purple_rain napisal/-a:Res je, ne sodim ljudi po nickih (tisto sem sam tako za hec zraven vrgla), sodim pa po "pisavi".. (btw, moia 12-Łetna sestriiica tko piiše)
Sicer pa, pamet u glavo, lulčka v kondom, pa veselo sexat.
HeH..ijaaH jbg..tk sm nauajenaa pisat..:D
tut tebii enakoo žeLiim.
¤..PoNo§na SaM Na To šTo Je§aM..¤ ¤..Je§aM TaKva i oNakva..¤ ¤..Pa šTa..¤ ¤..Ako Ti §meTam..¤ ¤..Ne gLedaJ Me..¤ ¤..OkreNi §e Jer..¤ ¤..Ja §e Ne MENJAM!!!..¤
Horus napisal/-a:nika jebiga dejte drago, vejpa ce de saksi piso s svojime trotlforame te se itak nisce vec nede skapejro med seuf! Ce pa v spadnes rejsan kak dejte, te pa se telko üjse
sedaj si pa predstavljaj mulata, ki prekmursko tolče...to je boljše od seksa v troje...
nora_ovca napisal/-a:... ne da se mi brat cele teme
torej seks v troje bi šel pomoje, če bi bli trije random ljudje. Bol tko v stilu one night standov. To je to pa se nikol več ne vidmo
Se strinjam... razne izmenjave parov pa to je bolj za mazohiste, sadiste ... ni problem v sexu ampak v zaupanju, intimi, dom, kamin, kuhanc, potica..... partnerstvo je dosti dosti več kot samo f**... še f** s partnerjem je več kot f**.
Vsaj zame.
Horus napisal/-a:nika jebiga dejte drago, vejpa ce de saksi piso s svojime trotlforame te se itak nisce vec nede skapejro med seuf! Ce pa v spadnes rejsan kak dejte, te pa se telko üjse
Horus, a si ti slučajno Vlado Kreslin? You never know.