Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst se grem pa jutri (spet) prijavit na glavno vožnjo. Upam da mi tokrat končno rata. Mi inštruktor nonstop govori, da vse kar moram naredit je ne pridet živčna na izpit. Ker ko sva sama vozim perfektno, na izpitu me zjebe trema :?
Sej bi bil že cajt da nardim, ker danes sem imela 56. uro (prva izpitna vožnja je bla 35.). Uradno. Neuradno 58 :D Eno uro mi je inštruktor častil pred novim letom, za praznike kao :) In eno danes. Ubistvu dal mi je karton da se grem prijavit in šele ko sem prišla domov in pogledala kolko ur imam sem se spomnila da sploh nikamor ni zabeležil da sem danes vozila. Ne verjamem da je pozabil, nimam pa pojma zakaj sem vozla danes zastojn :) (mogoče se mi je hotel zahvalit za včeraj - je čisto na tleh ker ga je punca pustila - iko sem šla na sprehod z njim in prenašala njegove izpade :D )
Let's swim to the moon .....
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Liefde napisal/-a:Srečno na Slika

Fay napisal/-a:Arcada vso srečo! :wink:

Hvala.. *hugz* Joj, tak me je strah, da bom spet kej zamočla. :o :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Arcada,Libido... ko pridete na glavno vožnjo ne smete bit živčne, vse razumem... ampak dejte se potrudit da ne razmišljate za vnaprej : " A bom nardila? A bom padla?...Jaooo kaj bom potem?...Ne bom nikoli vozila svoj avto!? " Sproščeno in ziher boste ta prave!!! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Ma mene nikol ni blo strah.. Ajde malo na začetku, pol pa več ne. Pri meni je problem, da na glavni kaj pozabim, kaj drugače na vožnji vse vem.
Samo v 3. bi pa zdej rada naredila, ker vem, da sem zmožna, ker mi je inštruktor tud reku, da sem v prvo pa v drugo zaradi brezveznih stvari padla. Jao. :/ :)
Zadnjič spremenil arcada, dne 01. Mar. 2010 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

arcada; ja društveni je izpit z inštruktorjem iz iste avtošole :) Nevem, sej tud js ne poznam nikogar ki bi odletel na društvenem, ampak pomoje je na tem svetu vse možno :? če nekomu trikrat avto crkne al pa da vidi, da ne zna parkirat, ti pomoje vseen lahko rečejo da bo treba še mal zvozit pred glavno. Pa tud, sej se gre AŠ za ure :twisted:

Anyway,... Good luck arcada in Libido. !!!
:cool:
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja, pol je to isto, šolski pa društveni. Pri nas rečemo šolski ja. Ki voziš z inštruktorjem, zadaj pa je kao šef avtošole bil komisija. :P Hvala za srečo. :D ****
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

jaz pa danes hotla prašat kako je z nočno vožnjo,pa mi je ravno preden sem prašala reče "če te kdo kaj sprašuje,sva imeli danes nočno,ok?" vozila pa od 3h do 5h v najhujši gužvi po šmartinki in slovenski :? skoraj mi odpadla noga na sklopki =/
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Jao, kok pa je danes mene matral inštruktor :roll: da sm mu rekla; Vi ste najbolj tečna oseba kar jih poznam :D pa k sm vse delala kokrtok OK in prou, on bil pa čist neki živčn, zaspan... Jao! No pol se je mal zbudu... Hm... Mogoče sem bla danes res par procentov slabš k ponavadi, ker sm bla živčna... In čedalje bolj sem. Halo, nabrala sm si 37ur z jutrišnjimi dvemi vred :? :eek: me je dotolklo... Če ne nardim, se zapeljem v graben, upam da mi bo vsaj to ratal...

arcada, kako je šlo danes???
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako je šlo danes. Jah, nisem naredila :cry: . Kaj zdaj, ki moram v četrto delat, mam dva v komisiji, ne? Tako sem jezna, da bi nekoga najraje udarila! :x
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Liefde napisal/-a:Arcada,Libido... ko pridete na glavno vožnjo ne smete bit živčne, vse razumem... ampak dejte se potrudit da ne razmišljate za vnaprej : " A bom nardila? A bom padla?...Jaooo kaj bom potem?...Ne bom nikoli vozila svoj avto!? " Sproščeno in ziher boste ta prave!!! :wink:

Ma čeprov pridet na glavno nič živčen je po moje nemogoče :D men so se na prvem križišču tok noge tresle, da bi kmal sklopka nastradala. Ne vem no, sam jaz sm bla bl živčna kot pred vsemi izpiti na faxu, predstavitvami, razgovori itd. Je pa res, da sm si skoz govorila, da bom nardila...špe dopoldan, k sm mela potem popoldan glavno in da tud k sm si neki fajn zakomplicirala situacijo tm med kupi snega pa sm za sekundo že pomislila, da se sploh ne grem več pol sm pa rekla mah ne, brezveze in sm se skoncentrirala pa odpeljala naprej. Ne obupat pa ne se pustit pa bo :D
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Hmm če se jaz spomnim une ure vožnje pred glavno izpitno, mi še zdej slabo rata :D Tisto uro sem pomoje vozila najslabše. Živčki pač. Je reku inštruktor, da ne ve kaj mi je. Avto mi je crkaval kr naprej, znake sem spregledala, v glavnem katastrofa. Ampak k sem mela pa glavno, mi je šlo pa kot po maslu. Inštruktorju ni bilo nič jasno.
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnčiZaspanči »

Sem nardila izpit prejšen mesec :D Nardila sm v drugo in imela 31 ur.. Se mi zdi, da kr vredu :) Sam sem si pa en teden po tem ko sem izpit nardila roko zlomila in še cel marec ne bom mogla nazaj za volan grr!
Glede društvenega jih pa ene par poznam, ki niso nardili. Je pa to itak čist odvisn v keri avtošoli delaš izpit. Pr men niso čist nč kompliceral kljub parim manjšim napakam. :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

ma katera izkušnje z avtošolo šmarca?
Malo sem gledala katere kaj obstajajo in mi je največ ljudi priporočilo to šolo. Pa me zdj zanima če ma še kdo drug kake izkušnje :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Js vem samo to, da je mel znanec 75 ur ko je šel prvič na izpitno :D je pa res, da je čisti antitalent za vožnjo in blaznooo trpi ko vozi (zakaj je pol šel delat izpit - ker ga majo vsi, d0h).
Zaklenjeno