Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

ja pri nas jih večina dela pri Šmarci,potem pa se nas najde ene par ki delamo pri lidexu (s frendico sva v istem tednu delali cpp,jaz na lidexu ona v šmarci,jaz bila edina tam jih je bilo 20 XD)

Drugače pohvaljo,sploh inštruktorja Damjana ful hvaljo ;)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

čokolinček napisal/-a:Js vem samo to, da je mel znanec 75 ur ko je šel prvič na izpitno :D je pa res, da je čisti antitalent za vožnjo in blaznooo trpi ko vozi (zakaj je pol šel delat izpit - ker ga majo vsi, d0h).
Res mi ni jasno zakaj se taki silijo zraven ...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst imam naslednji teden spet glavno .. ve pa samo brat kateri dan (ker je bil lih zraven ko sem po telefonu govorila z inštruktorjem) .. mi je boljše da ve čimmanj ljudi, ker bom potem manj živčna :D
Let's swim to the moon .....
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Jaz tudi nikomur ne bom več povedala kdaj bom imela zdaj v četrto. Pač, ko bom naredila, bom povedala. :) Mogoče kakšni dvema kolegicama, staršem, bratu. Drugače pa ne. :D
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Horus napisal/-a:Libido, tole so slucajno dobri nasveti za tiste, ki delajo izpit za avto. Tudi na izpitu namrec pades, ce vozis 70, kjer je omejitev 90. Zatorej ne offtopiciraj.

Ja res je. Jaz sem padla v prvo zaradi tega, ker sem mela hitrost 30 namesto 50.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Libido. napisal/-a:jst imam naslednji teden spet glavno .. ve pa samo brat kateri dan (ker je bil lih zraven ko sem po telefonu govorila z inštruktorjem) .. mi je boljše da ve čimmanj ljudi, ker bom potem manj živčna :D
To je kolegica nardila. :)
Skoz je bla čiiiist živčna, res, nenormalno, tud 3. padla, potem je pa enkrat ravno to nardila - očitno taka psihološka fora, al kaj jz vem - je rekla, da gre pač še na eno vožnjo, nazaj pa vsa srečna privriskala, da je nardila! :D
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala za idejo, ne vem če ne bom jaz tudi tako naredila, pa sploh nobenemu ne bom povedala. :D Bom pa mela enkrat po 20. marcu glavno, se grem drugi teden prijavit. :)

Zdaj bom tak imela dva v komisiji, predsednika pa komisanta. Uff..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^probej.
Je manjši pritisk, če nimaš, kaj jz vem, 20 ljudi, ki čaka da odvoziš svoje. Pa še tolk bolše presenečenje je potem, ko res nardiš.

Pa srečno.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Jaz sem tudi mislila, da ne bom nikomur povedala da imam danes vožnjo... Pa sem, najprej mami, včeraj še bratu... Očetu nisem, ker on pričakuje da bom naredila v prvo, mami mi je pa tud včeri rekla, da sploh ne pričakuje da jo pokličem in rečem, da nisem naredila :? kolegom pa sploh nisem nič rekla.
Full sem živčna, strah me je, obenem pa VEM in se zavedam, da znam vozit in da če bom padla, bom sigurno zarad kakšne površnosti in bom samo js kriva in noben drug. Plus tega, da bo šlo še bogve kok denarja za ure...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Srečnoooo!!!!!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

RoNcoLiNo a pr Matjažu delaš? :D
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Wiiiiiiiiiiiii, jst sm ga pa dons nardila, s 40imi urami pri avtošoli STOP :)
Vse v prvo hehehe wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Pazte se, en mlad voznik n cesti več hehehe :D :D :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Dead_kid, čestitam! :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Evo, padla sem.
Vse kul in prou, dobila sm enga iz komisije, ki je alergičen na to, če ne gledaš -to mi je prej inštruktor povedal. Se usede, pove bla-bla, da si želi varno vozit in kot sva vadila z inštruktorjem.. Vžgem, speljem... Vozim... Vse perfect do Lj avtoceste, sem na AC, prehitim kamion, grem 130... Potem zavijem nazaj na desni pas AND that was wrooong! Ker se mi je en zalimu na rit in šel istočasno ven kot js, tačas sm pa js že prišla prebliz tistemu pred mano in je inštruktor prtisnu na gas, prijel volan in... Konec.
Potem vožnja nazaj, sm vozila kot da ni nč, po predpisih ipd. Sm bla kr sproščena ker sm itak vedla, da sm padla...
Pol mi je odpredaval svoje, da me je užitek gledat pri vožnji in da sm samozavestna za volanom, da si je reku; Mater tale punca pa zna vozit! (Ha-ha, very funny...) Pol pa pač tisto na AC in da mi to ne more spregledat, ker je bla prevelika napaka.

Ma js očitno nisem za volan, boljš da se fijakam z vlakom pa busom. In zdej me hoče inštruktor prijavit že za 17.ga...
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Čokolinček zakaj nisi za volan. Seveda si. Če ti je un iz komisije reku, da znaš vozit. Pač je bla ena napaka. Naslednjič je pač ne boš naredila in boš imela izpit v rokah. Tko da ne se sekirat. Sam pozitivno moraš gledat na zadevo. Zdej dobr veš, kaj je napaka in tega pač ne ponoviš. Kar naj te prijavi. Sam brez panike. Boš vidla, da bo šlo.
Zaklenjeno