Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

nixie napisal/-a:ok to s predalčkanjem smo razumeli :!: Mene zanima od vas tipov, če bi vi obupali pri punci (1.predal), ki vam je res ful všeč samo zardi dveh klicev preveč in forsiranja za kakšen zmenek?

Še jaz bi nad moškim, če bi preveč silil vame, kako da moški ebi nad žensko. (Seveda se najde par primerov, ko so obupani in si želijo partnerja samo, da nbeodo sami. Par pa jim to klicanje in ostalo prav paše...)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Fay...si npr. vnih vidiš noro dobrega, tipa, ki ga poznaš na videz se zadebatiraš z njim...res vse prfekt...imata zmenek in pol te pokliče ob uri, ki ti ne paše pa se ne javiš. Pokliče te še enkrat in te vpraša, če bi se lahko še kaj dobila?
Ti ga od***** al kako?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

lely_be napisal/-a:razočarana sem, ker sem ugotovla da je isti kt usi ostali in ker nimam sreče

Aja? Po čem pa se ti razlikuješ od ostalih? Kaj je tisto, poleg tvoje zunanjosti, zarad česar bi se temu tipu splačalo tebe, ne pa kero drugo, imet za punco?
Z izjavami, da je tip prasec, ker ne deli tvojih občutkov o vajinem zmenku, se res ne kažeš kot good catch.

Fay...si npr. vnih vidiš noro dobrega, tipa, ki ga poznaš na videz se zadebatiraš z njim...res vse prfekt...imata zmenek in pol te pokliče ob uri, ki ti ne paše pa se ne javiš. Pokliče te še enkrat in te vpraša, če bi se lahko še kaj dobila?
Ti ga od***** al kako?

Meni je to glupo iz dveh razlogov:
1. Je tečno. Človek namreč ve/bo videl, da ima zgrešen klic-ne premoreš toliko potrpljena in počakat, da te pokliče nazaj, ko bo imel čas?
2. Deluje obupano, ker daje vtis, da tip ne zmore počet nič drugega dokler te ne sliši, kar NI kul.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

nixie če bi me recimo klical zvečer (ponavadi se takrat zmenek konča) in bi jaz že zaspala in bi me potem zjutraj še enkrat poklical, je ok. Lahko me pokliče tudi zjutraj in potem zvečer (res extrem, če se nebi že prej javila...) Ampak v primeru teženja že prvi dan hvala lepa. Da mu bom morala povedati še, kdaj grem na wc, da slučajno ne bo znorel. Pa naj mi bo tako všeč, če bi me klical v roku 5 minut 2x, pa se mu slučajno nebi javla, pa ko vidim klice, si bi pomoje mislila, da je prizadet. In ko bi ga poklicala nazaj, bi mi reko, če se lahko zmenima še za kakšen zmenek... Ah daj no. Malo se ohladi...
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Čisto hladna sem :wink: Mislila sem samo kakšen klic preveč, ne teženja. Hotela sem povedat, da za tako malo skoraj nobeden ne bi prenehal hodit na zmenke z osebo, ki mu je res všeč. Ne glede na to, kako fine se nekatere delate. Punca, ki je odprla temo je res malo otročja, pa ni ravnala najbolj brihtno. To pa še ne pomeni, da je ona vsega kriva. Tip je tudi ajd čau. In ne mislim, da je ravnau tako zaradi njenega obnašanja, ampak je on sam tašen. To je to :)
Fay
Kofetarica
Kofetarica

^^Nisem mislila tebe s tem Malo se ohladi, ampak fanta, ki bi že prvi dan silil vame. In če nebi bilo pretiravanje, sploh nebi bilo panike. Ampak to jokanje in stokanje, klicanje na 5 minut... In tudi jaz ne mislim, da je tip nehal zaradi njenega teženja, ampak ker jo je hoto samo ****...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

nixie napisal/-a:ok to s predalčkanjem smo razumeli :!: Mene zanima od vas tipov, če bi vi obupali pri punci (1.predal), ki vam je res ful všeč samo zardi dveh klicev preveč in forsiranja za kakšen zmenek?

Nikakor ne, upam si trditi, da 99, 9 % tipov nima nič proti kakemu klicu ali sms-u več od ženske,ki je v središču zanimanja tega dotičnega tipa.

Poudarek je na tem, da je ona dejansko prioriteta in ne, da si domišlja, da je
prioriteta.

Tipi smo tu drugače narejeni, kot ženske.Nas ne moti, če nam punca, ki nam je res res všeč v fazi osvajanja malo "teži". Marsikateri tip je mogoče malo sramežljiv in mu celo ugaja, da je lahko nekoliko pasiven.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

ma sori ma kaj zdj temu tipu ni jasn??? učer sm mu uni 'kruti' sms napisala pa mi je nazaj odpisal da je škoda da kr tko zaključmo da on ni mislu tko bla bla in dans zjutri isto, da bi me rad 'bolje spoznal' a včeraj mi je reku da je rad svoboden itd... kr neki... :?
it's just me.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

lely_be napisal/-a:ma sori ma kaj zdj temu tipu ni jasn??? učer sm mu uni 'kruti' sms napisala pa mi je nazaj odpisal da je škoda da kr tko zaključmo da on ni mislu tko bla bla in dans zjutri isto, da bi me rad 'bolje spoznal' a včeraj mi je reku da je rad svoboden itd... kr neki... :?

Ja kva bi zdj spet rada slišala???? Karkol ti kdo pove, si užaljena. Itak nared po svoje madona, stara si 21 let, a znaš kej ukrent brez foruma????
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

flaša napisal/-a:
lely_be napisal/-a:ma sori ma kaj zdj temu tipu ni jasn??? učer sm mu uni 'kruti' sms napisala pa mi je nazaj odpisal da je škoda da kr tko zaključmo da on ni mislu tko bla bla in dans zjutri isto, da bi me rad 'bolje spoznal' a včeraj mi je reku da je rad svoboden itd... kr neki... :?

Ja kva bi zdj spet rada slišala???? Karkol ti kdo pove, si užaljena. Itak nared po svoje madona, stara si 21 let, a znaš kej ukrent brez foruma????

jst sam povem, zato da boste naprej svoje teorije o tipih pa ženskah razvijal na moji temi. :D
it's just me.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Buahahaha, enim pač ni treba :wink:
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

flaša napisal/-a:Buahahaha, enim pač ni treba :wink:

jbg :)
it's just me.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

omg, že dolgo se nism tako nasmejala :lol:

me je prov sram, da sem tvojih let
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

me veseli, da sm te. smeh je pol zdravja :D
it's just me.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

O za crknt :D

Pač lej, tip te hoče zdej na malo bolj počasni način položit s tem, da ti reče da škoda da se je tok hitr vse zaključil pa da bi te rad boljš spoznal - klik, klik - Wiiii mogoče pa se je zresnu, mogoče je pa le vidu da sm uredu bejba?? - klik, klik - Če mi ne bo ratal s tabo, mi bo pa s kero drugo...

Na bolj omiljen način skratka :) punca dej, kje maš ponos no?? Kva še kr odpisuješ? Mislm res, včasih bi bla res rajš moški k vidim kakšn tak primerk.
Odgovori