Ljubosumna prijateljica
-
- Sramežljivka
Ljubosumna prijateljica
Pozdravljeni!
Pišem zato ker sem se znašel v dilemi in ne vem kaj naj naredim. Eno punco bi rad povabil na zmenek, vendar je to najboljša prijateljica od moje prijateljice. Moja prijateljica pa ne prenese da bi se kdo dobival z njo, je ful zaščitniška do nje in ljubosumna če ima ona fanta oziroma če se druži s komerkoli drugim razen z njo. Zdej ne vem kaj naj naredim. Nočem se kregat s prijateljico ampak nočem pa zamudit priložnosti. A lahko prosim za kak nasvet?
Pišem zato ker sem se znašel v dilemi in ne vem kaj naj naredim. Eno punco bi rad povabil na zmenek, vendar je to najboljša prijateljica od moje prijateljice. Moja prijateljica pa ne prenese da bi se kdo dobival z njo, je ful zaščitniška do nje in ljubosumna če ima ona fanta oziroma če se druži s komerkoli drugim razen z njo. Zdej ne vem kaj naj naredim. Nočem se kregat s prijateljico ampak nočem pa zamudit priložnosti. A lahko prosim za kak nasvet?
sej se ne gre za to, da ona ne bi bla vesela za njega ...
kolkr sm jst razumela je njegova prijateljica ljubosumna na najboljšo prijateljico in noče da bi imela tipa, pa naj bo to njen prijatelj al pa čisto en x tip ...
izgubljen, ne zamujaj priložnosti ... zgrabi punco, prijateljica se o pa že pomirila
če se pa ne bo, si pa ne zasluži ne tvojega ne njenega prijateljstva ..
(čeprav mam občutek da so zadnje cajte vse take teme ena sama zajebancija)
kolkr sm jst razumela je njegova prijateljica ljubosumna na najboljšo prijateljico in noče da bi imela tipa, pa naj bo to njen prijatelj al pa čisto en x tip ...
izgubljen, ne zamujaj priložnosti ... zgrabi punco, prijateljica se o pa že pomirila

(čeprav mam občutek da so zadnje cajte vse take teme ena sama zajebancija)
Let's swim to the moon .....
-
- Sramežljivka
izgubljen4891 napisal/-a:keepsake napisal/-a:samo upam da nisi resno star 26 let.
4891 = 4.8.1991
ok, veliko bolje kot 4891 --> 1984

če ti je prijateljica res všeč, se prosim ne oziraj na posesivno kvazi prijateljico, ker enostavno ni vredno zaradi takšnih ljudi izpuščati priložnosti in bremzati samega sebe. Go for it!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Si pa 100% da ta tvoja prijateljica ne čuti kaj do tebe?
Si 100% da tvoja prijateljica ni le ljubosumna nanjo, ker jo obletava več fantov?
Drugače pa jaz osebno bi dala tej punci priložnost, če se prijateljia sprijazni, lepo, drugače pa škoda zanjo... In povej prijateljici, da ni mama od tiste punce...
Si 100% da tvoja prijateljica ni le ljubosumna nanjo, ker jo obletava več fantov?
Drugače pa jaz osebno bi dala tej punci priložnost, če se prijateljia sprijazni, lepo, drugače pa škoda zanjo... In povej prijateljici, da ni mama od tiste punce...
Re: Ljubosumna prijateljica
izgubljen4891 napisal/-a:......ne prenese da bi se kdo dobival z njo, je ful zaščitniška do nje in ljubosumna če ima ona fanta oziroma če se druži s komerkoli drugim razen z njo.
Zakaj pa zaljubljena vanj,če ima povsem nezdrav odnos do nje?

^^ jaz bi tudi prej rekla, da je ta posesivna kolegica zaljubljeno V NJO!
če sem prav razumela, ne nasprotuje samo temu, da bi jo ta tipček povabil na pijačo, ampak naspoh odganja vse fante (oz. vse, ki bi se ji lahko kakorkoli približali)..
če sem prav razumela, ne nasprotuje samo temu, da bi jo ta tipček povabil na pijačo, ampak naspoh odganja vse fante (oz. vse, ki bi se ji lahko kakorkoli približali)..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Re: Ljubosumna prijateljica
PeggySue* napisal/-a:izgubljen4891 napisal/-a:......ne prenese da bi se kdo dobival z njo, je ful zaščitniška do nje in ljubosumna če ima ona fanta oziroma če se druži s komerkoli drugim razen z njo.
Zakaj pa zaljubljena vanj,če ima povsem nezdrav odnos do nje?
Zato ker izgubljen4891 želi it na kavo z njeno najboljšo prijateljico, zato ima nezdrav odnos do nje ker se boji da bo nekaj več od kave, in ona bo ostala brez "prijatelja" ( v njeni glavi fanta, v katerega je zaljubljena)!
Ne vem, ampak to je moje mnenje...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."