Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

lely_be napisal/-a:ok bad, hvala ti za tole horus, zdej pa si me ti užalu .pač nism taka kr se pustim tipom, bom itak še premislla če se bom dobla z njim sploh ker se mi ne da s takimi kreteni zgublat cajta.

Jaoooooooooooo mene(kjejesmeškoksedržizakegl)? :gruebel:

On je kreten, prasec, nevem kaj vse, ker je že v štartu povedu kva bi rad, medtem k ti še zmer veselo upaš na neko resno zvezo in kok boš ti njega obrnla k se vidta?????

Najprej ugotov, kaj bi sploh rada, in ja, tko kot je Horus reku, ego ti je pa zbil v podn in zdj špilaš na une karte, mu bom jst že dokazala!

Pust vse skp pri miru, tle ni istih interesov in lohk ti obljub resno zvezo pa nebesa, čez dva mesca boš pa v temi Ali tipi lahko lažejo???
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

kaj sem pa lahko sfalila če sva se eno uro sam kušvala???? eh briga me, mam druge probleme.
it's just me.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^a pogovarjala se pa nista nič al kaj? :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

eh že način tvojega pisanja mi deluje čisto najstniško tko da pejt svoje "probleme" izlivati kam drgam...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

lely_be napisal/-a:kaj sem pa lahko sfalila če sva se eno uro sam kušvala???? eh briga me, mam druge probleme.

Mislim, da je v tem trenutku to tvoj največji problem...in poskrbi, da bo samo v tem trenutku...ne dovili da se razvleče na mesce ali celo leta, še imaš cajt se rešit :) :!:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nixie napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Kako?

Grem glavo stavit, da bi večina žensk skenslala tipa, ki bi se do nje obnašal tako, kot se na tem forumu bere o obnašanju punce do fanta. Verjetno bi bil proglašen za posesivnega psihopata

Pustimo psihopate...govorim v mejah normale...Čisto konkretno menim, da manj moti žensko, če jo moški pokliče 3x na dan. Moškega več moti, če ga punca pokliče 3x na dan. Vsaj na začetku zveze...ženska misli v stilu: kako lepo, se spomne name, je romantičen, me pogreša, on je nekaj tako posebnega :)

Moški misli: klicala me je malo prej...kaj spet hoče, mogoče kaj rabi, kaj je spet niti kosilat ne morem v miru,...skratka utesnjuje ga...

Ah, kje pa. Na začetku zveze so tipi ponavadi še bolj na glavo obrnjeni kot ženske. Problem se ponavadi pojavi po nekaj mesecih, ko bi on rad malo zmanjšal število klicev, punca pa to razume kot znak, da je ne mara več.

Drugo je pa faza pred začetkom zveze. Ko se bejba na podlagi enournega žvaljenja odloči, da hoče imet s tem tipom resno zvezo, on pa ne ve čisto točno, kaj bi.
Takrat se valjda počuti utesnjenega, ne zaradi puncinega ravnanja samega, ampak zaradi sporočila v ozadju.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

nanamiša napisal/-a:eh že način tvojega pisanja mi deluje čisto najstniško tko da pejt svoje "probleme" izlivati kam drgam...

glej, če ti kaj ni prav, ne beri, ok?
it's just me.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Bom brala in komentirala, kar bom jaz hotela in na kakšen način bo meni pasalo :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

nanamiša napisal/-a:Bom brala in komentirala, kar bom jaz hotela in na kakšen način bo meni pasalo :wink:

ti kar sam jaz tvojih postov ne bom brala.
it's just me.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

ma to ni fer zdej se usi režite na moj račun. sem lahk pač otročja za svoja leta j***ga,sam se pa tut hitr užalm.prav mi je žal da sem odprla temo, da se lahko zdej nek folk ki me ne pozna naslaja nad tem...
it's just me.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Slika sam meni je smešno..
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala za use odgovore, uživajte.
it's just me.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

jullia_ napisal/-a:

Ah, kje pa. Na začetku zveze so tipi ponavadi še bolj na glavo obrnjeni kot ženske. Problem se ponavadi pojavi po nekaj mesecih, ko bi on rad malo zmanjšal število klicev, punca pa to razume kot znak, da je ne mara več.

Drugo je pa faza pred začetkom zveze. Ko se bejba na podlagi enournega žvaljenja odloči, da hoče imet s tem tipom resno zvezo, on pa ne ve čisto točno, kaj bi.
Takrat se valjda počuti utesnjenega, ne zaradi puncinega ravnanja samega, ampak zaradi sporočila v ozadju.

Veš zakaj so na začetku še bolj obrnjeni na glavo? Ker so ženske naravno zvite in se delajo malo nedosegljive pa to, da jih podžgejo. Po nekaj tednih, ko ženska popusti in ji rata tip bolj domač upali s svojim klicanjem...in pol se začne resna veza :D normalna bi lahko rekli

ok tudi v drugem odstavku se strinjam s tabo, ampak mislim, da v primeru punce, ki je odprla temo ni tolko problem v njej. Nagibam se k temu, da je on tak, ki pač še ni pripravljen na resno vezo...
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

lely_be napisal/-a:prav mi je žal da sem odprla temo, da se lahko zdej nek folk ki me ne pozna naslaja nad tem...

Ja če te ta folk ne pozna, v čem je torej problem, da se naslaja nad tvojo situacijo kot ti praviš? Potem takem te še bolj mora bolet k..., po logiki. :D
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Hahaha, jaz sem čedalje bolj na strani tistih ki mislijo da je tole vse skupaj ena zafrkancija. Come on, 21 let al kok si stara, pa se s takimi stvarmi obremenjuješ?? Nasmej se, reč si da je bil bedak (čeprav bi se dalo diskutirat o tem KDO je bedak, ampak to ti bo bolj pomagalo da ga skenslaš enkrat za vselej) in move on...
Ne razmišljat skos; A mu odpišem? Al mu ne? Ah mu bom čez eno uro, ta čas bom pa premislila kaj mu bom odpisala. Bo že vidu kaj je zgubu, ha-ha, še isku me bo! :D
Pejt vn, poklič kolega pa pejt na kofe, lej kok je lep sonček zunej :D na tega tipa pa žal, lohk kr pozabiš ker ni resen material kot bi si ti želela.
Odgovori