) zvezi zgodilo, da bi za trenutek pomislil, da partner ni pravi zanj in mogoče to nesigurnost zamenjal z zatreskanostjo v prvega primernega kandidata. Govorim o parih, ki so skupaj po več let. 100% v zvezi pride do ene točke, kjer nisi prepričan, če si tega želiš, mogoče se ti partner manj posveča in neka druga oseba bolj, pa si že tam. Nekaterim se to zgodi po nekaj mesecih, drugim po treh letih, enim po desetih ali celo dvajsetih letih ... Odvisno od osebe in problemov.
purple_rain napisal/-a:^^:top:Ubistvu, obstajajo splošne resnice kako/zakaj do tega pride, ni treba vsakemu posebej odkrivat tople vode..kitty cat napisal/-a:Ja no, in kaj naj zdaj mi tukaj? Ji razložimo od kje oz. zakaj je prišlo to njeno čustvo do drugega fanta? To mora človek sam pri sebi razčistit, ni druge.