To se sliši kot da naj tako ravna, da naj se sex niti ne bi zgodil (kot npr. "ščiti pred prehladom" or something) (čeprav nekaterim ne bi škodovala takšna zaščita..)
jaz imam tudi eno vprašanje... kakšna je možnost zanositve, če se uporabi kondom, fantu pride, ampak se vseeno seks nadaljuje (recimo 10 minut... kaj takega)? aja, s tem da tipčku vmes še vedno stoji in je kondom cel. sprašujem informativno
anonimna napisal/-a:Helou, mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
Zlo bi bla vesela odgovora:)
Obožujem odgovorne ljudi . Nisva se zaščitila, že parkrat v pol leta sem vzela urgent tabletko, vem da bi se mogla zaščiti, ampak je prepozno...
Odgovor : Nauči še že nekaj iz svojih bedastih dejanj in se vnaprej zaščiti!
anonimna napisal/-a:mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame,
Tudi če bi mu prišlo vate, bi bila možnost za zanositev prvi dan po menstruaciji relativno majhna. Če mu ni prišlo, je pa zanemarljiva. Na tvojem mestu ne bi jemal urgentne tabletke.
anonimna napisal/-a:Helou, mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
Zlo bi bla vesela odgovora:)
Obožujem odgovorne ljudi . Nisva se zaščitila, že parkrat v pol leta sem vzela urgent tabletko, vem da bi se mogla zaščiti, ampak je prepozno... Odgovor : Nauči še že nekaj iz svojih bedastih dejanj in se vnaprej zaščiti!