Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Zakaj že je tip prasec? Svaka mu čast, da je v parih dneh po prvem zmenku povedal kak ležijo stvari. In če se sedaj ti navežeš naj, si si sama kriva :wink:

In že vidim scenarij: tip bo reku, da si je premislu oz. da bo še razmislu o razmerju, dala se bosta dol, ti boš upala na srečno življenje skupaj in 5 otrok, on ti bo rekel, da noče zveze in SPET bo on prasec (ne ne, ni on prasec, ti si kura in sama si vse zajebala :p)

Horus- :respekt:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

lely_be napisal/-a:kaj sem pa lahko sfalila če sva se eno uro sam kušvala????

Sej to je problem...... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Sory lely_be, ne obupat...Kmalu boš spoznala novega fanta. :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

lely_be napisal/-a:ok bad, očitno mu je sprehod res 2 much, ker sem namreč dobila shoking odgovor, da kako si predstavljam odnos med nama in da njemu ni do zveze da ima rad svobodo brez obveznosti. pa zakaj jst zmer naletim na take???jst sm pa to obdobje že dala nekak skoz, pa še on se mi je zdel nekak resen, men pa ni do sam f**frendovstva... :( pa ne zdej razumet da neki silm itd, pač sm mela napačen vtis o njemu... :(

Amater, ampak čisti. Daj skenslaj tega butca.

Bedak, ženski, s katero še nič nima, vnaprej predpisuje, kako si predstavlja odnos z njo.Res me zanima, kako on katerokoli dobi s tako kurchevo taktiko.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Oprosti ampak raje, da ima tako taktiko in da ženska vidi pri čem je, kot pa da ji bi obljubljal zvezde in jo potem izkoristu. Za žensko je to sigurno boljše...on pa se bo mogu znajt kako drugače
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

nixie napisal/-a:Oprosti ampak raje, da ima tako taktiko in da ženska vidi pri čem je, kot pa da ji bi obljubljal zvezde in jo potem izkoristu. Za žensko je to sigurno boljše...on pa se bo mogu znajt kako drugače

Ja jaaa..sej je plemenita ta taktika, samo efektivna pa ...khm..ne.

Skrajno neumna taktika za tipa.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nixie napisal/-a:ok tudi v drugem odstavku se strinjam s tabo, ampak mislim, da v primeru punce, ki je odprla temo ni tolko problem v njej. Nagibam se k temu, da je on tak, ki pač še ni pripravljen na resno vezo...

Ja bože mili, valjda ni pripravljen na resno zvezo, če sta se pa šele enkrat dobila. Prvi zmenek po nobeni logiki ni primeren tajming za načrtovanje skupne prihodnosti. Tu ne gre za taktiko nedostopnosti, ampak za zdravo pamet.
A ona pa je pripravljena na resno zvezo? Po enem dejtu? Kjer sta se večinoma samo poljubljala in ga torej praktično ne pozna. Če je to dovolj, potem ni tip tukaj tisti, ki je nezrel.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:
nixie napisal/-a:ok tudi v drugem odstavku se strinjam s tabo, ampak mislim, da v primeru punce, ki je odprla temo ni tolko problem v njej. Nagibam se k temu, da je on tak, ki pač še ni pripravljen na resno vezo...

Ja bože mili, valjda ni pripravljen na resno zvezo, če sta se pa šele enkrat dobila. Prvi zmenek po nobeni logiki ni primeren tajming za načrtovanje skupne prihodnosti. Tu ne gre za taktiko nedostopnosti, ampak za zdravo pamet.
A ona pa je pripravljena na resno zvezo? Po enem dejtu? Kjer sta se večinoma samo poljubljala in ga torej praktično ne pozna. Če je to dovolj, potem ni tip tukaj tisti, ki je nezrel.

Glej, če ti je nekdo všeč in ali ima možnosti za ti postat všeč vidiš nekako že po prvem zmenku. In, če si samo 50% siguren da ti je oseba všeč, si ne greš pokurit vse šanse za vnaprej, kot si jih je ta tip. Pa po prvem randiju imaš že nekako vizijo, kaj bi s to osebo...to še ne pomeni načrtovati skupne prihodnosti. Ona je pač imela vizijo neke resne veze...pa itak, da bi treba še delat na tem. On bi pomojem enako ravnal
tudi, če bi bla kera druga na njenem mestu. Zato je po mojem v tej situaciji bolj on problem.

Ne razumem kaj bi ona mogla napalit v tako kratkem času, da si on tako korenito premisli. Mogoče bi Horus to vedel :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Zanima me kdo bi tle gor obupal pri punci ali fantu, ki mu je res ful všeč samo zardi dveh klicev preveč in forsiranja za kakšen zmenek?
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

fora je ker nism nič kej tazga nardila nism ga nič silla v nič, vse normalno, in nism prčakvala takoj resne zveze, sam pač ne maram met f**frenda. that's it.
it's just me.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Samski tip ima nekje v glavi ženske, ki jih pozna, razvrščene po predalčkih. Vsak.

1.Potencialna za resno zvezo.
2.Potencialna za f** frendico.
3.Potencialna za ONS.
4.Potencialna za kako pijačo...
....

"Potencialni seks material" so samo kategorije od 1. do 3.

To ni nič posebnega, tudi samske punce tako razvrščajo tipe.

"Enki" ne bo šel nikoli razlagat, da hoče bit z njo f** frend.

"Dvojki" bo razložil, da želi biti fukfrend šele, ko se bosta prvič dala dol.Vsak tip tako naredi, če ima kaj pameti.Če s ene bo strinjala, pade v rubriko "realizirana trojka", zadeva rešena.

Tu pa imamo primer, da on v bistvu njej predlaga nekakšno f** frendovstvo, a med njima se še ni nič zgodilo. Kar je na nek način pošteno, a zelo neumno s stališča "želim položiti to žensko".

Moja razlaga: ta tip od nje noče nič, rad bi se je znebil.

Ali pa je enostavno iskreno butast in s svojim predlogom misli resno.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

ok to s predalčkanjem smo razumeli :!: Mene zanima od vas tipov, če bi vi obupali pri punci (1.predal), ki vam je res ful všeč samo zardi dveh klicev preveč in forsiranja za kakšen zmenek?
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

sirova štručka napisal/-a:Sem komi prebrala vse, tok ste se razpisal :D
lely_be al je Bog pr teb šparal, ko je pamet delil, al se norca delaš tle gor, al pa dejansko si tam nek osnovna šola.
Kakorkoli, recimo, da je vse res. Kaj še kr siliš? Povedal je kaj hoče, ti tega nočeš, spremenil se ne bo zarad tvoje užaljenosti, tud če mu na 2 smsa ne boš odpisala, pa te bo potem poklical, to ne pomeni, da je spremenil svoje mnenje. Bejba umir se, pejt v šoping, pojej eno milko, pa nehaj se tok trapast obnašat.

dobro povedan, te bom upoštevala :D
it's just me.
Odgovori