Seks v troje
- moniTHEidiot
- Sramežljivka
- Kraj: tamo.gdje.anĐeŁi.voŁe.Demone.<3
HuuuH..neb Lih noo..
čeproouu rada keii nouga zmer sprobam..
k tko k so že druge rekle..da neb rade uidle suoiga tipa sexat z eno drugo..
mam enako mišlenje..tuut men je prelepo z njim..

čeproouu rada keii nouga zmer sprobam..
k tko k so že druge rekle..da neb rade uidle suoiga tipa sexat z eno drugo..
mam enako mišlenje..tuut men je prelepo z njim..

¤..PoNo§na SaM Na To šTo Je§aM..¤ ¤..Je§aM TaKva i oNakva..¤ ¤..Pa šTa..¤ ¤..Ako Ti §meTam..¤ ¤..Ne gLedaJ Me..¤ ¤..OkreNi §e Jer..¤ ¤..Ja §e Ne MENJAM!!!..¤
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- moniTHEidiot
- Sramežljivka
Moje mnenje je da vsak (normalen) moški sanja o sexu v troje in upa da bi se mu ta želja enkrat izpolnila.
So mi kar smešne punce, ki trdijo da njihovi fantje pa že niso takšni, ker so jih vprašale pa so trdno zanikali in rekli da oni pa že niso za takšne stvari
Dugače pa kar se tiče mene, ne da imam željo, bi bilo pa fino kaj takšnega poskusiti.
So mi kar smešne punce, ki trdijo da njihovi fantje pa že niso takšni, ker so jih vprašale pa so trdno zanikali in rekli da oni pa že niso za takšne stvari

Dugače pa kar se tiče mene, ne da imam željo, bi bilo pa fino kaj takšnega poskusiti.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
- Cosmopsiho
moniTHEidiot, ker se mi zdi, da si še velik premlada za take neumnosti (plus tvoj nick nakazuje na neko določeno človeško lastnost).

Če ne dela 1., nas ni treba skrbet za 2.Horus napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^mislm, da ti niti sexat še ne bi smela, kaj šele da bi z večimi naenkrat..
Da nisi zamenjala termina "seksat se" in prokreirat xD

- moniTHEidiot
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:moniTHEidiot, ker se mi zdi, da si še velik premlada za take neumnosti (plus tvoj nick nakazuje na neko določeno človeško lastnost).
purple_rain...
Splooh neveš kuk sm stara..
sploh pa se usak odloč za svoje spolno življenje kdai ga bo začeu,s kom,kje,z kukimi itd..je bla pač tema..in kt usak sm tut js komentirala tk kt si mislim..
aja nick je pa nastauu iz suojih razlogou..sploh pa..kai ma zej nick tle veze??sploh neveš zakai tak in kok..tk da ne o nicku..ne sodi ludi po nicku..
& stara sm 17.

¤..PoNo§na SaM Na To šTo Je§aM..¤ ¤..Je§aM TaKva i oNakva..¤ ¤..Pa šTa..¤ ¤..Ako Ti §meTam..¤ ¤..Ne gLedaJ Me..¤ ¤..OkreNi §e Jer..¤ ¤..Ja §e Ne MENJAM!!!..¤
-
- Cosmopsiho
Res je, ne sodim ljudi po nickih (tisto sem sam tako za hec zraven vrgla), sodim pa po "pisavi"..moniTHEidiot napisal/-a:purple_rain...
Splooh neveš kuk sm stara..
sploh pa se usak odloč za svoje spolno življenje kdai ga bo začeu,s kom,kje,z kukimi itd..je bla pač tema..in kt usak sm tut js komentirala tk kt si mislim..
aja nick je pa nastauu iz suojih razlogou..sploh pa..kai ma zej nick tle veze??sploh neveš zakai tak in kok..tk da ne o nicku..ne sodi ludi po nicku..
& stara sm 17.

Sicer pa, pamet u glavo, lulčka v kondom, pa veselo sexat.