Hvala vsem za spodbudo

čeprav ne bom prebolela tega, da nimam izpita v roki danes samo zaradi enega bumbarja na AC... No okej, sm tud sama kriva ker nisem skos vozila lepo po prehitevalnem pa tega dogodka ne bi blo.
Roncolino; uradno imam 33ur, neuradno 37

sej ravno to mi je obupno ker mam tok ur pa padem, čeprav inštruktor pravi da je to kao ŠE povprečje. Ne vem, mogoče sm tud js navajena da mi vedno vse rata in me je zdej to dotolklo.
Horus; lej, jaz sem vozila po prehitevalnem. Potem sem šla na desnega, se mi je en zalepil zadaj, nakar sem jaz hotela it ven nazaj na prehitevalnega in je on šel pol sekunde pred mano - takoj ko sem prižgala žmigavce, je šel. Jaz sem kajpak mogla pogledat večkrat (ker sem tko naučena) in tačas, ko se mi je tisti na levi bližal, sem bla jaz že preveč blizu temu na desnem - tkrt je pa inštruktor stopil na gas, mi prijel volan in zapeljal pred tistega. Da sploh ne omenjam, da mi je pol še zapiskalo ko sem prekoračila omejitev 130 (ampak to menda lahko grem malo čez na prehitevalnem, mi je reku ta v komisiji in tud če zapiska, ni hudega).
Skratka... To je to. Zdej mi je inštruktor reku k sva se dobila da sm mu dala položnico da me prijavi v drugo, da bi lohk mela izpit... In da naj se potolažm, da bo v drugo šlo. Pol sta me z enim kandidatom še domov peljala in to je to za danes.
Dioniz; hvala, bom te dodala na MSN proti večeru pa bova kako rekla o vožnji po AC