Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Libido. napisal/-a:Dead_kid, čestitam! :D

Hvalaaaaaaaaaaa :D :D :cool:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Ma sej, to mi je tud iz komisije reku, naj mi bo to šola za drugič in da bo probu to odmislit, ker drugač je blo baje 10/10. Sam vseen... tok se počutim za en drek k nevem kaj - želela sem si it na AC in sem šla, ker sem vedela da znam, pol pa to nardim.
Pa še neki ful živčna nisem bla, sm se umirila sam da se je on notr usedu in me pozdravil.

Sicer sm pa eno uro pred izpitom vozila katastrofalno; povozila tri pločnike, se sunkovito ustavljala, pozabla dat žmigovce, 60 vozila v tretji, da mi je inštruktor skos govoru naj se skuliram in kva mi je... Pol pa vse lepo in prou, do AC... Jao, ne morem pozabit !!!
Sm lihkar rekla mami, da nočem več vozit and I mean it... :?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Dead_kid čestitke!!!

čokolinček drugič bo boljše, ni treba takoj obupati!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

čokolinček to se ti dogaja ravno zato, ker si živčna. Pa probaj se sprostit pa predstavljaj si da voziš tri najboljše prijateljice namesto komisije. Glej mrtve kote, ogledala, upoštevaj cestno prometne predpise pa bo vse v redu. Verjemi, da za brezveze te ne mečejo, ker taka napaka brez inštruktora, ki ima vse komande te lahko stane življenja. Saj pa vožnja ni nič težkega razen, če si predstavljaš da je...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ Vse to sem počela ;) gledala - ma ni blo skor sekunde vmes ko nism gledala... Mrtve kote, bočni pogled, spustila pešca, ko je bla tabla 70 sm šla 70 in ne 69 al 71, ustavljala sem mehko, skratka - vozila tok dobr k še nikol pomoje. Če ne bi blo dogodka na AC, bi zdele vriskala od sreče. Ah ja, je že tko zgleda prou da se je to zgodil, za neki je sigurno dobro.
Sm se zdej mal pomirila že, grem plačat položnico za drugo glavno... Pa bomo vidl kaj mi bo zdej ratal. :roll:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ta tvoja napaka je zal napaka za padec. ne glej tolko na druge ampak ti vozi svojo voznjo, ker ljudje zanalaš jebejo tiste v avtošoli, še posebej, ce vidijo, da so na izpitni. Kaj te briga kdo se ti lima na rit? ti lepo vozi normlno in pazi na napake, ki te lahko stanejo padca. V tem primeru to nisi. Umiri se, zadihaj, reci si I CAN DO IT in uživaj v vožnji...

ne pa nekaj po prvem poskusu obupavat. ce se rabis kake nasvete ti jih lahko dam, ker sem zelo izkušen v vožnji (i mean it, tri leta že mam šiht, ko vsaki dan vozim) in ti lahko marsikaj svetujem. Magari me dodaj na msn pa se lahko pogovorima. Na vse ti lahko odgovorim. Samo ne mi obupavat!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Dead_kid čestitke in srečno vožnjo.

Čokolinček, bo pa drugič brez take ˝nesreče˝ :wink: Držim pesti že sedaj!
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Niinii ne,pri Tanji vozim :) pa mi je res zakon in mi ni žal,da sem šla k Lidexu :)

Čokolinček saj bo,samo mirno in zaupaj vase!Sploh sedja ko ti je komisija rekla da super voziš,jaz bi šla tako samozavestno na naslednjo glavno :D
aja koliko ur pa imaš sploh?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala vsem za spodbudo :) čeprav ne bom prebolela tega, da nimam izpita v roki danes samo zaradi enega bumbarja na AC... No okej, sm tud sama kriva ker nisem skos vozila lepo po prehitevalnem pa tega dogodka ne bi blo.
Roncolino; uradno imam 33ur, neuradno 37 :? sej ravno to mi je obupno ker mam tok ur pa padem, čeprav inštruktor pravi da je to kao ŠE povprečje. Ne vem, mogoče sm tud js navajena da mi vedno vse rata in me je zdej to dotolklo.
Horus; lej, jaz sem vozila po prehitevalnem. Potem sem šla na desnega, se mi je en zalepil zadaj, nakar sem jaz hotela it ven nazaj na prehitevalnega in je on šel pol sekunde pred mano - takoj ko sem prižgala žmigavce, je šel. Jaz sem kajpak mogla pogledat večkrat (ker sem tko naučena) in tačas, ko se mi je tisti na levi bližal, sem bla jaz že preveč blizu temu na desnem - tkrt je pa inštruktor stopil na gas, mi prijel volan in zapeljal pred tistega. Da sploh ne omenjam, da mi je pol še zapiskalo ko sem prekoračila omejitev 130 (ampak to menda lahko grem malo čez na prehitevalnem, mi je reku ta v komisiji in tud če zapiska, ni hudega).
Skratka... To je to. Zdej mi je inštruktor reku k sva se dobila da sm mu dala položnico da me prijavi v drugo, da bi lohk mela izpit... In da naj se potolažm, da bo v drugo šlo. Pol sta me z enim kandidatom še domov peljala in to je to za danes.
Dioniz; hvala, bom te dodala na MSN proti večeru pa bova kako rekla o vožnji po AC ;)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Čokolinček v keri poskus si zdaj ti padla? Ma mojidva sta tud bla tok jezna. Kr v tretjo padla, halo kaj ti te je. Eh.
Ma jaz sem, ko sem zdaj v tretjo padla, tak popizdila ej.. :motz: :angry:
Zdej bom pa še kr dva mela v komisiji v četrto.
Pa ena mi je rekla, da če še v četrto padem, da moram k psihologu, WTF? A je re sto al kaj?
Zadnjič spremenil arcada, dne 03. Mar. 2010 16:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Danes sem imela prvič...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

čokolinček napisal/-a:Roncolino; uradno imam 33ur, neuradno 37 :? sej ravno to mi je obupno ker mam tok ur pa padem, čeprav inštruktor pravi da je to kao ŠE povprečje.

jap, povsod rečejo da je to še povprečje .. pri nas je kao okoli 30 za fante in 40 - 50 za punce ..

jst sm šla na prvo izpitno 35. uro .. potem za drugič, tretjič, četrtič nevem natančno, ampak zdej jih imam 56. in naslednji teden grem 5. na glavno .. pa res, RES upam da mi tokrat rata .. da ne bom imela treme .. ker do zdej je blo vsakič hujše, prvič sem je imela najmanj, četrtič pa sem se že tolko tresla da sem komaj na nogah stala :roll: fakin' trema ej :?
Let's swim to the moon .....
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

arcada napisal/-a:Pa ena mi je rekla, da če še v četrto padem, da moram k psihologu, WTF? A je re sto al kaj?

:lach:

sorry, ampak kdo ti je to reku? ... kera bedarija .... če četrtič padeš, moraš še enkrat pisat glavno teorijo (občinske) in ne hodit k zdravnikom ;) jao, kdo te tako straši, dej ga z enim kolom po glavi :D
Let's swim to the moon .....
Zaklenjeno