Za kakšne počitnice al pa kej itak plačava vsak svoje. Če greva pa jest, v kino al pa v trgovino pa ponavad včasih en, včasih drug plača.. Nč ne komplicerava s tem.. In itak če mam denar mu z veseljem kej častim.

Rabiš pomoč pri zapravljanju denarja? Ni panike, z veseljem pomagam, ti sam reč.Dioniz napisal/-a:zadnje case pri vseh kolegicah mi komaj uspe placat, ker me prisilijo, da ne placamse moram borit, da sploh placam kako pijaco
Džeki napisal/-a:Ženska, ki si ji všeč, ne bo nikoli začela vleči denarnice ven, če jo pelješ nekam (jo pecaš). Če gresta na prvi zmenek in ona začne mutit, da bo plačala svoj del, ali celo za oba, si lahko 100 %, da je zmenek propadel in da hoče biti samo prijateljica.
Ko sta pa že v zvezi, je pa čist ok, če kdaj ona plača.
nanamiša napisal/-a:Ma jaz pa sploh ne študeram o tem kdo kdaj plača. (Ti moraš sedaj, ker sem jaz zadnjič) Kdo ima pri sebi denar pač plača.
In to, da če ženska na prvem zmenku plača da potem ni nič iz tega sploh ni res. Če bi bil zmenek totalna polomija in tipa ne bi več želela videti sploh ne bi želela plačati. Kar naj sam... Če pa mi je moški všeč pa sploh ni problema da jaz plačam prvi zmenek.